خیلی ممنون دوستان ولی مرد هزار چهره منو با حرفاش بیشتر راضی کرده بقیه خیلس منطقی با قضیه برخورد کردن کشور ما غربی نیست که راحت تر باشیم. چیزی که امروز تعجبمو پر کرد پاسخ دوستم بود یکیشون همینکه فهمید من با این استاد کلاس دارم گفت اوففففف!!! حالا از همتون عذر میخوام چون دوستم اصلا اهل این حرفا نبود ولی همینکه اسم این استادو شنید حرف رو پیچوند گفت استاد سرسختیه من یکم دوروبرش چرخیدم نمره منو کم داد!
بالا هم یکیشون گفت استاد خوبیه خوب نمره میده و هیچ! حالا استاد زن زیاد داریم ولی مثل یک زن دکتر حرف میزنن .. شایدم من جدی گرفتم ولی اینکه منو کند ذهن بدونه کمکم کنه همچین مسله پیچیده ی نیستا
- - - Updated - - -
yدر ضمن من دنبال رابطه با استاد خودم نیستم احترامش واجبه و درسته شاید خدادای بعضی احساسا سراغ ادم بیاد ولی اجازه نمیدم منطقمو از دست بدم . ..ایشون استاد و ظاهرا متاهل و... و اینکه من خودم یکی رو میخوام خیلی دوسش دارم ولی اون نمیدونه همینکه میخوام بگم زبونم بند میاد سرخ میشم تو داروخانه هم کار میکنه نسخه تهیه میکنه نمیونم چطور بهش بگم دوسش دارم شماره چطوره بدم یا ندم زشته یا خوبه . چطور بگم بهش. همینکه اکثرا خانم ها به اقایون بچشم هرز نگاه میکنن شماره هم بدی درخواست اشنایی هم بدی میگن برو کثافت اشغال .من خودم تجربه نکردم ولی دیدم! خیلی خوشحالم که اینجا خانم و مدرس زیاده و میشه ازشون کمک گرفت امام غریب مواظب شما و خانواده تان باشد.خیلی مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)