به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 47
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 02 مهر 95 [ 23:41]
    سطح
    39
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    128

تشکرشده 312 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط niki.69 نمایش پست ها

در مورد اينکه يکى از دوستان که اسمش يادم نيس,گفته بود مگه ميشه تو شش ماه زبان رو به کسى ياد داد.
    در جواب بايد بگم بله,اگه هفته اى دو جلسه کلاس هاى خصوصى که جلسه اى 40 تومن هست برى,حتما ميشه تو شش ماه زبانو ياد گرفت.
    چوت کلاس خصوصى ها بيشتر بها ميدن به زبان آموز,خودم چند مورد از نزديک ديدم,البته من که از اين پولا نداشتم وگرنه کى بدش مياد که تو 6 ماه,زبانش در حد مکالمات روزمره قوى بشه!!!!!
    من بودم

خب همین سوال من هست که یه معلم زبان خصوصی مگه چه مطالبی و چجوری یاد میده که 40 تومن جلسه ای میگیره و طرف رو هم ظرف 6 ماه راه میندازه؟؟!!! چون خودم همیشه فکر میکنم که یه معلم زبان فقط میتونه گرامر و نکات رایتینگ رو یاد بده و بقیه چیزا با خود شاگرد هست که بره دنبالش...مثلا لیسنینگ یا لغت و حتی ریدینگ رو هم به نظر شما معلم خصوصی میتونه یاد بده راستش من تو کلاسای زبان که البته خصوصی نبود لغت رو میدیم که فقط به انگلیسی معنیش میکردن و ریدینگ رو هم که از رو متن میخوندن و سوالای اخرش رو جواب میدادن و همینطور لیسنیگ یعنی کار خاصی به نظرم معلم برامون نمیکرد حالا خیلی دوست دارم اگه کسی از معلم خصوصی خبر داره بگه که اونا چطور کار میکنن که اینقدر سریع میتونن شاگرداشون رو راه بندازن و البته اینقدر هم پول میگیرن؟؟

راستی اقای love less تبریک بابت عمو شدنتون

2. کاربر روبرو از پست مفید gisooo تشکرکرده است .

morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 بهمن 96 [ 17:21]
    سطح
    33
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 109
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    7

تشکرشده 54 در 27 پست

Array
    این دو تا سایت برای اموزش زبان خوبه
    /www.irlanguage.com
    آموزشگاه مجازي زبان انگليسي تحليلگران - صفحه نخست

4. 4 کاربر از پست مفید mohammad89 تشکرکرده اند .

morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), فدایی یار (جمعه 08 اسفند 93), zolal (جمعه 07 آذر 93), بانوی آفتاب (یکشنبه 04 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 29 خرداد 95 [ 12:58]
    سطح
    24
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    30

تشکرشده 14 در 9 پست

Array
    درود
    اولن بگم یادگیری زبان توی ۶ ماه تا یک سال امکانپذیره ولی باید وقت گذاشت. یه بچه با هوش بالاش حدود ۴ سال طول می‌کشه تا زبان مادریشو کامل یاد بگیره. شما هم باید وقت بگذارین برای یادگیری زبان.
    کارایی که من دارم انجام می‌دم برای یادگیری زبان:
    کتاب 504 و واژگان ضروری تافل رو از A تا Z خوندم و خودم ترجمه کردم و الان خود کتابها و ترجمه‌شونو دارم می‌خونم. بعد از این دو تا کتاب می‌خوام برم سراغ کتاب 1100.
    کتابای Tactics for Listening رو دارم کار می‌کنم.
    کتاب Grammar in Use سطح Basic رو پارسال تموم کردم و سطح Intermediate رو اخیرن شروع کردم.
    برنامه‌ی Anki رو روی گوشیم نصب کردم و استفاده می‌کنم. نسخه‌ی اندروید | نسخه‌ی ویندوز | توی مخازن لینوکس هم هست. این برنامه، یه برنامه‌ی فلش کارت هستش. دانلود فلش کارتاش
    برای دیکشنری هم من از GoldenDict استفاده می‌کنم. این برنامه از واژه‌نامه‌های Babylon با پسوند BGL استفاده می‌کنه. نسخه‌ی ویندوز | نسخه‌ی اندروید (نسخه‌ی رایگان برای اندروید فقط تا ۵ تا واژه‌نامه) | توی مخازن لینوکس هم هست.
    توی کانون زبان هم کلاس می‌رم. درسته که بیشترشون بچه‌ن ولی مثل خودم بزرگسال هم هست. هر ترم توی کانون زبان ۲۰ جلسه و یک فصل طول می‌کشه. کلش هم ۱۸ ترمه و حدود ۴ سال طول می‌کشه.
    بدرود

