به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    با سلام

این پست و سوالاتو من در این تاپیک از صاحب تاپیک پرسیدم، فرق ایشون با شما این است که کسی و درنظر دارن اما متاسفانه از نظر شرایط مالی و شغلی وضعیت قابل قبولی ندارن.

حال بنظرم شما هم اینرا بخوانین و اگه خواستین به سوالات پاسخ دهید.

نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها

بیاین از دیدگاه منطقی تر ی به موضوع نگاه کنین!

فرض کنین ، شما تونستین پدر و مادرتون راضی شدن با شما به خواستگاری دختر خانوم بروند،
    پدر مادر دختر خانوم هم به این وصلت رضایت دادن

دختر خانوم هم مطابق به سال قبل همچنان به شما علاقه مند باشن و شمارو مورد قبول بدونن و جواب مثبت به شما بدهند.

اگه این سه کار انجام شد اونم در خوشبینانه ترین حالت ممکن! خب قرار عقد گذاشته میشه ، هزینه های عقد که با خانواده ی عروس خانوم هست، اینها بکنار، فرض هم کنیم کل هزینه های هدایایی که قراره از خانواده شما به عروس خانوم داده بشود از طریق پدر شما تامین شود.

حال این دختر خانوم دیگر همسر شماست، حتی اگه فرض کنیم دوران عقدتون طولانی مثلا 3 الی 4 سال درنظر گرفته بشود، باز هم این دختر خانوم همسر شما محسوب میشود.

و شما وظایف یک همسر و به خوبی میدونین درسته؟

یکی از این وظایف ، تامین هزینه های همسرتون هست! شما خودتون در حال حاضر تا چه حد توانایی تامین هزینه های روزانه یا حتی ماهانه خودتون و دارین؟
    تا چه حد مستقل از خانواده هستین؟

ببینین اشتباه برداشت نکنین من خودم به شخصه اصلا انسان مادی نیستم، خانواده ام هم همینطور ، اتفاقا اخلاقیات برایم نسبت به مادیات دراولیویت های خیلی بالایی قرار دارد اما معتقدم همسر آینده ام حداقل باید توانایی یک زندگی مستقل و داشته باشه.

وقتی ازدواج کنم از همسرم انتظار دارم، بتونه از نظر مادی از خانواده اش مستقل باشه! به میزان سرمایه هاش کار ندارم، به این کار دارم که بدونم جربزه کار کردن دارن یا خیر؟
    انسانی تنبل نباشن، انسانی مسولیت پذیر باشن، بشود بهشون تکیه کرد!
    اگه بخواهیم نگاهی آینده نگرانه ای به شغلشون داشته باشیم جای برای پیشرفت داره یاخیر؟

نمیشود که شما بااین خانوم ازدواج ، بعد این خانوم هم چون در دوران عقد هست و در خانه پدری، هزینه های زندگیشون همچنان با پدرشون باشد، چه بسا باز هم خیلی هزینه ها با خانواده دختر دردوران عقد هست، اما باز هم بخشی از هزینه ها برعهده مرده، شما تا چه حد این توانایی و درخودتون میبینین؟

بنظرم حتی درست نیست که شما برای تامین هزینه های همسر از پدر خودتون کمک بگیرین! چون یک جور حس بدی برای همسرتون ایجاد میشه که انگار شما مستقل نیستین ،
    براش سوال پیش میاد وقتی همسرم توانایی حتی همین مقدار هزینه هارو نداشته و قرار بود من هم سربار خانواده ایشون بشوم ، خب پس چرا برای ازدواج اقدام کرده!

اگه واقعا در حال حاضر هزینه های زندگی شمارو ، خانواده تامین میکند، من بهشون حق میدم که نخواین شما در این سن ازدواج کنین، چون دید آینده نگرانه ای دارن، نمیخواین فردا منت حرف خانواده دختر پشت سرشون باشه!
    نمیخواین علاوه بر فرزندانشان ، هزینه ی زندگی یک فرد دیگه هم روی دوششون باشه.

میشه دقیقا جواب سوالات بالا رو بدین ، تا هم خودتون متوجه بشین در چه مرحله ای هستین، هم دوستانی که بعدا پستتونو میخوانند، و قصد راهنمایی دارند بتونن درسترین راهنمایی داشته باشن.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

2. 2 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

Farid71 (جمعه 25 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 26 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)