parmis08 عزیز خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی و اما جواب شما. شما گفتی که " تو 3 ماه نباید وابستگی به وجود بیاد " فکر کنم منظوره منو متوجه نشدی ! من با اون خانوم قبلی حدودا 1 سال بودم نه 3 ماه الان نزدیکه 3 یا شایدم 4 ماهه که از جداییمون میگذره ! بازم ازت تشکر میکنم عزیز.
هاله نو عزیز از شما هم سپاسگذارم. فکر میکنم یه مقدار متنتون تند و کوبنده بود ! ببین دوست گلم اگه واسه ارتباط جنس مخالف مهم نبود, اونی که اون بالاست مذکر و مونث رو نمی آفرید ! مسلما اگه شما پسر/دختر هستی هیچ وقت واسه برقراری ارتباط عاطفی دنباله هم جنسه خودت نمی رفتی ! اینو مطئنم. فکر نمیکنم احساس تنهایی ربطی به اراده داشته باشه.
گفته بودید "كسي كه نتونه توي ارتباطات احساسات و افكار و رفتارشو كنترل كنه فردا با ديدن و افراد جديد چكار مي خواد بكنه؟" اصلا متوجه حرفتون نشدم و فکر میکنم اصلا ربطی به من نداشت ! اگه میشه واضح تر بگویید. من چه رفتاری رو نتونستم کنترل کنم ؟ یا همینطور چه حسی رو ؟ فکر میکنم شما من رو با پسرهای هرزه اشتباه گرفتید ! اونان که هر روز دنبال یه دخترن و نمیدونن هدفشون از رابطه با دختر چیه ؟
در ادامه صحبتاتون گفته بودید "ولي اينطور كه معلومه چون شما سابقه ارتباط جنسي داشته اي ، مسلما دوست جنس مخالف را براي اين موضوع مي خواي نه راحتي و همدلي و... راحتتر بگم شما عادت كردي نه رعايت" من اصلا اینطور نیستم ! فکر میکنی اگه کسی بخواد با جنس مخالفش رابطه بر قرار کنه صرفا به خاطر س ک س هستش !؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)