ممنون از راهنمایی همگی...یعنی واقعا مسئله جدی نیست؟؟ واقعا شما ها هم ممکنه مث من اینطوری استرس بگیرین؟؟؟؟؟؟؟خیلی نگرانم.. خیلی.. دوست خوب هم اصلا ندارم که بخوام باهاش برم بیرون ... متاسفانه تو شهری که هستیم غریب هستیم و هیچ فامیل و آشنایی نداریم.. به خاطر همین مجبورم همش برای فرار از بیکاری بشینم پای لب تاب...
شما تمرین یا روش هایی برای رسیدن به آرامش سراغ ندارید؟؟ شروع کردم اسطوخودوس البته عصارش رو میخورم میگم شاید آرام بخش باشه و موثر...
درمورد سوالی که پرسیدین ازم هم بگم که اون آقا 24سالش بود و منم که27 حالا واقعا نمیدونم.. ولی از لحاظ ظاهری به نظرم اون آقا از من خیلی سرتر بود به همین دلیل برا اختلاف سن مردد هستم.. البته من خودمم سنم بهم نمیخوره از لحاظ چهره ولی میگم شاید الان اینطوری باشه چند ساله دیگه قیافم عوض بشه و اختلاف سنمون به چشم بیاد.....نمیدونم.. اخلاقشون هم که ظاهرا بد نبود به نظرم توی یه برخورد عاقل تر و پخته تر از من بود ولی بازم نمیدونم... شک دارم....میترسم.. اگه الان گفت آره بعدا تصمیمش عوض بشه چی؟؟..حالا همش اصرار داره قرار دوم رو بذاریم ولی من واقعا نمیتونم... میترسم دوباره تجربه تلخم تکرار بشه... همش باخودم میگم یبار خودم تنها برم رستورانی که قرار میزاریم یکم بشینم تا ترسم بره ولی میدونم بیفایدست.. چون استرسم از خودش بیشتره تا مکان........
- - - Updated - - -
پست بالا رو تصحیح کنم که یوقت بهم خورده نگیرید.. از نداشتن فامیل و آشنا توی این شهر منظورم همسن و سال خودم بود.. وگرنه 3تا فامیل داریم اینجا که همه همسن پدربزرگ و مادربزرگمن

یعنی واقعا مسئله جدی نیست؟؟ واقعا شما ها هم ممکنه مث من اینطوری استرس بگیرین؟؟؟؟؟؟؟خیلی نگرانم.. خیلی.. دوست خوب هم اصلا ندارم که بخوام باهاش برم بیرون ... متاسفانه تو شهری که هستیم غریب هستیم و هیچ فامیل و آشنایی نداریم.. به خاطر همین مجبورم همش برای فرار از بیکاری بشینم پای لب تاب...
شما تمرین یا روش هایی برای رسیدن به آرامش سراغ ندارید؟؟ شروع کردم اسطوخودوس البته عصارش رو میخورم میگم شاید آرام بخش باشه و موثر...
..حالا همش اصرار داره قرار دوم رو بذاریم ولی من واقعا نمیتونم... میترسم دوباره تجربه تلخم تکرار بشه... همش باخودم میگم یبار خودم تنها برم رستورانی که قرار میزاریم یکم بشینم تا ترسم بره ولی میدونم بیفایدست.. چون استرسم از خودش بیشتره تا مکان........

علاقه مندی ها (Bookmarks)