به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    من تشکر میکنم از آقای مرد هزار چهره، آقای کیارش و Mr Dani گرامی.

ببینید اینکه توی تالار خانم ها طرف خانم ها رو میگیرن برای جبهه گیری در مقابل آقایون نیست، خانم هایی که این سایت میان به خاطر فضای مناسب و پاک سایت، اکثریت خانم های عفیف

و پاک هستن. بنابراین دقیقا این حس همزاد پنداری مثبت وجود داره . در مورد آقایون هم همین طوره، قطعا آقایون پاک و متعهد بیشتر تو این سایت حضور دارن، وگرنه چیزی که زیاده سایت

های مورد دار. اینکه من نوعی میام در مورد شرایط جامعه از دید خودم نگاه میکنم و نگاه من قطعا از درون و رفتار من سرچشمه میگیره. من میگم مشکل آقایونه به خاطر اینه که من خودم رو

عاری از خطا و مشکل میدونم و شما هم میگید مشکل خانومه به خاطر اینکه شما فردی پاک هستین و فکر میکنید بقیه آقایون مثل شمان و این خانومان که مشکل دارن.

اما جدای از این مباحث حرف شما رو قبول دارم ولی واقعا چه برای مرد چه برای زن اینکه اون با سایرین و شرایط جامعه ربط داده بشه سنگینه و آدم دوست داره دیگران خود فرد درک رو کنن.

اما در مورد حریم ها که شما فرمودین. ببینید من که دخترم و تو جامعه ی هم سن و سال خودم زندگی میکنم ، از نقطه نظر جمع دوستای من دختری که آرایش نکنه، امل و بی سلیقه است.

دختری که با یه جک قهقهه نزنه دختر افسرده اییه. دختری که با پسر حرف نزنه کلا مگه آدمه!!! رقابت های خیلی زیادی هم برا خوشگلی وجود داره که خودتونم تو جامعه دارید میبینید. خوب

من جامعه ی دوستای خودمو به کل جامعه تعمیم میدم که کاملا طبیعیه. یعنی وقتی من دختر بدون آرایش بیرون از خونه پا بزارم عذاب و حس تحقیر و ترد شدن خواهم داشت. پس من

مرزشکنی نمیکنم و کارم کاملا طبیعیه و خودم متعهد به اصول اخلاقم. البته از نگاه خودم!!! البته این نگاه ها و این جمع دوستی برای گذشته ام بوده هر چند گذشته و رفته ولی اصول

دیدگاهی تو ذهن من ایجاد کرده که قطعا به دنبال تغییرشم.

اینجا من قرار نیست شما رو قانع کنم که نگاه من دختر چیه، مهم نگاه جامعه و طرز تلقی اونا از رفتار و فکر من دختره. من قصد جامعه گریزی ندارم اتفاقا دنبال حضور خوب تو جامعه ام.

ببینید همون طور که اکثریت خانم های تالار نظرشون یکیه ، نگاه آقایونم یکیه. دقیقا تو جامعه هم همین جوریه. نگاه قالب آقایون تو هر گروه سنی هم یکیه.

وقتی من میام یه سری مطالب رو میخونم و میبینم نگاه من و دلایل من، چیزی که از نظر من درسته کجا و نگاه و طرز فکر و دلایل یک آقا کجا!!!! گیج میشم. من شاید برای خیلی از کارهام

دلیل نداشته باشم ولی دقیقا از نظر آقا دلیل داره و فکرشم خوشایند من نیست. برعکسشم قطعا وجود داره.

در کل متاسفم بابت ناراحتی ای که با پست قبلیم ایجاد کردم. اگه سوال پرسیدم صرفا به خاطر این بود که کسی واقعا به آدم تو جامعه جواب درست نمیده و خوب آدم روشم نمیشه بره از

یه پسر بپرسه!!! آدمای مذهبی شدید و آدمای بی مذهب هم نگاه ضد دارن و من در حد وسط نمیدونم کدوم سمت باید برم وگرنه تکلیفم مشخص بود.

آقا کیارش از پست مفیدتون خیلی متشکرم و حرفتون واقعا به دلم نشست. جا داشت دوباره ازتون تشکر کنم.

آقای رضا پستتون رو الان دیدم و در حال نوشتم بودم . معذرت میخوام از شما هم بابت اینکه بهتون بر خورد و ناراحت شدید. واقعا واقعا واقعا متاسف شدم از ناراحتی شما.

نخیر من به شخصه خودم یک آقا رو به چشم مشکل جنسی دار نگاه نمیکنم و حتی فکرشم نمیکنم!!! همیشه آقایون برای من با ارزش و لایق احترام و محبتن. اکثریت با من با محبت برخورد

میکنن و همیشه برای من حلال مشکلاتن و به جز یک یا دو نفر آدم مشکل دار ندیدم و اونها هم به خاطر تربیت و فرهنگ مورد دار خودشونه.

قطعا لبخند و مهربونی اونا ناشی از لبخند و مهربونی منه. فقط دوست ندارم کسی در مورد من فکر غلط انداز داشته باشه.

منظورمم این بود که بعضی از آقایون با این بهانه مانع حضور خانم ها تو جامعه میشن. منظورم آقایون متعصب و خشکه مذهبی بود، خودشون خودشون رو این جور میبینن، و به خانم ها شک

دارن. لطفا به خودتون نگیرید.

راستی آقای جعفر پور شرمنده. من یه پست براتون میذارم و امیدوارم بایت پریدن وسط تایپیکتون از من ناراحت نشید.

2. 3 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

ED12 (جمعه 09 آبان 93), meinoush (پنجشنبه 08 آبان 93), کیارش۲ (پنجشنبه 08 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)