میشه من یه خواهشی کنم؟!.....من تو این تالار خیلی چیزا یادگرفتم و کمکم کرد سر تصمیم بایستم ....اینجا دیدم چقدر ادم های واقعا خوب چه مشکلات ناراحت کننده ای دارن و من نباید ناشکری کنم و با دست خودم برای خودم مشکل الکی بتراشم....تو بعضی از کیس ها انگار خودم از بیرون میدیدم و متوجه میشدم اصلا قابل توجیح نیست حتی برای خودم، یا حتی تو بعضی ها اینده خطای خودم و خیلی از کار ای دیگم میدیدم...جز این همه واقعا خوب و صمیمی هستن طوری که منی که تو هیچ شبکه اجتماعی عضو نیستم اینجارو دوست دارم.چون کلا تو روابط و مسایل زناشویی تجربیاتم کمه فقط تو مسایلی که مطمینم می تونم و اگاهم راهنمایی میدم و از همین الان بگم اکه اشتباهی مکنم و راهنمای بدی میکنم ببخشید. حالا خواهشم.........شاید یه روزی برم خوب هر اومدی رفتنی داره و ایشالا اون روز با دل خوش باشه اما اما خواهشم:روزی که داشتم میرفتم امروز یادم بیارید جایی که توش ایستادم و دارم تلاش میکنم و بگید کیتی تو کلی زحمت کشیدی یه شبایی مثل امشب از اعصاب خوردی عصب سیاتیکت نمیذاشت راه بری اما تو رو درست رفتار کردن اصرار کردی پس لطفا هیچ وقت هیچ جای دیگه اگه تو این تالار بودی یا نه دیگه اقلا خودت به دست خودت و احساست خودت ازار نده
کاش میدونستید چه شب هایی دارم......البته خوشحالم نمیدونید.....اصلا کاش ندونید

علاقه مندی ها (Bookmarks)