به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 اردیبهشت 95 [ 00:03]
    سطح
    16
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 80 در 27 پست

Array
    من خودم یه دخترم ولی وقتی میبینم و میشنوم دختری تو خواستگاری پسری را معطل خودش کرده و جهت درستی به شناخت طرفین نمیده و به بهونه های مختلف از جواب دادن طفره میره واقعا ناراحت میشم.
    به نظر من اگه صدردصد مطمئنیم که جوابمون منفیه باید با قاطعیت اعلام کنیم و اگه شک و تردید داریم باید از هر راهی که میشه به شناخت بهتر رسید و جواب قطعی را بدیم حالا منفی یا مثبت.
    درسته میگند دختر مظهر نازه ولی توی خواستگاری اصلا ناز کردن درست نیست متاسفانه اطرافیان هم این وسط خیلی مقصرند.
    حساسیت ایشون و خانوادشون روی درامد شما هم زیاد جالب نیست به هرحال مدیریت زندگی هم هنر مهمیه که یه زن باید دارا باشه و یکیش اینه که بدونه چطور درامد شوهرش را خرج کنه.
    اگه زنی مدیریت خوبی داشته باشه نباید نگران سیصد چهارصد تومن کمتر و بیشتر باشه!به هرحال زندگی بالا و پایین زیاد داره و آدم باید واقع باشه و همه جوانب زندگی را در نظر بگیره.
    به قول دوستان اصلا خودتون را دست کم نگیرید!

من نمیدونم چرا اعتماد به نفس پسرای جامعه اینقدر کم شده؟؟من به عنوان یه دختر ازکار شما حرص میخورم !دیگه بقیه را نمیدونم!

من کلا با دخترایی که در هر زمینه کلاس میذارند به شدت مشکل دارم تو بحث خواستگاری که دیگه بیشتر حساسم!
    تو فامیلمون دختری داریم که شوهرش اونقدر واسه ازدواج بهش اصرار کرد و با همه خواسته هاش موافقت کرد که دختر خانم اصلا حاضر نیست به خانواده پسر نگاه کنه و عملا هیچ ارتباطی باهاشون نداره پس مواظب باشید تو خواستگاری متعادل رفتار کنید و اصلا فکر نکنید گزینه بهتری پیدا نمیشه .
    مطمئن باشید اگه معیارهاتون درست و منطقی باشه دختر خوب براتون پیدا میشه به شرطی که زود خسته نشید.

2. 4 کاربر از پست مفید دنیای وارونه تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 30 آبان 93), asal2013 (یکشنبه 30 آذر 93), reihane_b (دوشنبه 28 مهر 93), اثر راشومون (دوشنبه 28 مهر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 تیر 94 [ 11:34]
    سطح
    19
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    219

تشکرشده 73 در 28 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reihane_b نمایش پست ها
    شما الان ارتباطی هم با هم دارید؟ یعنی با هم در تماس هستید یا اینکه خانم گفتن تماسی نگیرید هنوز؟؟

در مورد صحبت مادرتون،که جواب شما کاملا درست هست، تا جواب نهایی رو از این خانم نگرفتین (یا خودتون تصمیم آخرتون راجب این خانم نگرفتین) نمیشه و درست نیست که جای دیگه ای خواستگاری برید
    همینطور که واسه دخترخانم بهتره همزمان دوخواستگار رو بررسی نکنن، ولی واقعا خیلی ها تو اینجور مواقع نمیدونن کار درست نیست چی هست، حتی دوستان اینجا راجب همین 2خواستگار همزمان تاپیک زدن چند بار سوال پرسیدن، واقعا گاهی مدیریت کردن این چیزا سخته،

ولی خب شما الان نمیتونید به خانم بگید که بررسی همزمان صحیح نیست(البته این نظر منه) ،
    شما هم ازش پرسیدی پای کسی دیگه در میونه، خب بنده خدا راست گفته نه! حالا خواستگار داشتن معنیش با این چیزی که شما پرسیدین فرق میکنه..