6. 3 کاربر از پست مفید Eatebar تشکرکرده اند .

morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), zolal (جمعه 07 آذر 93), بانوی آفتاب (دوشنبه 05 آبان 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    یکشنبه 03 خرداد 94 [ 14:19]
    سطح
    35
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    خب !!!
    اماده باشید که یه سری هاتون قراره ازم متنفر بشید.
    ببین دوست من :
    نظر ، انتقاد ، پیشنهاد داری ، به روی چشمم
    سوال داری ، اگه بدونم جواب میدم به روی چشمم
    اما اگه بلد نیستی ، چرت و پرت راهنمایی نکن خواهشا.
    ما این جا در برابر وضعیت نامناسب بعضی از دوستان ، اصلا وقتی واسه هدر کردن نداریم . ذهن ناارامه طرف ، تو شرایطی نیست که بخاد چلنج بین من و تو رو توی شونصد تا پست بیخودی متوجه بشه و درک کنه ، نهایتا ناامید میشه و بی نتیجه میره بیرون از تاپیک و دوباره درگیر مشکلاتش و بد بختی هاش . و نمی فهمه که گره ی کارش کجاست.
    د اگه قرار بود با اون روش ها یاد بگیریم تو این 15 سال تحصیلی یاد میگرفتیم. دیگه تو گوش .... هم 15 سال زبان میخوندی ، الان مثل بلبل واست چه چه میزد.
    بعد از اون ور ، طرف 20 سالشه مسلط به 25 زبان زنده دنیاست . یعنی سالی یکی ، 5 تا هم تو شکم مادرش...
    لطفا افاضات حاصل از شکم سیریتان رو جای دیگه بنویسید.
    طرف دوخط صحبت کنه میفهمم سطح زبانش چقدره و دیدش به زبان چیه.
    اگه مدرک زبانت ، دستت نیست ، اصلا راهنمایی نکن.
    از این پس پست های بی ارزش گزارش میشه حذف بشن. بدون رو در واسی.
    -------------------------------------------------------------------

بعضی از دوستان هم خیلی خوب توضیح دادن و نکات خوبی رو عنوان کردن ،خیلی ممنون ، حالا میرسیم بهشون.
    درضمن واسه این تاپیک ، برنامه دارم . اگه پاسخ سوالتون رو ندادم احتمالا داخل پست جوابش رو گذاشتم و یا در اینده قراره بهش بپردازم و هنوز بهش نرسیدیم.
    در اخر هم اگه خیلی لازم شد دوباره بپرسید لطفا.
    -------------------------------------------------------------------

فرشته مصباح الهدی عزیز (افتخار دادید با حضورتون) :
    سایتی که معرفی کردید رو دیدم. اما بعد از 15 ثانیه بستمش. :))
    به دودلیل :
    1- سایت فارسی بود : شما میخای زبان انگلیسی یاد بگیری . اسمش روشه . انگلیسی . توی سایت های فارسی دنبال چی می گردید؟ معجزه ؟
    2-از نظر تخصصی نرم افزاری ، ایرادات زیادی اون سایت داشت که نتونستم تحمل کنم حالم بد شد.(ببخشید از معایب کار تخصصیه :))
    همراه باشید بانو . امیدوارم گوشه ای از لطفتون در گذشته رو در این تاپیک جبران کنم.
    ------------------------------------------------------------------

