مائده جون شاید مادرت درست بگه.یه درصد احتمال بده حرف مادرت درست باشه.احساس رو بگذار کنار و فقط با عقلت موضوع رو بررسی کن. ببین به چه نتیجه ای میرسی.مادرت تجربه اش از تو بیشتره مسلما چیزهایی رو دیده که تو ندیدی.ولی چون گارد گرفتی و علاقه بوجود اومده فکر میکنی بدون دلیل مخالفت میکنه.برا همینه که باید قبل از بوجود اومدن علاقه انتخاب می کردی.عزیزم مساله تفاوت فرهنگ اون هم در این حد چیز کمی نیست.ساده ازش نگذر.تو زندگی مشترک انقدر مسائل ریز و درشت پیش میاد که گاهی کم میاری،بخصوص اگه تفاوت دیدگاه و فکر هم وجود داشته باشه.حواست باشه یه سری مسائل با اینکه طرف بگه من ال میکنم بل میکنم و ...باوقتی میری زیر یه سقف کلی فرق میکنه.توی عمل که قرار میگیرید میبینی اونها فقط حرف بوده.حالا تو با علم به این تفاوت ها می خوای بری زیر یه سقف و همه این احتمالات ممکنه توجه کن میگم ممکنه پیش بیاد.به خاطر همین احتمال هم باید با وسواس بیشتری انتخاب کنی .تو الان علاقه مند شدی و دل کندن برات سخته.میخوای خودت رو مجاب کنی که این انتخابت درسته.عزیزم من نمیگم اشتباهه ولی قبل از ازدواج تا میتونی با چشم باز حتی چشم قرض کن!انتخاب کن.حالا بعدش میتونی چشمهای قرض گرفته رو پس بدی و چشمهای خودت هم کمی ببندی!!اگه هم میتونی مشاوره برو تا خیالت راحت تر بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)