به مادرتون هم بگید این مسائل طبیعی هست، و حتما دخترخانم خودش هم بخاطر این اشتباهش (مقایسه همزمان) یه کم ذهنش بیشتر درگیر شده و تصمیم گیری واسش سخت تره، سعی کنید دید مادرتون رو عوض کنید که اگه قرار شد ایشون همسرتون بشن بعد با این ذهنیت نخوان با هم روبرو بشن

اما در مورد معطل شدن شما!! (باز هم به نظر من) هنوز چند روزی صبر کنید، مثلا تا آخر هفته، ببینید خانم خودش تماس میگیرن و چی میگن، اگه باز هم تماسی نگرفتن میتونید خودتون بهش زنگ بزنید، اگه دیدین باز هم فرصت خواست (اونم از این مدلی! یعنی بدون هیچ ارتباطی برای شناخت بیشتر، وبهانه آوردن که هنوز مشاور نرفتن و با من این مدت تماس نگیرید و چه و چه.... بهتره مادرت با خانواده خانم تماس بگیرن، یا اگه بشه به واسطه بگن بهتره (واسطه بنده خدا هم درگیر کردید ) که به خانواده دخترخانم بگن شما منتظر جواب هستید،مثلا بپرسن مشکلی هست؟ به هرحال ما هم 2هفته هست بدون هیچ تماسی منتظر جواب از شما هستیم، و واسطه به خانم بگه بررسی همزمان کار درستی نیست،و اول جواب شما رو بدن بعد به یکی دیگه فکر کنن و...

حالا باز دوستان دیگه هم نظر میدن ،ببینم نظر بقیه چی هست
    انشاله هر چی صلاح شما و اون خانم هست همون بشه
    سلام. ممنون از وقتی که میذارین
    من چند روزی که ایشون خواسته بودن ارتباطی نداشتم و بعد از اون دیگه ارتباط هست.
    راهنمایی شما در مورد صحبت با مادرم خوب بود و ایشون آروم شدن الان. ممنونم.
    این که ایشون جواب دادن اولیه رو هنوز عقب مینداخت به خاطر این بود که نوبت مشاور رو هفته بعد انداختن. منتهاش من نگرانی هامو بهشون گفتم و شرایط و وضعیتی و انتظار خونواده مون برای جواب و هرچی که لازم بود و مناسب گفتن رو گفتم. ایشونم خیلی خوب درک کرد و حتی گفتن من تقصرکارم و عذر می خوام سعی می کنم زودتر جواب اولیه رو بدم؛
    ولی از طرف دیگه من باید بگم که شرایط ایشون خیلی خوب نیست. ایشون در آرامش نبودن این مدت؛ ایشون که دانشگاه قبول شد و اومد شهر ما ما فرداش قرار ملاقات اول رو گذاشتیم. یعنی درست موقعی که ایشون خیلی درگیر کارای ثبت نام دانشگاه و به هر حال کارای خوابگاه و ... بودن من مزاحمشون شدم. بنابراین از این نظر بهشون حق میدم. الانم تقریبا 1 ماه شده. بنابراین خیلی دیر نیست. این حرفارو به مادرم هم گفتم. کاملا حق رو به ایشون دادن. به نظرم سخته یه نفر از شهرستان بیاد اینجا بعد یه خواستگار هم این وسط پیداش بشه. ضمن این که از خونواده دوره و رفت و آمد و ... خیلی سخته. ایشون تو اون روزا در تدارک خرید وسایل لازمش و کارای مربوط به دانشگاه بودن. من که فکر کردم دیدم حق دارن... به هر حال