همین که الان من دارم در مورد زبان انگلیسی ، واسه شما فارسی صحبت میکنم بد ترین فحش واسه زبان انگلیسی و خیانت به زبان اموزه.
    مثل اینه طرف بیاد به زبان انگلیسی ، از ارزش های زبان فارسی صحبت کنه . و فقط باید بهش بگی : جمع کن بابا.
    دوستان ، از زمانی که خواستید انگلیسی یاد بگیرید باید فاسی رو فراموش کنید . تمااااااااااام
    باید خواب دیدن هات به زبان انگلیسی بشه.
    باید وقتی رفتی بقالی ، گفتی 4 تا فلان میخام 3 تا فلان میخام ، یه دفعه دیدی که فروشنده چپ چپ نگات میکنه ، یه هو بفهمی که داشتی انگلیسی سفارش میدادی که حواست نبوده.
    باید معنای کلمات و اشیا اول به انگلیسی بیاد تو ذهنت بعد با خودت کلنجار بری که بابا تو فارسی به knit چی میگفتن ؟ نوک زبونمه ها. اها مثلا بافتن.
    گرفتی چی میگم ؟
    این جاست که اره کم کم میشه گفت که شما درگیر زبان انگلیسی شدی. اینجاست که داری زبان یاد میگیری و تا درگیر نشی یاد !!! چی؟ نمیگیری...

طنزانه :
    سه ماه پیش یکی از دوستانم رو گمراه کردم گفتم بیا زبان بخون. فرداش جو گیر شده بود اومد گفت میخام یاد بگیرم.
    بهش گفتم ، دوست من ، (هم باشگاهیمه) اگه یه روز باشگاه نیای چه حسی داری؟ گفت اصلا یه جوری میشم انگار یه چیزی کم دارم.
    گفتم اگه میتونستی امروز بری سر کار 200 در بیاری ولی نری چه حسی داری؟گفت مگه دیوونم که نرم.
    بهش گفتم هر وقت ، شب که خواستی بخابی ، اگه تعداد ساعت لازم واسه برنامه زبانت رو اجرا نکرده بودی اون روز ، و احساس کردی که یه جوری شدی یا دیوونه ای و از دست خودت و این که به خودت خیانت کردی بابت هدر دادن عمرت ، ناراحت بودی ، اون موقع بیا من بهت میگم چطور زبان یاد بگیری.
    بعد دیشت تو این سایتی که خانم مصباح الهدی معرفی کرد داستان سقراط شبیه این داستان مابود.فهمیدم که سقراط ازم دزدی کرده... نامرد !!! :))

خلاصه این که اگه میخای زبان یاد بگیری باید زبان اخرین راه نجاتت بشه تا درکش کنی. باید وقتی کم کاری کردی از خودت متنفر بشی.
    هروقت مشکلاته تو خونت رو دیدی ، به خودت بگی حالا برو تو زبان تنبلی کن.
    بعد اون موقعست که دیگه زبان غول نیست.بلکه میشه فرشته ی نجاتت. تازه باهاش دوست میشی.تازه می فهمی واست چیا داره. کم کم دیگه نمیتونی ولش کنی.
    و این جاست که درگیر زبان شدی.
    ببین اگه تشنه ی زبان نیستی وقتت رو تو این تاپیک هدر نکن...
    و بهتم بگم هیچ وقت یاد نمیگیری زبان رو.

کلا توی زندگی یه چیزی رو یاد گرفتم خیلی به دردم خورده.
    هر کاری بخام از صفر شروعش کنم ، یه مدت زیادی رو می گردم که استادش رو پیدا کنم و بشم شاگردش.
    اگه پیدا نکردم بعد خودم شروع میکنم به یادگیری.

از اون طرف هم ، استاد قرار نیست که یه ساندویچ درست کنه شما هم لطف کنی میل کنی که یه وقت بهت فشار نیاد بعد زبان انگلیسی رو فوت اب بشی.
    استاد فقط لازمه تجربه حاصل از n سال تلاشش رو در اون زمینه به همراه منابع معتبر و روش مطالعه اونها و چند تا نکته خیلی مهم رو به شما بگه.
    و این یعنی یه جلسه دو جلسه نهایتا سه جلسه صحبت .
    بقیه راه با خود شماست.
    استاد نقش خشت اول رو داره که باید و باید درست قرارداده بشه تا این بنا تا ثریا کج نره...

