fnh63 عزيز سلام!
شايد من يكي از كسائي باشم كه بي اغراق ميگم حل كه نه ولي شايد شفاف شدن مشكلم رو با يه پيام خصوصي پر از تشويش و غط املائي! كه بهت زده بودم(راستش هيچ وقت نشد كه مشكلمو يه طوري كامل و عمومي توتالار بگم تازه به كسائي هم كه گفتم نظري جز قطع رابطه نداشتند و حتي شايد اصل مشكلي را كه داشتم متوجه نشدن.نظرم با بعضيا كه هنوزم دارن كمكم ميكنن نيست)اونم زمانيكه تو تو غيبت بودي و من ديگه فكر نمي كردم جواب بدي تقريبا "يه نصف شب كه به طور اتفاقي به تالار سر زده بودي يه تعريف درستي بهم دادي كه واقعا تو كشف واقعيت تو شرايط زماني اون موقع خيلي به من كمك كرد.
اينجا جا داره يه تشكر درست و حسابي از خودت داشته باشم واز اينكه شاهدو مدركي جز خدا و خودت و چند تا ديگه از بچه هاي خوب تالار كه با همدرديشون واقعا بهم كمك فكري دادن بخصوص تو چند وقتي كه از تالار دور بودم باپيامهاي خصوصيشون نگذاشتن احساس تنهائي كنم (بي هيچ چشم داشت و ستاره و شهرتي/مثل يك درد آشناي خاموش) ندارم اظهار شرمندگي كنم كه شايد اينقدر شجاعت نداشتم تا اينجا هم باطرح مشكل بزرگم كوچيك بشم ولي شماها بهم كمك كردين وتنهام نگذاشتين.
از مدير تالار و بقيه اعضا هم كه با گذاشتن موضوع و جوابهائي كه به هم ميدن خيلي وقتا باعث حل سوالاي نگفته ميشن كمال تشكر رو دارم.
موفق و پيروز باشيد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)