به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 11 بهمن 93 [ 22:24]
    سطح
    5
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 19 در 8 پست

Array
    بازم میگم شما نباید بزارید افکار منفی ذهنتون رو مشغول کنه
    شما رو ارجاع میدم به جمله ای که خودتون گفتید
    نقل قول نوشته اصلی توسط donya66 نمایش پست ها
    اونجا که گفتم یه دفعه حالم بد میشه... به خداخودمم نمیدونم چرا.. شاید چون قبلش گفته بودم اگه اینجا حالم بد بشه هیچ کدوم از خانوادم پیشم نیستن و چیکار کنم با اون حالم چطوری برم خونه یدفعه ای حالم بد شد..
    شما چون منفی فکر می کنی پیشامد های منفی هم سراغت میاد حالا شما خودت رو در وضعیت زیر تصور کن

مثلا میخوای از خونه به سمت دانشگاه حرکت کنی . خب وقتی که داری میری به این فکر می کنی که الان اگه پام گیر بکنه بیوفتم زمین 4 نفر منو ببینن بهم بخندن چی میشه؟ از خیابون میخوام عبور کنم ماشین بهم بزنه چی؟ سوار ماشین بشم با راننده دعوام بشه چی؟ برم سر کلاس استاد بهم گیر بده چی؟
    این افکار منفی همش استرس زاست شما از این افکار استرس نگیری باید تعجب کنیم
    حالا همین دانشگاه رفتن رو از نگاه دیگه ای نگاه کن
    با خودت میگی سر صبح بلند میشم یه آبی به دست و صورتم میزنم صبحانه میخورم یه لباس شیک میپوشم از خونه حرکت می کنم سوار ماشین میشم وقتی از در دانشگاه وارد میشم دوستام رو می بینم میرم سر کلاس تموم که شد برمیگردم خونه
    می بینی چقدر تفاوت هست بین این دو نگاه

چند تا نکته

گفتید که صبح تا شب پای لب تاپ هستید و در اینترنت و دنیای مجازی سرک میکشید بهتون شدیدا توصیه می کنم که از دنیای مجازی فاصله بگیرید سرچشمه خیلی از این مشکلاتتون از همین دنیای مجازی هستش
    سعی کنید با دوستانتون بیرون برید گردش برید به طور کلی فعالیت های اجتماعی تون رو بیشتر کنید

توصیه بعدی من مبارزه با مسائلی که شما رو از هدفتون باز میداره مثلا سوالی براتون پیش میاد که بخواید از شخصی بپرسید ولی خجالت میکشید (در حالی که سوالتون اصلا بد نیست و صرفا خجالت میکشید که مطرحش کنید) حالا هر چقدر هم که براتون سخت باشه سعی کنید سوالتون رو مطرح کنید و با این حس خجالت نابجا مبارزه کنید

حواستون رو از افکار منفی پرت کنید مثلا وقتی که با این آقا هستین و همچین حسی بهتون دست میده سعی کنید تمرکزتون رو بزارید روی حرفاش ، باهاش صحبت کنید ، بحث و گفت و گو کنید تا این افکار منفی از ذهنتون دور بشه

و سر آخر هم اینو بگم که خودتون باید بخواید که این وضعیت رو تغییر بدید و اگه نخواید از دست هیچکس کاری بر نمیاد این مسئله هم چندان جدی نیست و یه مسئله عادی هستش که خیلی از ما ها باهاش روبرو شدیم فقط یه اراده قوی میخواد پس محکم و قوی باش

2. کاربر روبرو از پست مفید ED12 تشکرکرده است .

شیدا. (سه شنبه 22 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)