دوست عزیزی که زبان و استاد رو تو گرامر میبینی یه کم صبر کن میرسیم بهش :))
    دوست دیگه ، زبان ، زبانه ، اصول یکیه فرقی نمیکنه چه زبانی میخای یاد بگیری. همچنان که خواهی دید اصول هموناییه که باهاش فارسی رو یاد گرفتی.
    از خانم شیدا ی عزیز بابت راهنمایی های ارزندشون ممنونم . اما کل تاپیک شونصد پستی رو تو یه پست توضیح دادی عزیز. من متوجه شدم منظورتون رو اما یه زبان اموزه تازه کار راه حل های قشنگ شما واسش نامانوسه هر چند اگه درست به کار گرفته بشه خیلی مفیده.
    دوست دیگه ، بنده اصلا کلاس رفتن رو توصیه نمیکنم. چون یا کلاسا بدرد نخوره یا خوباش حد اقل جلسه ای صد باید پیاده شی.
    واسه چی؟
    پولت زیاده.
    نه ما این جا پول مول نداریم :))
    --------------------------------------------------

من مدرک اموزش زبان ندارم. اما شاید در اینده رفتم دنبالش.ولی با دو سه تا شون در ارتباطم.
    یعنی کسی که کارش این باشه به راحتی میتونه به حرفام ایراد بگیره و منم نمیتونم جوابش رو بدم.
    اما
    روشهایی که خواهم گفت واسه خودم 6 ماهه جواب داده و فقط خودم بودم و خودم.
    دوسه نفر دیگه هم گمراه کردم نتیجه گرفتن.
    دوستان یه عمری رو گذاشتین واسه زبان ، شد این.
    6 ماه تا یه سال هم به روش ما برید جلو ، جای دوری نمیره :))
    در غیر اینصورت این ره به ترکستان است ...

یاد گیریه زبان :
    1- انگیزه
    2- برنامه ی استاد
    3-اراده
    تمام

خب یعنی الان دیگه این مبحث اثبات شد که چقدر ما به زبان نیاز داریم یا هنوز جا داره بحث بشه؟
    بعنی بریم سراغ بحث تخصصی دیگه؟بریم سراغ تک تکه مهارت ها؟
    بقیه کجان ؟ چرا من انقد تنهام؟
    ----------------------------------------------

دوستان عزیزی که دنبال مثال های مصداقی هستن
    باید بگم خوبه
    این خوبه که دوستان بیان بگن تجربیاتشون رو بلکه بقیه هم استفاده کنن
    اما میخام بگم خودتون رو محدود نکنید به این چند تا مثال.
    تفکری که مورد نظرم هست رو بگیرید.
    ماهی گیری یاد بگیرید نه این دوسه تا ماهیه اماده.
    واسه موفقیت کاری باید به صورت فعال در زمینه ی زبان حرکت کنی. یعنی زبان + خلاقیت + اینترنت
    --------------------------------------------

درضمن اگه من واست مهمم این نکته رو بکن تو گوشت : تو حق نداری به اینده کاری در این زمینه فک کنی.
    نه تا زمانی که کارت تموم نشده. نه تا زمانی که مدرک زبانت دستت نباشه.
    تو فقط یه وظیفه داری اونم یاد گیریه زبانه.
    اگه قرار باشه اتفاقی بیافته بعد از اون زمانه و البته حتما هم می افته .
    ------------------------------------------

بابا به خدا منم درس و مشق دارم. البته به ما زن نمیدن که بگیم زن و بچه داریم ولی درس و مشق که داریم. :))
    راستی عمو شدنم هم خیلی خیلی مبارک(ببخشید تو این زمینه یه کم لوسم :))

موفق باشید همیشه دوستان :))

8. 11 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

mina-mina (دوشنبه 05 آبان 93), Mohammad! (چهارشنبه 26 آذر 93), morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), niki.69 (یکشنبه 04 آبان 93), فدایی یار (جمعه 08 اسفند 93), گوش ماهی (سه شنبه 06 آبان 93), واحد (چهارشنبه 07 آبان 93), مصباح الهدی (دوشنبه 05 آبان 93), بانوی آفتاب (دوشنبه 05 آبان 93), تیام (یکشنبه 04 آبان 93), رزا (یکشنبه 04 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 12 دی 94 [ 12:19]
    سطح
    43
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    244

تشکرشده 215 در 103 پست

Array
    عذر خواهی میکنم بابت پست گذاشتن تو تاپیکی که خلاف قوانین هست اما میخوام
    یه چیز بگم
    اگه میخواین مسلط شین به زبان باید خودتون رو در شرایطی قرار بدین که مجبور شین ازش استفاده کنین.
    دیدین کسایی میرن خارج بدون استاد زبان یاد میگیرن یا بچه بدون استاد زبان مادریشو یاد میگیره. حدود 12 سال کلاس رفتم اما اندازه ده درصد تأثیری که صحبت کردن با خارجیا داشته برام مفید نبوده چون اینجوری مجبور میشین منظورتون رو برسونید و منظورش رو بفهمید.
    راهش رو میدونید دیگه نمیخوام صراحتا بگم انجمن روانشناسیه بهم ایراد میگیرن
    ویرایش توسط مسافر زمان : سه شنبه 06 آبان 93 در ساعت 19:43 دلیل: حذف قسمت تکرار شده

