به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    دوست عزیز،

شما که توی یه شهر کوچیک دارید زندگی میکنید،لطفا با آبروی دختر داییتون بازی نکنید و تمامی اقداماتی که انجام میدید با همکاری خواهر یا مادرتون باشه، تو خیابون و کوچه یه وقت

مزاحمش نشید!!! هر چند احساس میکنم شخصیت متین و بزرگی دارید اما امیدوارم با مخالفت داییتون کار به اینجاها نکشه. البته ما هم تو فامیلمون همچین شرایطی داریم و من کاملا

حرفای شما رو درک میکنم. هر چند تو مرکز شهر بزرگی هستیم اما خوب شرایط خانواده این موضوع رو ایجاب میکنه. و از این درگیری ها و ضد حال زدنهایی که حالا دخترشون رو ندادن میریم

یکی دیگه رو میگیریم دلشون بسوزه!!!! بارها دیدم .

شما که میخاید با دختر داییتون ازدواج کنید باید به این موضوع توجه داشته باشید که اگه مدرک اون از شما بالاتر بشه به مشکل میخورید .نمونش همسایه بدبخت ما که صبح تا شب تو اژانس کار میکرد و زنش داشت تهران ارشد میگرفت یه مدت که گذشت دختر پر رو بهش گفته بود تو فرهنگت پایین من برات زیادیم بعد طلاق خواسته بود خلاصه نذار درس بخونه وگرنه برات شر میشه
    آقای 1818 mahde حرفی که شما زدین، دقیقا حرفی هست که همه ی دوستان در مورد سن پایینه دارن تذکر میدن. منتها ... موضوع رو خیلی جالب مطرح کردین.

اصلا به اینکه طرف رفته درس خونده مدرکش بالاتر رفته یا خانم یا آقا بودن ربطی نداره، کلا چون توی سن پایین شخصیت فرد شکل نگرفته چه خانم و چه آقا و احساس و خیال جای منطق

رو گرفته، این اتفاقات می افته.

متاسفانه تو چنین ازدواج هایی شرایط دختر و پسر خیلی متفاوته. اصولا پسرها در صورتی که شرایط آقای مسلم رو داشته باشن و البته داییشون مخالفت نکنه!!! از ازدواج راضی ان اما گه یه

وقت سرلج بازی دختر خالشون رو به عقد دربیارن شاید آینده ی خوب نداشته باشن.

مادر دختر ، شدیدا زیر پای دختر میشینه تا ازدواج کنه و دختر بی خبر از همه جا و صرفا با تایید بزرگترها ، با ذوق و شوق و دل دادن به وعده وعید ها و باور قلبی اونها از ته دل بله رو میگه و

بسیار خوشحاله!!!! ازدواج میکنه، اما بعد از گذشت چند سال و رسیدن به سن های بالاتر معمولا زیر 25 سال اون زمانی که شخصیت یک خانم تکمیل میشه تازه میفهمه که ای دل

غافل!!!! من واقعا کی بودم و چی رو دوست دارم.

برای جلوگیری از چنین فاجعه ای، چه در مورد خانم و چه در مورد آقا ، به جای ازدواج تو سن پایین، زن یا مرد تمام تلاششون رو میکنن تا همسرشون نتونه پیشرفت کنه و یه جورایی

چشماش باز بشه!!!! آقا اجازه ی ادامه تحصیل به خانوم رو نمیده و خانم هم تمام تلاشش رو متقابلا انجام میده که از پیشرفت مالی و علمی آقا جلوگیری کنه. البته همیشه این طور نیست.

اما تو بعضی از خانواده ها از جمله موردی که شما مثال زدین، یکی از همسران کوتاه میاد و با توجه به رشد ناقص شخصیت ، این اتفاقات می افته که نه تنها نادر نیست بلکه من خودم به

شخص بارها و بارها مشاهده کردم .

بنابراین شما همچین اقذاماتی رو مشاهده میکنید و جالبه که خانم رو مقصر عنوان میکنید و راه حل شما جلوگیری از ادامه تحصیله و پایین بودن مدرک خانومه. میتونید توی تالار بگردین و

موردهایی دیده شده که آقا میگه فرهنگ دختر پایینه و ... پس نمیشه خانم رو مقصر دونست یا آقا رو. کلا اول باید شخصیت شکل بگیره با بشه رو تعهد طرفین حساب باز کرد.

آقا مسلم به نظر من به حرفای یه دختر 15 ساله گوش ندین چون تکیه بر باده یا اینکه اگه واقعا شرایط فرهنگی شما اجازه نمیده که دختر تو سن بالاتر ازدواج کنه، و چه شما و چه هر کس

دیگه ای خواستگاریش برید میدن میره!!!!! بهتره شما اقدام کنید و به خاطر عشقی که صد درصد تو قلب شما وجود داره قطعا خوشبختش خواهید کرد.

امیدوارم که همسر شما مشمول ، تغییرات شخصیتی فاجعه بر انگیز که من خودم به عنوان یه دختر 23 ساله از سال گذشته تا الان تجربه کردم نشه.

خوشحالم از اینکه وقتی کلاس پنجم بودم ازدواج نکردم !!! وگرنه با اینی که الان شدم خدا باید به داد همسر بیچاره ام میرسید!!!!

با آرزوی خوش بختی.

2. 5 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

mahde1818 (یکشنبه 25 آبان 93), paniz93 (یکشنبه 25 آبان 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 25 آبان 93), کیت کت (یکشنبه 25 آبان 93), مسلم بن عقیل (یکشنبه 25 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)