اگر فکر میکنی الان فقط دارو بهت کمک میکنه،پس امتحانش کن.من فکر میکنم دارو بهت امکان درست فکر کردن به همه چیز رو میده.به عبارت دیگه بهت کمک میکنه مثبت تر به زندگیت و اتفاقات زندگیت فکر کنی.
من از یکی از برنامه تلویزیونی شنیدم که درمان افسردگی سهضلع داره.ا-دارو درمانی 2-رواندرمانی3-ورزش و تغذیه فکر میکنم دارو بهت کمک کنه راحت تر وارد مراحل بعدی درمان بشی.
یه کتاب هست راجب غلبه بر افسردگی (اسم دقیقشو نمیدونم) نوشته دکتر دیوید برنز.یه کتاب دیگه هم از همین نویسنده هست به اسم از حال بد به حال خوب.
به طور خلاصه این کتاب ها راجع به شناخت درمانی هست.
احساسات ما نتیجه مستقیم افکار ما هستن.خیلی از ما در افکارمون دچار خطاهای شناختی میشیم.این خطاها توی این کتابها توضیح داده شده.کسی که افسردگی داره این افکار اشتباه و ناامیدکننده به نظرش کاملا درست میان.
پس همونطور که دوستان گفتن فقط به دارو درمانی اکتفا نکن.دارو بهت کمک میکنه از این حالت فکریت دربیای و با دید بهتری به همه چیز نگاه کنی.البته این نظر منه و یه نظر حرفه ای نیست.
یه چیز دیگه که میخواستم بهت بگم اینه که هیچ وقت فکر نکن تنهایی.ببین میدونم زندگی پر از مشکلات ریز و درشته.اونم تو دنیای امروز.
ولی به این فکر کن که تو دنیایی زندگی میکنی که برای خیلی از مشکلات راه حل وجود داره.در بدترین حالات روحی که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد تو خیلی راحت میتونی به متخصص مراجعه کنی و دارو بگیری.یا روان درمانی بشی.
و همچین محیطهایی وجود داره که آدمهایی که حتی تو رو نمیشناسن،نگران تو هستن و وضعیت روحی و زندگی تو براشون مهمه.پس تو به هیچ وجه تنها نیستی.
من مطمئنم از عهده این مشکل هم برمیای.حتما از وضعیت و روند بهبودت اینجا اینجا بنویس.اینم بهت کمک میکنه.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)