به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    یکشنبه 29 فروردین 95 [ 20:54]
    سطح
    35
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    کاربر گرامی،
    سلام
    بنده تاپیک قبلی شما رو دنبال می کردم ولی حقیقتا متوجه نشدم شما دقیقا دنبال چی هستید !؟
    بهبود رابطه ؟
    شناخت روحیات یک زن؟
    کل کل کردن برای تخلیه ی روحی ؟
    یا چی ؟
    در مورد هدف الف و ب ،هر دوش در تاپیک قبلی بررسی شده و اگر احتیاج به مشاوره ی تخصصی دارید پیشنهاد می کنم به عضویت انجمن آزاد در بیاید و از مشاوره ی کارشناسی سایت استفاده کنید.
    یادتون باشه تا وقتی عصبانی باشید نمی تونید به توصیه های دیگران توجه کنید و اونا رو به کار بگیرید ؛ متاسفانه در پست اول شما من خشونت رو می بینم و میشه حدس زد سرنوشت این تاپیک چه خواهد شد. اگر واقعا به دنبال حل مشکل هستید کمی خویشتن دار باشید و به توصیه ها عمل کنید تا اینکه اونا رو کلیشه ای و توضیح واضحات بدونید.با این روحیه با هر زنی به مشکل بر خواهید خورد. فراموش نکنید اینجا کسی به کسی بدهکار نیست و بابت پستی که میذاره پولی دریافت نمیکنه و هر نظری صرفا برای کمک به یک هم نوع هست.
    یادتونم باشه که:
    ادب مرد به ز دولت اوست.

موفق باشید.
    سلام دوست عزیز

مواردی در تاپیک قبلی مطرح شد که به نظر من داشت به من کمک می کرد . دوستان زحمت کشیدن و با خوندن پست ها داشتن به عمق می رفتن ولی تاپیک بسته شد. همونطور که گفتم هدف من اینه که مشکلی که در ارتباط برقرار کردن با دیگران و خصوصاً همسر آینده ام دارم واکاوی و حل بشه. ولی موارد زیر نیازی به بررسی ندارن :

1) اقدام ناشایست خانواده همسرم در عدم انتقال خانه به من
    2) با اجرا گذاشتن مهریه ای که اخلاقاً 14 سکه بیشتر نبود

خیلی از دوستان موارد فوق رو خیانت حساب نکردن. همین موضوع باعث رنجش من شد چون تصور نمی کردم که یک انسان بیطرف پیدا بشه که موارد فوق رو اخلاقی بدونه. البته بعضی از دوستان مدام می گفتن که اقدامات خانم شما قانونی بوده . این البته درسته ولی آیا اخلاقی هم بوده؟

یکی از دوستان خیانت رو به صورت زیر تعریف کرد و نتیجه گرفت که در مورد مشکلات بنده هیچ خیانتی در کار نبوده :

تعریف دوستمون : «خیانت یعنی از حق قانونیه کسی سوء استفاده کردن»

تعریف بنده : «عدم رعایت توافقات اخلاقی و سوء استفاده از حسن نیت و اعتماد»

خوب قانوناً همسرم هیچ کار بدی نکرده. ولی خیانت درخصوص قانون نیست! خیانت در فضای اخلاقی بررسی میشه. در اینجا اخلاقاً مهریه 14 سکه بود و اخلاقاً اون خونه مال من بود و بالاتر از همه ما خدا به خوبی از این موارد آگاه بود

موضوع دیگه استفاده از کلمه «حق» بود که من رو ناراحت کرد . معیار «حق» ، «حضرت حق» (خداوند تبارک و تعالی) هستش. خدا به خوبی میدونه مهریه 1000 سکه ای برای من شرط نشد و من هم قصد پرداختش رو نداشتم . خدا به خوبی میدونه که اون خونه مال چه کسی هست . اینکه خیلی از دوستان گفتن که اون خونه و مهریه 1000 سکه ای حق مسلم همسرم بوده ، حرف ناصوابی بود . از این بحث عبور کنیم چون من هیچ موقع از هیچ فردی نخواهم پذیرفت که خونه و مهریه حق همسرم بوده . . .

من در این تاپیک جدید کاری با بحث خونه و مهریه ندارم و البته در تاپیک قبلی هم برام شگفت آور بود که دوستان زیادی این سوء استفاده رو خیانت نمی دونستن . به هر حال با مطالعه پست های تاپیک قبلی متوجه می شید که خانواده همسرم در مقاطعی حاضر بودن خونه رو به من برگردونن یا درخواست داشتن برای بازگشت به زندگی . خود این موضوع نشون میده که خیانت اونها از روی خشم زودگذر بوده و خودشون هم نسبت به حق و حقانیت من مطلع هستن . . .

دوست عزیز من در این سن و سال و با این سرگذشت نیازی به «کل کل» ندارم . هدفم رو روشن گفتم ولی تاپیک قبلی تنها مقدمه اون اهدافی بود که من دنبالش بودم. بحث همچنان بدون نتیجه و ناکامل بود. البته بحث خونه و مهریه که از نظر من نیازی به ادامه دادن نداره . در پست های بعدی بحث اصلی رو ادامه می دم با جواب دادن به نظرات خوب دوستان در تاپیک قبلی . . .
    ویرایش توسط بهزاد10 : یکشنبه 04 آبان 93 در ساعت 12:11

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)