سلام گلبرگ عزیز.
اول یه سوال بپرسم،شما اهل دوست شدن نیستید، پس الان میشه رابطتون رو برای من تعریف کنید؟؟؟؟!!!
من نمیتونم با اطمینان بگم ایشون قصد ازدواج ندارن، یا اینکه شرایط ازدواج رو دارند اما شما رو فقط برای خوش گذرونی میخوان و یا ...
من حرفم اینه که شما از خط قرمزتون عبور کردید.اگر همکلاسی هستید، دوتا همکلاسی به هم ابراز علاقه نمیکنن. اگر دوست هستید پس چرا ناراحتید، دوستید دیگه. میایدو میرید. اما بدونید که حق ندارید روی ایشون برای ازدواج حساب کنید ، چون خودشون به وضوح گفتن شرایط ازدواج ندارن.
بهتره نوع برخوردتون رو تا پایان دورانی که ملزم به بودن باهاشون هستید در حد همکلاسی نگه دارید و به زندگیه طبیعیه خودتون ادامه بدید. اگر ایشون مال شما باشن بر میگردن، اگرم نباشن ،شما ضرر نکردیدو الکی احساسو وقتتونو برای ایشون نذاشتید.
در هر صورت 8 ماه کم نیست برای دلبستن.البته شما میگید جدیدا ابراز علاقه شده در این رابطه.به هر حال قابل درک هست که شاید شما توی همین مدت، آینده ی هرچند کوچیکی رو برای خودتون ساخته باشید.الان در شرایطی هستید که فکر میکنید ایشون خیلی خوب هستن و دیگه بهتر از ایشون پیدا نمیشه براتون. وقتی انقدر راجع به ایشون مثبت فکر میکنید و احساستون درگیر هست دیدن خواستگار جدید چیز جالبی نیست، چون مطمئنا رد میکنید خواستگارتون رو هرچند عالی باشند، چون مدام مقایسه میکنید و ...
اول تکلیف جایگاه این آقای محترم رو تو زندگیتون معلوم کنید بعد خواستگار بعدی رو راه بدید منزل.(البته این نظر من هست، شاید هم با دیدن نفر بعدی ببینید آدمهای بهتری هم هستند و ...، اما من به شخصه حتی اگر کوچکترین ذهن مشغولی به خواستگار قبلیم داشته باشم اجازه نمیدم کسی بیاد برای آشنایی.)
در مورد سکوت ایشون هم بگم که خیلی مهم نیست!! یا سکوتشون به این معنیه که دارن پشت صحنه همه چیو آماده میکنن که سریع بیان جلو و خواستگاری کنن، یا سکوتشون به این معنی هست که " من که شرایطشو ندارم بیام خواستگاری، ایشاا... خوشبخت بشی"!!!! شما یه کم خودتونو احساستونو تعدیل کنید و بعدش بگید خواستگارهای دیگتون تشریف بیارن، اگر واقعا شما رو بخوان و در این مدت شرایط ازدواج با شما رو مهیا کرده باشن،ایشون هم تشریف میارن و شما خیلی شیک به عنوان یه خواستگار ایشون رو هم میسنجید و با عزت نفس جواب مثبت میدید.اگرم نیومدن که شما به بقیه خواستگاراتون پرداختید و چیزی از دست ندادید و نیمه واقعی گمشده اتون رو از بین اونا پیدا میکنید ، به همین راحتی!!!
در ضمن گلبرگ جان بهتره نه مستقیم و نه غیر مستقیم و نه با ایما و اشاره و نه هیچ جوره دیگه از ایشون نپرسید قصد ازدواج دارند یا نمیخوان بیان جلو یا من خواستگار دارماااااا.خوب دارید که دارید. آقایون زود هوا برشون میداره. یه کم با وقار بیشتر خودتونو حفظ کنید. نذارید فکر کنن خیلی طالبشون هستید توی این مرحله ،که حتی اگر هم بعدا قسمت هم شدید عزتتون خدشه دار نشده باشه در ذهن ایشون.
ایشاا... هرکسی که لیاقت شما رو داره زودتر به سراغتون بیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)