10. 3 کاربر از پست مفید کیارش۲ تشکرکرده اند .

morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), zolal (جمعه 07 آذر 93), بانوی آفتاب (دوشنبه 05 آبان 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    خب دوست من

زبان انگلیسی شامل 4 مهارته (مهارت یعنی باید وقت بذاری واسش و انتظار نداشته باشی یه ماهه تغییر خاصی احساس کنی) :
    اگه صفره صفر باشی ، بین یک ساعت تا 10 ساعت در روز وقت بذاری ، مدت یادگیریت بین 6 ماه تا دو سال متغیر میشه . تصمیم با خودته . دیگه قبلا رو انگیزت کار کردی.
    اما هر کدوم رو انتخاب کردی در نظر داشته باش که باید هر روز با زبان درگیر باشی حالا یک ساعت یا 7 ساعت. روزی نباشه که از زبان غافل شی.

یه سری لغات به هر صورت ، لازمه . اون سه کتاب پیشنهاد منه(واسه تافل 100 یا ایلتس 7). تک تک کلماتشون رو باید بخونی . حتی کلماته توی سوالات ، جواب ها ، ردینگ ها ، مثال ها.
    خلاصه باید اینا رو بخوری.
    ترتیبشون هم مهمه.
    زمان تقریبی پیشنهادی واسه اتمامشون رو نوشتم جلوشون. کم و زیاد شدنش به خودت بر می گرده.
    لازمه دیکشنریه مناسبی که انگلیسی به انگلیسی باشه و جملات مثاله مناسب به همراه تلفظ جملات(امریکن یا بریتیش) رو داشته باشه کنارت داشته باشی تا یاد بگیری هرکلمه چطور استفاده میشه.بهترین گزینه به نظر من و خیلیا نرم افزار دیکشنریه لانگ من (longman) هست.سی دیش رو بخر. هر چند اجازه میدم واسه 504 از دیکشنریه انگلیسی به فارسی استفاده کنی اما فقط همین یه مورد اونم واسه شروع. انگلیسی رو با انگلیسی یاد بگیر . و گرنه بیا بیرون اصلا.
    بهترین راه یادگیریه لغات ، متد لایتنره. اما هر طور که راحتی یاد بگیر.

منبع واسه لغات :
    1- 504 (یک و نیم ماه)
    2- Essential words for the TOEFL (دو ماه)
    3- 1100 (دو ماه)

----------------------------------------------------------------

Speaking

مهم ترین مهارته.
    1-فیلم زیاد نگاه کن.
    اول کار : چند تا فیلم انتخاب کن.(خیلی مهم نیست چه فیلمی) سعی کن الگو پیدا کنی داخلش .جملاتی که به دردت میخوره.
    مثلا میگه به شما مربوط نیست : It's none of your business
    ببین چه طوری و با چه شدت و ضعفی میگه. یاد داشتش کن و سعی کن به همون شکل، تمرین و استفاده کنی.

2- سعی کن که هر روز با خودت صحبت کنی . سر یه موضوعی . مثلا امروز در مورد فلان سریال تلویزیون با خودت 10 دقیقه حرف بزن .دوست من !!! حرف بزن. اصلا غلظت کلمات و ساختار سنگین جملاتت مهم نیست.فقط حرف بزن. با خدا حرف بزن. واسه برنامه ریزی هات حرف بزن.با دوستت دعوات شد راجع بهش با خودت حرف بزن. تو خیابون قدم میزنی با هوا حرف بزن.

3-سعن کن همیشه فکر کردنت به انگلیسی باشه. این مهم ترین قسمته.به کارهات به انگلیسی فک کن. فک نکن که میخام برم نون بخرم ، فک کن که I'm going to buy bread
    نباید سعی کنی که جمله فارسی رو بسازی بعد تلاش کنی ترجمش کنی به انگلیسی بعد ساختارش رو درست کنی و بگی.
    باید ناخاسته بگی.
    زمان میبره (سه ماه).اما قرار شد عجله نکنی دیگه :))

4-فعلا درگیر لهجه نباش. درگیر صداهای R , S , W , T , Th و غیره نشو.

