WOW اینجای باغو! :
در صبح دل انگیز سرد پاییزی اومدم اینجا خدمت دوستان اول سلام کنم بعد بگم که روزای خوبی بود، من تویه تاپیک قبلی خیلی خندیدم تا به حال سابقه ی این همه خندیدنو نداشتم!؛(ببخشین این عبارت یکم طولانیه!تا کاما یه نفس بخونین!) هر چند همه ی ما مشکلات و درگیری های کوچیک و بزرگ در زندگیمون داریم که چقدر خوب بود واقعا اونا رو مشکل نمیدونستیم و با حفظ آرامش تلاشمونو برای برداشتن اون دغدغه ها می کردیم، اما اینجا واسطه ای بود برای اینکه بدونیم در مشکلات هم میشه خندید و میشه شاد بود شایدم این خندیدنه مقدمه ای برای ساده گرفتن زندگی و به طبع اون حرص نخوردن برای مشکلات باشه. واقعا هم ناراحت بودن هیچ ارزشی نداره مگه این دنیا چقدر برای ما طولانی خواهد شد که بخوایم بیشترشو با درگیری های فکری بی مورد هدر بدیم . همیشه دلیلی برای خندیدن و البته خنداندن میتونیم پیدا کنیم.
و اما:
اقدامتون در بستن اون تاپیک قبلی بسی جای سپاس و قدردانی دارد ولی خب عجله ای برای درست کردن تاپیک جدید نبود خیلی!! با این حال ممنون!
ضمنا من تا حالا این قسمت بند 1 رو ندیده بودم! :
"یعنی از ریختن هرگونه اسپم ( پستهای چت گونه ) خودداری کنید که ان شاء الله همیشه باغ تمیز باشه و نیاز به پاکسازی محوطه و لایروبی برکه ها نباشه"
واقعا چه صبری دارن مدیران ،اون تاپیک که همش چت بود که!، و خب الان که همه فهمیدیم!، دیگه کل کل نمیکنیم! چون به اون سبک غیر قانونیه و این بار من به شخصه می خوام از در دوستی وارد بشم!!
در پایان امیدوارم همه ی زبون بسته ها هر چه زودتر از این وضعیت نجات پیدا کنن! چون خیلی سخته!. بیچاره !
خلاصه شاد و خوشحال باشین و بخندین و سخت نگیرین اینقدر!
همین.

. بیچاره !

علاقه مندی ها (Bookmarks)