رزا جان من 27 سالمه... عاشقش نشدم فقط ازش خوشم اومده بود یعنی احساس کردم داریم به نتیجه میرسیم واینبار میشه و امیدوار شدم... مشکل من اینه که چرا این اتفاقا فقط برا من پیش میاد..منی که نه قیافم بده.. نمیگم خیلی خوشکلم ولی همه میگن خوبی... نه خانواده بدی دارم... نه از لحاظ اخلاقی مشکلی دارم........... چرا همیشه تا فکر میکنم داره همه چی راجع به ازدواجم جور میشه خود به خود نمیشه.. واقعا میرسم به حرفه بعضیا که بهم میگن طلسمت کردن.. به خدا آدم خرافاتی نیستم ولی خوب کم کم داره باورم میشه.............اون آشنامون شمارمو داده بود بهش که اول خودمون به نتیجه برسیم بعد رسمی بشه صحبتامون... خوب دیگه از طریق تلفن ومسیج در ارتباط بودیم............الان احساس میکنم واقعا من یه عیب بزرگ دارم ... یه مشکل بزرگ دارم یه نیرویی هست که نمیزاره کسی برام بمونه.. شاید بیشتر ترس و حالت تهووم هم اونروز برا همین بود که میترسیدم آخرش دوباره نشه و دلم بشکنه که الان از اونبار هم بیشتر ناامید شدم...........حالم خوب نیست....... به خدا بهم حق بدین............شماهم جای من بودین اول که خدانکنه باشین ولی حالتون همین میشد...........![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)