همونطور که دوستمون گفتند، برای یافتن معنی دقیق و درست لغات و اصطلاحات، تمام دیکشنری ها و گوگل ترانسلیت و فلان رو بریزید دور و بچسبید به "دیکشنری لانگمن" .
کامل ترین است و اضافه بر روانی بسیار، برای هر واژه، تمام اصطلاحات مرتبط رو هم داره. حتی خیلی جاها که مریام و دیگران نتونستن واسم کاری کنن، لانگمن عزیز، پاسخم رو داده .
من هم کمی از تجریه ام بگم:
هیچ کلاسی خارج از مدرسه نرفته بودم و تا همین چند سال پیش خوندن یه متن، حتی از نوع تخصصی، برام سخت بود. سرهم بندی یک جمله رو حتی بلد نبودم و زمان فیلم دیدن، کل فهم من از فیلم، محدود می شد به دو سه جمله خیلی تابلو ! دابره لغاتم در بهترین حالت، در همون محدوده 504 بود و آمادگی های کنکور.
برای من همه چیز از سریال و فیلم های نابی که با دوستان شریک می شدم شروع شد. همون موقع هم شروع درگیری من با متون تخصصی رشته ام بود. من که حتی برای به پایان رسوندن یک صفحه کتاب، باید کلی به خودم باج می دادم! یواش یواش افتادم رو غلطک. اونقدر که وقتی برای اولین بار رفتم کلاس زبان تا مکالمه رو جدی تر پی بگیرم، بهم گفتن لهجه آمریکایی داری و عالی حرف می زنی! البته من به نظر خودم هیچکار نمی کردم! فقط با عبارات محدود توی ذهنم حرف می زدم، ولی انگار همون کافی بود.
تا مدت ها تفریحم فیلم دیدن بود و یپدا کردن متن آهنگ های کلاسیک خارجی. هنوز هم یک هارد بغل دستم هست که تا فرصت پیدا کنم، یه فیلمش رو می خورم :)) معمولا موسیقی گوش می دم و هر چه رو بلد نیستم، حدس می زنم و زیر لب تکرار می کنم...
همین تفریحی یاد گرفتن و البته، اجبار به خوندن تکست اصلی درسام، باعث شد نفهمم کی زبان خوندم و کی وقت گذاشتم و کی یاد گرفتم!!
خلاصه:
1- کتاب قصه های کوچیک انگلیسی بخونید و بشنوید.
2- فیلم خوب ببینید و هم لذت ببرید، هم اگر به لغت ناشناسی برخوردید، یادداشت کنید و دنبالش بگردید.
3- وقتی دنبال معنی هر لغت می گردید، لانگمن رو بالا پایین کنید و چندتا اصطلاح شامل همون لغت رو یاد بگیرید و اگه دست به سرچتون خوبه، توی گوگل مثالهای بیشتری از اون عبارت رو پیدا کنید تا توی ذهنتون بمونه.
4- این اصطلاحات و لغات رو جایی یادداشت کنید و هر وقت فرصت کردید، برگردید و مرور کنید. تو تاکسی، مترو، پای تلویزیون.
5- موقع برداشتن هر وسیله از خودتون بپرسید اسم این چی بود؟ و سعی کنید کاری که دارید انجام می دید یا قصدش رو دارید، با یکی دو جمله، به انگلیسی توضیح بدید.
6- اگر فرصتش رو داشته باشید و حوصله مکث های طولانی رو، مجموعه درس های "مکالمه نصرت" هم بسیار بسیار عالیه و توصیه میشه.
هر چیز که در جُستن آنی، آنی
مولانا
ویرایش توسط مسافر زمان : سه شنبه 06 آبان 93 در ساعت 19:40
دلیل: حذف پست تکرار شده و ویرایش موارد مخالف با قوانین همدردی
علاقه مندی ها (Bookmarks)