نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
ببخشید من تک فرزند نیستم و شرایط شما را درک نمی کنم.

ولی نمی دونم کجای فامیل و آشنا نداشتن، حسن بزرگیه که شما می گی زن من جاری نداره و این حسن بزرگیه و .....

مگه میدون مبارزه است و داری سپاه و لشکرت را مقایسه می کنی؟ مگه خواهر زن و جاری و ... دشمنند که شما می گی نداشته باشیم حسنه !!

واقعا اگر اینطوری به خانواده نگاه می کنید، بهتره یک تک دختر که پدر و مادرش هم تک فرزند بودن و فوت شدن پیدا کنید که خیالتون راحت باشه با این ازدواج هیچ موجود زنده ای به شما نزدیک نمی شه ....

به نظرم نگاهتون خیلی افراطیه.
نظرتون را نمی شه به این راحتی تغییر بدید و بهتره طبق گفته خودتون با تک دختر ازدواج کنید. ولی برای همین موضوع هم نیاز به مشاور و روانشناس دارید.
نگاه عجیبی به زندگی خانوادگی دارید.
من این جمله را زیاد شنیدم که خانما اگه 2 تا انتخاب داشته باشن که اول یه پسری که چند تا برادر داره و دوم پسری که برادر نداره یا یه خواهر بیشتر نداره

انتخابشون پسر دومیه هستش چون بدشون نمیاد که جاری نداشته باشن و خودشون تک عروس یه خانواده باشن دوم اینکه زیاد به من گفته شده خوش به حال زنت هم تک عروس یه خانواده شناخته شده هستش تو شهر هم اینکه نه جاری داره نه خواهر شوهر

خب حتما این یه حسنه که اینقدر بهم تاکید شده

اصلا منظورم فامیل و آشنا نداشتن نبود اتفاقا من خودم آدم فوق اجتماعی هستم و هم رابطم با آشناهام قوی هستش هم فامیل.ولی همش ترس از این دارم که با ازدواج با یه خانواده شلوغ حس غربت بهم دست بده یا با من رفتارهایی بکنن که فک کنن حالا چون تک هستم چون از نظر اجتماعی و مالی حرفی واسه گفتن دارم حالا خیلی ادا اصول دارم و باهام خودمونی نباشن.