البته ایشون که برای گرفتن وقت مشاور مراجعه کرده بودن یه صحبت مختصری هم با مشاور داشتن. نتیجه این شده که ایشون یا صفر صفر رو قبول دارن یا صد صد رو ! که خودشونم میگن این جوری خوب نیست. من امیدوارم با صحبت هایی که با مشاورها می کنن قدری این وضعیت تغییر کنه... به هر حال منتظرم که روزی که وقت گرفتن برسه و ایشونو صحبت کنن با مشاور.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط دنیای وارونه نمایش پست ها
    من خودم یه دخترم ولی وقتی میبینم و میشنوم دختری تو خواستگاری پسری را معطل خودش کرده و جهت درستی به شناخت طرفین نمیده و به بهونه های مختلف از جواب دادن طفره میره واقعا ناراحت میشم.
    به نظر من اگه صدردصد مطمئنیم که جوابمون منفیه باید با قاطعیت اعلام کنیم و اگه شک و تردید داریم باید از هر راهی که میشه به شناخت بهتر رسید و جواب قطعی را بدیم حالا منفی یا مثبت.
    درسته میگند دختر مظهر نازه ولی توی خواستگاری اصلا ناز کردن درست نیست متاسفانه اطرافیان هم این وسط خیلی مقصرند.
    حساسیت ایشون و خانوادشون روی درامد شما هم زیاد جالب نیست به هرحال مدیریت زندگی هم هنر مهمیه که یه زن باید دارا باشه و یکیش اینه که بدونه چطور درامد شوهرش را خرج کنه.
    اگه زنی مدیریت خوبی داشته باشه نباید نگران سیصد چهارصد تومن کمتر و بیشتر باشه!به هرحال زندگی بالا و پایین زیاد داره و آدم باید واقع باشه و همه جوانب زندگی را در نظر بگیره.
    به قول دوستان اصلا خودتون را دست کم نگیرید!

من نمیدونم چرا اعتماد به نفس پسرای جامعه اینقدر کم شده؟؟من به عنوان یه دختر ازکار شما حرص میخورم !دیگه بقیه را نمیدونم!

من کلا با دخترایی که در هر زمینه کلاس میذارند به شدت مشکل دارم تو بحث خواستگاری که دیگه بیشتر حساسم!
    تو فامیلمون دختری داریم که شوهرش اونقدر واسه ازدواج بهش اصرار کرد و با همه خواسته هاش موافقت کرد که دختر خانم اصلا حاضر نیست به خانواده پسر نگاه کنه و عملا هیچ ارتباطی باهاشون نداره پس مواظب باشید تو خواستگاری متعادل رفتار کنید و اصلا فکر نکنید گزینه بهتری پیدا نمیشه .
    مطمئن باشید اگه معیارهاتون درست و منطقی باشه دختر خوب براتون پیدا میشه به شرطی که زود خسته نشید.
    ممنون از توجه شما
    متاسفانه باید بگم من بدون این که خونواده ها در جریان باشن با ایشون تماس دارم. که یه بار دیگه هم ایشونو دیدم. چون سوء تفاهمات زیادی پیش اومده بودن که من به خاطرش پست زدم.(آخرین پست که شما راهنمایی کردین) به خاطر همین تصمیم گرفتم ایشونو ببینم. و خیلی هم خوب شد که دیدمشون. چون من هیمن طوری منتظرمبدون این که ایشونو ببینم، که تو خونوادمون هم بحث راجع به ایشون هست از اون طرفم معرفمون هر بار یه چیزی میگه و باعث میشه اشتباهی فکر کنم و برداشت غلط کنم. هم در مورد من هم در مورد ایشون.
    البته خونواده من مشکلی با این موضوع ندارن. اما اون طوری که متوجه شدم خونواده ایشون این جوری نیستن. و آخرین بار که ایشون دیدم گفتن که اخیرا خواستگاری داشتن که سه جلسه باهاشون دیدار داشتن و بعد از طرف خونواده فشار بوده که تو که سه جلسه ایشونو دید باید جواب مثبت بدی ! که ایشونم مخالفت کرده و خیلی اذیت شده.
    من احساس می کنم به خاطر همینه. این که مخالفت می کنه خونواده ها زودتر در جریان بیفتن. چرا که انتظار برای خونواده ایجاد میشه و چون فامیل هم هستیم نگرانه که باز مثل قبل بگن که مثلا حالا که چند بار ما رفتیم خونشون حالا باید جواب مثبت بدی. ایشون نمی خواد این اتفاق تکرار شه. حالا اگه وقت مشاور جلوتر بود اصلا این جوری نمیشد که من این مدلی پست بزنم و سوء تفاهم پیش بیاد. من بیخودی نگران و تندروی کردم به نظر خودم.
    در مورد انتظارات ایشون، باز هم من فکر کنم اون جوری که برداشت کرده بودم نیست. مجدد در مورد این موضوع هم با ایشون جدی تر صحبت کردم. ایشون این بار از موقعیتی که توش هستم تعریف کرد و شرایط من رو خوب می دونست. (من یه سری مقالات این جارو براشون کپی کرده بودم و ایمیل کرده بودم) فکر می کنم اطلاعاتشون در این خصوص بیشتر شده و بهتر الان می تونن تصمیم بگیرن. اخلاقی که تو این مدت ازشون دیدم اینه که خیلی منطقی هستن و در این مورد نظرشون هم بهبود پیدا کرده در مورد من.
    بحث حساسیت خونواده روی درآمد من هم سوء تفاهم بوده که رفع شد... به خاطر انتقالای نادرست واسطه بودش که تصمیم گرفتیم واسطه رو حذف کنیم . خودمون تصمیم بگیریم.
    دوستان خیلی اتفاقا میفته و متاسفانه من فرصت ندارم همش رو این جا تایپ کنم ولی تا اونجا که وضع رو نشون بدم رو میگم. نمی دونم چقدر موفقم تو توضیح دادنش به هر حال...

