وای دخترجون چقدر راه میای ارومتر بزار ما هم بهت بریشم اینا که هر چی دلشون میخواد می گند ما رسم داریم شماهم از ای ن حقه ما رسم داریم استفاده کن عزیزم ایطور پیش بری دوروز دیگه هیچی نگی فوران می کنی ها زندگیت داغون میشه مثلا شوهر شما که وضعش خوبه واسه ساید بگو ما رسممون که فقط جنس خوب بخریم جرات مندانه میرفتی یکی خوبشو برمی داشتی نه اینکه بشینی بگی نه بعدا بخریم دور میزدی توفروشگاه بعد میرفتی پیش شوهرت میگفتی با عشوه ناز لوس بازی عشقم واسم اینوبخر اگر خواهرشم چیزی میگفت مثلا بهش می گفتی من اگر بدسلیقه بودم که داداش تورو نمیگرفتم بعد تند روتو برمی گردوندی مثل بچه ها دستشو می کشیدی می گفتی اینو واسم بخر وای عزیزم واسه عروسی رفتار جرات مندانه توسایت سرچ کن حتما بخون انگار خانوادگی رفتار منفعلانه دارید بعدشم کجای ایران مراسم عروسی پدر دختر میبگیره از قدیم رسم بوده عقد وعروسی با خانواده پسر بوده فقط بله برون دختر میگرفته نه واسه عروسی هم کوتاه نیا چون تا حالا باهاشون راه اومدی اگر هم بازم کوتاه بیای وبری خونه خودت دیگه اینقدرازارت بدن که خودت خسته بشی
وقتی هم مادر شوهرت اینطور میگه که خدا خیر حاج اقارو بده توهم بگو بگو هزار ماشالله مامان چقدر شوهرم باعرضه جنم من بهش افتخار میکنم که تونسته توجوونی 209پول داشته باشه خونه بخره واقعا پسر باعرضه ای تربیت کردید جلوی شوهرتم بگو این چند تا حسن داره یکی اش اینه که مادر شوهرتو ضایع کردی ودوم بهش احترام گذاشتی چون تربیتشو مدیون اون میدونیو وسومبه شوهرت عزت دادی واسه پول باباتم نگو خودشون میدونند فقط اگه بگی زدی توسر شوهر عزیزت خورد کردی

علاقه مندی ها (Bookmarks)