سلام دوست عزیز
مواردی در تاپیک قبلی مطرح شد که به نظر من داشت به من کمک می کرد . دوستان زحمت کشیدن و با خوندن پست ها داشتن به عمق می رفتن ولی تاپیک بسته شد. همونطور که گفتم هدف من اینه که مشکلی که در ارتباط برقرار کردن با دیگران و خصوصاً همسر آینده ام دارم واکاوی و حل بشه. ولی موارد زیر نیازی به بررسی ندارن :
1) اقدام ناشایست خانواده همسرم در عدم انتقال خانه به من
2) با اجرا گذاشتن مهریه ای که اخلاقاً 14 سکه بیشتر نبود
خیلی از دوستان موارد فوق رو خیانت حساب نکردن. همین موضوع باعث رنجش من شد چون تصور نمی کردم که یک انسان بیطرف پیدا بشه که موارد فوق رو اخلاقی بدونه. البته بعضی از دوستان مدام می گفتن که اقدامات خانم شما قانونی بوده . این البته درسته ولی آیا اخلاقی هم بوده؟
یکی از دوستان خیانت رو به صورت زیر تعریف کرد و نتیجه گرفت که در مورد مشکلات بنده هیچ خیانتی در کار نبوده :
تعریف دوستمون : «خیانت یعنی از حق قانونیه کسی سوء استفاده کردن»
تعریف بنده : «عدم رعایت توافقات اخلاقی و سوء استفاده از حسن نیت و اعتماد»
خوب قانوناً همسرم هیچ کار بدی نکرده. ولی خیانت درخصوص قانون نیست! خیانت در فضای اخلاقی بررسی میشه. در اینجا اخلاقاً مهریه 14 سکه بود و اخلاقاً اون خونه مال من بود و بالاتر از همه ما خدا به خوبی از این موارد آگاه بود
موضوع دیگه استفاده از کلمه «حق» بود که من رو ناراحت کرد . معیار «حق» ، «حضرت حق» (خداوند تبارک و تعالی) هستش. خدا به خوبی میدونه مهریه 1000 سکه ای برای من شرط نشد و من هم قصد پرداختش رو نداشتم . خدا به خوبی میدونه که اون خونه مال چه کسی هست . اینکه خیلی از دوستان گفتن که اون خونه و مهریه 1000 سکه ای حق مسلم همسرم بوده ، حرف ناصوابی بود . از این بحث عبور کنیم چون من هیچ موقع از هیچ فردی نخواهم پذیرفت که خونه و مهریه حق همسرم بوده . . .
من در این تاپیک جدید کاری با بحث خونه و مهریه ندارم و البته در تاپیک قبلی هم برام شگفت آور بود که دوستان زیادی این سوء استفاده رو خیانت نمی دونستن . به هر حال با مطالعه پست های تاپیک قبلی متوجه می شید که خانواده همسرم در مقاطعی حاضر بودن خونه رو به من برگردونن یا درخواست داشتن برای بازگشت به زندگی . خود این موضوع نشون میده که خیانت اونها از روی خشم زودگذر بوده و خودشون هم نسبت به حق و حقانیت من مطلع هستن . . .
دوست عزیز من در این سن و سال و با این سرگذشت نیازی به «کل کل» ندارم . هدفم رو روشن گفتم ولی تاپیک قبلی تنها مقدمه اون اهدافی بود که من دنبالش بودم. بحث همچنان بدون نتیجه و ناکامل بود. البته بحث خونه و مهریه که از نظر من نیازی به ادامه دادن نداره . در پست های بعدی بحث اصلی رو ادامه می دم با جواب دادن به نظرات خوب دوستان در تاپیک قبلی . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)