به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 خرداد 94 [ 13:55]
    سطح
    48
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array
    سلام عزیزم راستش من هم مشکل شمارو دارم با این تفاوت که من تو سایت های همسریابی هم عضو شدم بالای 1000نفر بهم پیام دادن و من میتونم بگم با نصف این امار اشنا شدم حتی رفتم و از نزدیک دیدم اما هیچ کدوم از هیچ لحاظ به من نمیخوردن یا خیلی بابا بودن یا خیلی کمتر خلاصه گشتم نبود که نبود
    از لحاظ موقعیت اجتماعی هم کار خوب دارم هم مردای مجرد داشتم تو محیط کاریم اما همشون زن گرفتن گرچه با این ها هم هیچ سنخیتی نداشتم میخوام بگم ازدواج کردن وخاستگار داشتن گاهی بهاین موارد اصلا مربوط نمیشه
    ببخشیدا ولی کسیم که بخواد بخاطر شاغل بودن ادم بیاد جلو یا به قول بعضی دوستان که میگن خودتو شاد نشون بده من اینارو قبول ندارم به نظرم مشکل اکثر مادخترا همین ذهن رمانتیکمونه کاریش نمیشه کرد تو جامعه ای زندگی میکنیم که نمیخواهیم واقعیت رو بپذیریم و حتما کسیو میخواییم که معیارای مارو داشته باشه منظورم از معیارا پسر با اسب سپید نیست اما کسی رو پیدا کردن نزدیک به خود ادم خیلی سخته نمیدونم واقعا سخته یا ما سخت میگیریمش
    مثلا من دنبال یکی هستم لنگه خودم همه جور پسر هست اما کسی که مثل من باشه نیست در مقابل کسایی میان که از هیچ لحاظ بامن جور نیستم و درکنار این ادما بودن به من ارامش نمیده برای همینه که ما همه تنهاییم دیگه

- - - Updated - - -

به نظرم تو سایت همسریابی عضو شو خیلی ها ازاین سایت نتیجه خوبی گرفتن خب چه اشکالی داره شما یه بار امتحان کن اینکه من نتونستم موردم رو این جاها پیدا کنم که دلیل نمیشه شما هم نتونی به نظرم اگه از 100 نفر یکیم قصدش ازدواج باشه بازم ارزششو داره شانستو امتحان کن حتی خیلی مراکز مثلا موسسه همسریابی امید هست که اینکارو میکنه مشخصاتتو میگیره و طبق شرایط شما براتون چندنفرو معرفی میکنه خیلی ها به این واسطه ازدواج خوبی داشتن خب ایناهم شانسیه دیگه به نظرم ما که خیلی تو جمع نیستیم این جور جاها مشکل گشاست عصر ارتباطاته خیلی ها تو فیس بوک اشنا میشن خیلی ها سایت همسریابی خب چه اشکالی داره من که بد نمیدونم و نا امید نمیشم انشالله بالاخره کسی که لایقت باشه میاد اصلا خودتو نباز گاهی وقتا تنهایی هم به ادم ارامش میده گاهی لازمه ادم تنها باشه این لحضه ها هم برای خودش شیرینه منم تنهام خیلی هم تنها م حتی دوست صمیمی دختر هم کم دارم ولی بازم تو تنهایی خودم وبلاگ مینویسم مقاله میخونم میخوام برای ارشد بخونم و کسیم سرراهم قرار بگیره حتما باهاش اشنا میشم که انشالله به خیری و خوشی ختم بشه انشالله شما هم خودتو نبازی مثل من کنار بیایی و بزاری زندگیت خودش پیش ببره فقط شما دنبال یه کار خوب باش ن بخاطر شوهر ها بخاطر خودت...

2. 3 کاربر از پست مفید roz530 تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 22 آبان 93), bahar.65 (پنجشنبه 15 آبان 93), meinoush (چهارشنبه 14 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)