Writing

یادته چقد مشق نوشتی تو مدرسه؟
    اینجاهم همین خبره.
    1- کپی کن. یه روزنامه یا مطلبی رو بردار فرض کن خانم معلمتون جریمه داده گفته یه بار از روش می نویسی فردا میاری واسم.
    2- انشا بنویس. قبلا یاد گرفتی فک کنی به انگلیسی . حالا بنویسشون. هر روز در مورد موارد مختلف. یه صفحه بنویس.

Reading

خیلی مهمه . باید متن بخونی . زیاد بخون. روزنامه وقایع فلان شهر انگلیس رو بخون.
    مجله زیباییه فلان کشور رو بخون.
    هر موضوع جذابی که دوست داری پیدا کن سعی کن بخونیش.
    چشمات باید متن ببینه تا ذهنت روی ساختار جملاتش کار کنه.
    بخون و رد شو.

Listening

اینجا هم فیلم زیاد نگاه کن.
    اما فقط با زیر نویس انگلیسی.
    بعد از یه مدتی(سه ماه) همون زیرنویس انگلیسی رو هم حذف کن. چون اگه باشه گوش هات کمتر فعالیت میکنه چون ذهنت ابزاری به نام چشم داره که متنا رو داره می بینه پس به خودش فشار نمیاره.
    -----------------------------------------------------------------

خب اینها مهارت ها بودند.
    حالا منبع اصلی ما چی باشه؟
    Oxford word skills
    حالا هر سطحیش که خودت واسه خودت مناسب میدونی.
    کتابش رو بگیر با سی دی.
    درس به درس . به همین راحتی.

نکات :
    1- در این مسیر ، بار ها اتفاق می افته که به خودت میگی که چرا من فرقی نمیکنم.
    شما فقط بعد از 6 ماه تمرین مداوم حق داری که از خودت انتظار تفاوت داشته باشی.
    حالا زمانیه که اگه تغییری هم لازم بود دیگه همه چی دستت اومده و خودت واسه خودت بهترین روش رو تجویز میکنی.

2- به حرف هر کی خواستی گوش کنی ، دیگه فقط روش همون ادم رو برو. وسط راه دیگه نزن جاده خاکی. تا اخر فقط به همون شخص و روش هاش عمل کن.

3-دوستانی داشتم که به انواع روش های اثبات شده گیر میدادن همیشه ، یه روز بهش گفتم فلانی تو 5 ساله داری به این روش ها گیر میدی، اگه یکی از این ها رو یه سال دنبال کرده بودی تا الان زبانت فول شده بود. یک روش و یک منبع رو بگیر بسه. کاری به نقاط قوت و ضعفش نداشته باش. همین که یکی با تجربه بهت پیشنهاد کرد تو دیگه شروع کن.همه مثل همن.

4-تاکید فراوان میکنم.هر موضوعی واسه تمرین یا فیلم یا خوندن انتخاب کردی حتما باید واست جذاب باشه.متن تخصصی نمیخاد بخونی .برو درمورد برد دیشبه رئال تو سایت رئال مطلب بخون.فیلم طنز ، اکشن ، مستند، چیزی که جذابیتش تو رو نگه داره. و گرنه خیلی سریع زده میشی.

5- فایل صوتی زیاد گوش کن. همیشه هندزفریت تو گوشت باشه. اهنگ انگلیسی باشه ، اخبار انگلیسی باشه ، فایل درسیه ، پادکست های انگلیسیه (فایل های صوتی ای هستند که در مورد مثلا اب و هوا یا مثلا فلان بازیگر میاد چند دقیقه صحبت میکنه بگردی تو اینترنت زیاد پیدا میشه. خواستی یگو واست بذارم)

6- تمرین اون کتب لغت باید موازی با تمرین مهارت ها باشه.

7- یادت باشه این ذهنته که باید ردیف بشه. بهش مصالح بده تا بتونه بسازه.بهش بده . متن بده. صدا بده. تصویر بده. بقیش باشه با ذهنت . اون کارش رو بلده.