شاید تا چند وقت پیش اعتماد به نفسم کم بود.(البته من اعتماد به نفس بالایی دارم همیشه ولی در مورد مواجه شدن با ایشونو عرض می کنم از بحث درآمد و موقعیتم) با صحبتایی که این جا شد من نشستم به موقعیتم و سن و سالم و داشته هام فکر کردم. دیدم لزومی نداره ضعیف نشون بدم. من در حال پیشرفتم تو کارم هستم و خیلی خوشحالم. وضعیتم عالی نیست ولی خوبه. و با همین وضع ایشونو ملاقات کردم که وقتی قاطعانه در این باره صحبت کردم قاطعانه هم جواب گرفتم و متوجه شدم سوء تفاهم پیش اومده. از طرفی ایشونونم گویا با دوستانشون و مشاور و ... مشورت کرده بودن و خواسته هاشون منطقی شده بود.
    قرار بر این شده که ایشونو چند روز آینده برن شهر خودشون. ما هم قراره بریم. یعنی من به مادرم گفتم که ایوشن قبلا گفته بودن قرار چند روزی برگردن. ما هم داریم آماده میشیم که بریم خونه ایشون و خونواده ها هم با هم آشنا شن. من البته باهاشون صحبت کردم که این که میایم خونه شما دلیل بر این نیست که شما به من جواب بله بدین.(به خاطر همون ماجرایی که تعریف کردم) ایشون قبول کردن.
    2-3 روز آینده ایشون میرن پیش مشاور احتمالا و جواب اولیه رو میدن.
    امیدوارم جوابشون مثبت باشه که بتونیم با خونواده بریم خونشون. که احتمالا هم جوابشون مثبته( با صحبتای اخیری که باهاشون داشتم و دیدار آخر)
    ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنن که تو مسیر درست گام بردارم.
    ویرایش توسط inventor : پنجشنبه 01 آبان 93 در ساعت 11:11

4. 3 کاربر از پست مفید inventor تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 30 آبان 93), asal2013 (یکشنبه 30 آذر 93), reihane_b (پنجشنبه 01 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)