خانم pinnar من نه شما رو میشناسم نه شوهرتونو،اما طبق نوشته های خودتون برداشت کردم شما اصلا دلت به این زندگی نیست،کسی که خیلی راحت از بچش میتونه عبور کنه از زندگیشم میتونمه عبور کنه و از خیلی چیزهای دیگه!!!! خواهر من اخه پول و خونه شد ملاک دوست داشتن و خوشبختی،تو زندگی مشترک مال من مال تو نداریم،تازه به نظر من خیلی خوب شده همچین کاری نکرده چون شما همش دنبال بهونه میگردی برای این زندگیتون،مطمئن باشید اونم به اسمتون میکرد از چیز دیگه ناله میکردید،7 الی 8 تا پست دادید تو هیچ کدوم تلاشی مبنی بر اینکه میخاید تغییر تو خودتون به وجود بیارید دیده نمیشه،همش شکوه و گلایه کردید،این همه دوستان نظر دادن و راهنمایی کردند کدوم یکی رو رفتید اجرا کردید و اومدید نتیجشو اعلام کردید؟؟؟برو تاپیکهای این خانمو که توی زیر لینکشو گذاشتم دنبال تا بفهمی تغییر یعنی چی،هر پستی که از ایشون خوندم کلی حال کردم که چقدر قشنگ داره زندگیشو حفظ میکنه خوندنش براتون بد نیست البته اگر بخواهید خودتونو از خواب بیدار کنید وو اقع بین باشید!!!!حرفام تند بود میدونم چون خیلی غیر منطقی دارید زندگی خودتونو خراب میکنید،یه استادی داشتیم که یه بار حرف قشنگی زد بهمون گفت بعضی چیزها تو زندگی هست که برگشت نداره و اگر با احتمال خیلی پایین بتونید برشگردونید غرامت زیادی باید بدید پس حواستون باشه نرید این راها رو...با رفتارتون کاری نکنید که شوهرتون رفته رفته ازتون سرد شه !!!مردها تحملشون زیاده اما اگر تموم بشه دیگه کوچکترین برگشتی براشون نیست!!!شوهرتون اگر براش اثبات بشه که شما اونو و زندگیتونو نمیخواهید مطمئن باشید کنار میذارتون!!!شاید یک بار منتتونو بکشه،شاید دو بار نازتونو بکشه،شاید 10 بار بگه برگرد به زندگی اما بلاخره یکبار برا همیشه چشمشو روتون میبنده و اگر اون روز بیاد حتی اگر اینبار شما هم برگردید و ازش بخواید اون دیگه بر نمیگیرده،حواستون باشه دارید چی رو از دست میدید و میخواهید چی به دست بیارید،پس تا دیر نشده به خودتون بیاید و زندگیتونو نو کنید،باور کنید مشکلات تو زندگی همه هست،یکنواختی هست،کدورت و اختلاف نظر هست اما اگر بخواد باعث بشه که ادم دست از زندگیش بکشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه!!!شما از کجا میدونید که اون اقایی که رفتید دیدینیش ( و بسیار این کارتون زشت بوده چون خیانت کردید،خیانتفقط رابطه جنسی نیست اینو در نظر داشته باشید) وقتی یکی مثل اون بیاید تو زندگیتون بهتر میکنه روند زندگیتونو،شایداگر با همچین کسی زیر یک سقف برید بفهمید که ازنظر ویژگیهای خوب نصف شوهرتونم نبوده ،پس کاری نکنید که تو زندگیتون بازنده شید،شوهرتون نقص داره قبول اما اینا همش بهونه است برای توجیه کارهای خودتون و دلیل دیگه ای نداره ( دقیقا از پستهاتون میشه فهمید)،اینم اون تاپیکی بالا گفتم میذارم بخونیدش بد نیستش
http://www.hamdardi.net/thread-36205.html

علاقه مندی ها (Bookmarks)