به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 05 تیر 94 [ 11:34]
    سطح
    19
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    219

تشکرشده 73 در 28 پست

Array
    فرشته آسمان گرامی، سلام
    با احترام، باید بگم که من تو وضعیتی هستم که خوانواده دختر و احتمالا خود دختر خانم محترم مسئله درآمد خیلی براشون مهمه. یعنی طوری که معیار اصلیشونه. و غیر مستقیم شنیدم که پدر ایشونو با لحن تحقیر آمیزی به معرف ما گفتن که شما که این همه از این پسره تعریف کردی درآمدش خیلی کمه که ! (حالا کاری به اینش ندارم که درامد همین الان من قدری کمتر از درامد ایشون بعد از 30 سال کارکردنه! منم یه زمینی هستم مثل ایشون. قرار نیست که اسکناس چاپ کنم تو این ظرف مدت کوتاهیی که تازه وارد بازار کار شدم)
    از وقتی که این حرفو شنیدم رو نظرم خیلی تاثیر گذاشته. من این دختر خانم رو انتخاب کرده بودم و شاید هم هنوز انتخاب شده بدونمش ولی این موضوع توجه بیش از حد به مادیات و البته بیانش به لحن بد لکه سیاهی رو به وجود آورده.

متاسفانه شرایط و هنجار ها عوض شدن. ارزش ها عوض شدن. قبلا خوب بودن مهم بود و بعدش درآمد رو پیگیر میشدن که اگه طوری بود که میشد یه زندگی رو اداره کرد و طرف زرنگ بود و تلاش گر قبول می کردن. اما الان درآمد مهمه و حتی مثل این که خوب بودن و اخلاقیات و بقیه موارد حتی در مراحل بعد هم مهم نیست ! در حد حرف البته بهش اشاره میشه. اما از دل نیست.

بد نیست قدری شرایط جامعه رو ببینید. وضعیت بیکاری، وضعیت درآمد ها.
    -اگه طرف شما تحصیل کرده باشه و تازه کار ماهیی 1-2 تومن می تونه بگیره و ساعت کارشم اداری و می تونه کارای بیشتری در کنار کار انجام بده(اگه اهل تلاش و پول دراوردن هم باشه) اگه هم نه سابق کارش زیاد باشه و ماهر شده باشه 2-5 تومن هم می تونه درآمد داشته باشه...(البته خیلی خوشبینانه تو این وضع !) کار تحصیل کرده ها معمولا طوریه که با هر سال سابقه مهارت بیشتر و درآمدم بیشتر میشه.
    -اگه تحصیلات نداشته باشه ولی پدرش وضعش خوب باشه و بتونه از طریق اون کار آزاد کنه مغازه ای داشته باشه و اینا مجبوره صبح تا شب کار کنه تا ماهی 2-4 تومن درآمد داشته باشه.
    -حالتای خاص هم هست. یه نفر از همون سن جوونی مثلا 20 سال، هم تحصیلشو ادامه داده هم وارد بازار کار شده، واردات صادرات می کنه و خیلی خودشو از بقیه جلو کشیده اون موقع هستش که درآمدش در حد 5-10 تومن و بلکه بیشترم می تونه باشه. چنین کسی بیشتر با کارش ازدواج کرده و مشکلات خاص خودش رو هم داره (دیدم که میگم)
    - حالت چهارم هم اینه که طرف فقط داره درس می خونه، آقا دکترا دارن می خونن ولی هنوز نه سربازی رفتن نه کار درست و حسابی، یا این که طرف آقازاده هستن 28 ساله، نه کاری نه چیزی همش تو خونه و به عالم و آدم فحش میدن که چرا کار نیست، کار که نمیاد دنبال تو، تو باید دنبال کار باشی... و مثالایی از این قیبل !
    در هر صورت، حالت سوم ایده ال خیلی از دختراست، که تعداد این گروه کم هستش و احتمال فساد هم تو این گروه زیاده از نظر من، پول زیاد و ازدواج دیر و بقیه داستانا... اما می تونه مورد اول یا دوم باشه و روحیش طوری باشه که راضی نباشه به درآمد فعلی و دوست داشته باشه بازم درآمد داشته باشه. می تونه به شاخه سوم بپیونده ! اما اصولی و در کنار همسرش به خاطر برکتی که تو ازدواج هست.
    پر حرفی نکنم
    بالاخره کسی که خواستگار شماست فردی از همین جامعه هست. از مریخ نیومده که. این که تو خونواده شما دخترا از خودشون خونه دارن دلیل نمیشه که همسر شما هم باید حتما از اول از خودش خونه داشته باشه.
    اگه قراره از اول همه چی باشه، خونه باشه ماشین باشه درامد آن چنانی، پس هدف و انگیزه زندگی چی میشه؟ فقط خوش گذرونی دیگه، نه؟ این که نشد زندگی؟ چالش هم به نظر من باید جزیی از زندگی باشه. همهش تو اوج که بی انگیزگی میاره و بعد سقوط آزاد.
    به نظر من هرکس می تونه با یه پشتوانه خوب یه زندگی رو شروع کنه. حالا اولش رهن خونه، یا این که خوانواده پسر موقتا یه خونه در اختیار شما بذارن و ... و بعد دو نفری شونه به شونه هم بقیه چیزارو می خرین...
    قصد بی ادبی ندارم اما اگر همه دخترا مثل شما و دختر خانومی که من خواستگارشم فکر کنن که دیگه کسی نباید ازدواج کنه.البته من از شرایط مالی خوانواده شما که با خبر نیستم. ولی تا اونجایی که می دونم پدران و مادران ما از اول همه چی نداشتن...
    این ها نظرات شخصی من بود. خواهش می کنم قدری به ارزش ها توجه کنید و انتخاب کنید.
    آرزوی خوشبختی براتون دارم
    موفق باشید.
    ویرایش توسط inventor : پنجشنبه 24 مهر 93 در ساعت 15:49

2. 2 کاربر از پست مفید inventor تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 24 مهر 93), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 24 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)