8- اکتیو باش.به روزی فک کن که زبان واست مثل یه ابزار قدرت بشه. نه این که باز هم باید امروز بشینم زبان بخونم.
    بعد سه ماه دوباره پست خانم شیدا رو بخون.

9- این راه حل ها از تو جوب نیومدن. جدی بگیر.

10- یادت باشه اگه کم کاری کردی به خودت یاداوری کن که روی چه چیزایی داری ریسک میکنی بابت تنبلیت.

11- هیچوقت کم نیار... ببین منو !!! هیچوقت ...

متاسفانه نظر این دوست اخریمون یه خورده منو ترسوند گفتم قبل این که خبری بشه سریع کلیات رو بگم. وگرنه قرار بود هر کدوم رو تو یه پست ، کامل توضیح بدم.
    از سروته همه چی زدم. البته این دوستمون متوجه هدف تاپیک نشدن متاسفانه.
    جناب کیارش : به نظر شما امکان زندگی در خارح برای چند درصد از دوستان مهیاست؟
    در ضمن فقط شما می فهمی که اینجا خلافه قوانینه دیگه ؟ چقد تلاش کردی تا فهمیدی ؟ عجب !!!
    من دیگه حرفی ندارم. قضاوت با کاربران.

سوالی بود درخدمتم.
    نکته ای اگه به ذهنم اومد میگم دوباره.

ان شاا... یه روز بیا بنویس که تموم کردی الانم داری کار میکنی... :))
    تا منم ذوق کنم ... :))

امیدوارم مفید باشه واستون.
    اینم شیرینیه عمو شدنم :)) (فک کنم الان میخاید کله ام رو بکنید نه؟)
    موفق باشید .

12. 14 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

mina-mina (دوشنبه 05 آبان 93), Mohammad! (چهارشنبه 26 آذر 93), morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), niki.69 (سه شنبه 06 آبان 93), Pooh (شنبه 27 دی 93), فدایی یار (جمعه 08 اسفند 93), گوش ماهی (سه شنبه 06 آبان 93), واحد (چهارشنبه 07 آبان 93), مصباح الهدی (دوشنبه 05 آبان 93), zolal (جمعه 07 آذر 93), بانوی آفتاب (دوشنبه 05 آبان 93), تیام (دوشنبه 05 آبان 93), حال خوب (دوشنبه 05 آبان 93), دنیای وارونه (چهارشنبه 07 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 01 آذر 04 [ 10:35]
    سطح
    77
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 305
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,840

تشکرشده 282 در 128 پست

Array
    سلام آقای عمو :)

بسیار ممنون بابت راهنمایی های خوب و جامع شما..قطعا بسیار مفید بود..
    ممکنه چندتا فیلم(با زیر نویس)، که موضوع جالب و جذابی داشته باشه مثل طنز و ماجراجویی یا خانوادگی جالب رو معرفی کنید؟؟

باز هم تشکر فراوان

14. 2 کاربر از پست مفید بانوی آفتاب تشکرکرده اند .

morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), تیام (دوشنبه 05 آبان 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    خواهش می کنم دوست عزیز.
    امید که مفید باشه واستون.

خدمتتون عرض کنم که حقیقتا من متوجه نشدم که منظورتون از فیلم دقیقا چیه. فیلم فیلمه دیگه به نظرم.
    به هر حال دوستان سلایق متفاوتی دارن. مهم اینه که جذابیته موضوع شما رو نگه داره.
    اما اگه تونستید سریال بشتر نگاه کنید تا فیلم. چون بازیگر های سریال هفت هشت نفر بیشتر نیستن اما شما چندین قسمت باهاشون برخورد دارید.
    اما بازیگران فیلم های مختلف عوض میشن. لهجه و تن وصداشون هم عوض میشه.
    اگه تونستید یه بازیگر خاصی هم انتخاب کنید تو هر فیلمی زوم کنید به همون یه نفر. مثلا Liam Neeson بازیگر مورد علاقه ام هست. لهجه و طرز صحبت کردنش معرکست.
    حالا این کارا واسه بعد از اون شش ماه هست.

