دختر بیخیال :
من آقا هستم.یکی از بزرگترین دلایلم اینه که میترسم اگه با غیر تک فرزند ازدواج کنم وظیفه ای که من در قبال خانوادم دارم را نتونه درک بکنه و بخواد عروس بازی در بیاره ولی وقتی طرف خودش تک باشه همون وظایف را خودشم داره و تعامل قطعی داریم روی این موضوع.نه من خداروشکر از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم اگرم گفتم باعث میشه تامین بشن از نظر مالی بچه من و اون دختر از نظر آینده فرزندم گفتم .من خودمم لوس نیستم ولی خب از نظر شخصیتی یکم فرق میکنم با کسایی که چند تا خواهر برادر دارن منظورم اینه رفتارام متفاوته .خب اخلاقیات و روحیات 2 تا تک فرزند به نظرتون بیشتر به هم نمیخوره تا یک تک فرزند با یکی که چند تا خواهر برادر داره.نه منظورم اینه که من همیشه تو ناز و نعمت بزرگ شدم تاحالا نشده چیزی بخوام و واسم جور نشه از اونور میترسم اگه یه دختری بیاد تو خانواده من و تجملات مارا ببینه خودشو گم بکنه و غرور بگیرتش منظور اینه مثلا دختری که تو خونه 100 متری زندگی میکرده حالا بیاد تو خونه 1000 متری من خودشو گم کنه.من اجتماعی هستم به میزان کافی ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو جمع مثلا پسرخاله هام و دختر خاله هام یکم غربت بهم دست میده.نه چرا خودخواهی باشه اتفاقا میخوام من تک زنم تک بچمم تک باشه چون جامعه ما داره به سمت منیت میره دیگه دایی و عمه و خاله کم کم کنار میره فقط طرف خودشه و خودش.خب طبعا تک بودن یه امتیاز مثبته واسه ی دختری که میخواد زن یه تک فرزند بشه به چند دلیل .1 خواهر شوهر نداره.2 جاری نداره.3 تک عروس خانواده هستش.از اونور هم بله من یه امتیاز مثبت میدونم تک فرزند بودن را یکیش به خاطر اینه که باعث میشه خیلی تو دید باشی تو فامیل .یکیشم به خاطر اینه که شرایط خانوادگی بهتری داری.خب طبعا بعضی وقتا ناخواسته یه ادا اصولای خاصی دارم که مخصوص تک فرزندا هستش مثلا تجملی ترم یا نوع شخصیتم قانونی تره یا بعضی از حرفا و کارا را بد میدونم که شاید واسه خیلی ها عادی باشه.نه منزوی و گوشه گیر نیستم اصلا ولی با هرکسی هم جور نمیشم شاید جالب باشه بدونید من تاحالا هیچ دوستی نداشتم و ندارم چون اکثرا به خاطر تیغ زدن با این دید که طرف تک فرزنده باباشم پول مول تو دست و پاش ریخته پس وظیفشه واسه ما خرج کنه میان سراغم ترجیح دادم هیچ دوستی نداشته باشم و تا حدی هم راضیم منظورم از دوست دوست صمیمی هستش ولی آشنا خیلی خیلی دارم.من از تنهایی نه بدم میاد نه خوشم میاد .نه اتفاقا ما خیلی دوست دارم ازدواج کنم و مستقل بشم ولی میترسم زنم عروس بازی داشته باشه که فوق العاده متنفرم.برعکس من درآمدم مستقله و دستم تو جیب بابام نیست ( میدونم شاید الان فکر کنید با یک آدم لوس بی مسئولیتی که همش دست تو جیب باباشه رو به رو هستید ولی اصلا اینطوری نیست).من 22 سالمه
==============
فرشته اردیبهشت : نه برعکس من ارتباط جمعی خوبی دارم.اجتماعی هستم و قدرت بیان خوبی دارم.واهمه ندارم ولی میگم هر دختر پسری که میخواد ازدواج کنه یه معیارایی داره واسه انتخاب همسرش یکی تحصیلات مهمه یکی وضعیت مالی طرف یکی زیبایی.من فقط واسم مهمه خوش اخلاق باشه و تک فرزند و چهرش به دلم بشینه همین.نه اتفاقا به نظرم بستگی داره که زن و شوهر چجوری باشن که آیا بتونن دور و برشون را پر شور کنن یا نه.بارها شده دور و بری ها کیسایی بهم معرفی کردن که میتونسته خوب باشه ولی چون تک فرزند نبودن مثل یه دژ آهنی شده واسم که حس جالبی بهم دست نمیده .
============
anoosh :دروغ چرا یه حس غبطه تو دلم به وجود میاد وقتی یه خواهر برادری را میبینم که با هم میگن میخندن میگم خوش به حالشون شاید منم یه خواهر داشتم اینطوری بود رابطمون .از چه نظر میتونه سمت خانواده من باشه؟.نه نه اصلا منظورم ارث خوری نبود.دقیقا من از این دید میترسم که فک کنن حالا چون تک فرزندم لوس و مامانی هستم و رفتارایی باهام بکنن و آزردم کنه .هردو مورد میتونه اتفاق بیوفته یعنی هم بیشتر عاشق هم هستن هم وابستگی بیشتری به هم دارن چون تنهایی را با جون و دل تجربه کردن حالا میخوام واسه همسرشون همسری کنن.کاملا درست گفتی احساس غبطه میاد سراغم ولی ارتباطم را حفظ میکنم از اونور واسم هضم نشده هستش که بخوام همدوماد داشته باشم نه اینکه نتونم ارتباط برقرار کنم نه ولی ترجیح میدم تک دوماد باشم .منم اینطوریم میگم مگه من چه خیری از عموهام دیدم که حالا بچم بخواد ببینه.من بهتر میتونم تک فرزند پیدا کنم چون شرایطم اوکی هستش خداروشکر واسه همین دارم به شدت دنبالش میگردم.چند مورد پیدا شدن ولی یه مشکلاتی داشتن.منظورم دخالت نبود مشورت بود که اتفاقا قبول دارم مشورت بزرگترا تو زندگی را.چند تا خط بالا گفتم واسه همینه دارم دنبال یه تک میگردم که هم به من بخوره هم خانواده نرمالی داشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)