اما اگه میخاید فیلم خوب پیدا کنید برید سایت imdb بعد top 100 رو پیدا کنید بعد بسته به علاقتون از اینترنت دانلود کنید یا ازدوستانتون بگیرید.
    زیرنویس هم اگه به انگلیسی subtitle رو واسه هر فیلمی سرچ کنید واسه اکثرا زبان ها واسه اون فیلم زیرنویس پیدا میکنید.انگلیسی که دیگه صد در صد هست.
    اما فیلم فیلمه.
    انیمیشن ها هم خوبن.

حالا اینا فیلم های منه .
    هر کدوم رو دیدم یه هفته تو فکر بودم :))
    جدا ازبحث زبان فیلم های قشنگی هستن.

1- مستند های BBC
    2-انیمیشن AVATAR
    3-Frozen
    4-The croods

موفق باشید.

میگم دوستان یه دعایی هم بکنید این عمو واسش یه زن عمویی هم پیدا بشه . خدا خیرتون بده :))
    ویرایش توسط مسافر زمان : سه شنبه 06 آبان 93 در ساعت 19:52 دلیل: حذف برخی موارد مخالف با قوانین همدردی

16. 6 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

Mohammad! (چهارشنبه 26 آذر 93), morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), Pooh (شنبه 27 دی 93), مصباح الهدی (دوشنبه 05 آبان 93), بانوی آفتاب (دوشنبه 05 آبان 93), تیام (دوشنبه 05 آبان 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    دوستان عزیز
    یه مروری کردم تاپیک رو . دیدم موضوع یه خورده متمایل شده به خود مبحث زبان.
    یعنی چیزی که میخاستم این بود که از زبان استفاده کنید تا در رشته ی خودتون پیشرفت کنید.
    حالا زبان واسه خودش هم پتانسیل بالایی داره . درست. اما مطمئن باشید شما رو از هم دوره ای هاتون تو هر شاخه ای باشی ، جدا می کنه. وقتی منابع اصلی رشتتون رو استفاده کنی.
    وقتی میری از نفر اول دنیا تو رشته ی خودت راهنمایی میگیری کجا و وقتی از دوستات سوال می پرسی کجا ؟

حالا من خودم تدریس زبان رو دوس دارم . شاخه تخصصی ام که چیزه دیگه ایه رو هم دوس دارم.
    کلا از کارایی که هر چی بیشتر کار میکنی قوی تر میشی و کارا واست اسون میشن خوشم میاد.

دوست داشتی زبان هم خوبه واسه ادامه. اما به شکل اکتیو : زبان + خلاقیت + اینترنت + جامعه

اما رشته خودت رو اگه خواستی ادامه بدی بدون زبان ادامه نده. اشتباهه محضه. دیگه نمیتونم واسه همه رشته ها که توضیح بدم. تو خودت زبان رو شناختی. حالا خودت ببین چطور میتونه تو رو تو رشتت بکشه بالا؟ نگران نباش هر رشته ای باشی از همین مثال ها میشه پیدا کنی که با حضور زبان متحول شده اون رشته . دیگه فرق عادی و اکتیو رو فهمیدی.
    کلا پوله خوبی تو واردات هست . حتی اگه این واردات ، وارداته دانش باشه . مجوز عبور هم زبانه.
    ------------------------------------------------

راستی خدایی چند تا تون شروع کردید؟
    چند تا تون فقط خوندید و فقط تایید کردید؟
    اگه اینطوریه بدون که بازم اشتباه کردی...

میگم دعاهاتون چرا اجابت نمیشه؟ گناه مناه زیاد دارید؟ این عمو ، هنو مثل یه چوبه خشکه که . این زن عموهه کجاست پس ؟ :))

18. 4 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

Mohammad! (چهارشنبه 26 آذر 93), morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), مصباح الهدی (سه شنبه 06 آبان 93), بانوی آفتاب (سه شنبه 06 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 01 آذر 04 [ 10:35]
    سطح
    77
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 305
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,840

تشکرشده 282 در 128 پست

Array
    سلام مجدد عمو جان

من که به شخصه بسیار استفاده کردم و خیلی مفید بود برام..باز هم ممنونم
    و تصمیم جدی هم گرفتم واسه تقویت زبانم( طبق راهنمایی های شما)، اما مشکلم سر برنامه ریزی هست!!
    من واقعا نمی دونم بین کارهای دانشگاهی و شخصی خودم چطوری و چقدر زمان بذارم و چیا رو بخونم!

20. کاربر روبرو از پست مفید بانوی آفتاب تشکرکرده است .

morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94)

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)