سلام ققنوس جان
مدت کمیه از ازدواجت میگذره و روزهای حساسی رو میگذرونی.حواست باشه که پایه های زندگی تو همین روزها ریخته میشه.2 سال اول چون زن و شوهر زیاد به اخلاق هم آگاه نیستن ممکنه زیاد بحث پیش بیاد که جای نگرانی نداره مهم اینه که بتونی این بحث ها رو درست مدیریت کنی و نذاری تکرار بشن.
هر کسی عصبانیتش یه آستانه ای داره.حالا شما میگی همسرت دیر ولی بد عصبانی میشه.خوب خیلی ساده ولی با مهارت میتونی عصبانیتش رو کنترل کنی.سعی کن قلق های همسرت رو بدونی.نقطه ضعف هاش رو ببینی وبر اساس اونها رفتار کنی.مثلا بار پیش که گفتی ناراحت شدی ،حالا من نمیدونم با چه لحنی و از چه کلمه هایی برای بیان نارحتیت استفاده کردی ولی مسلما اون لحن و کلماتت باعث شد عصبانیت همسرت از حد بگذره.خوب این میشه یه درس برای تو که متوجه شدی این لحن وکلام همسرت رو بیشتر عصبانی میکنه.پس لحن و کلامت رو تغییر بده.بدون تو زندگی غر زدن،گیر دادن،گلایه و بد حرف زدن از مادر همسر به همسر فقط نتیجه عکس داره و زندگی رو خراب تر میکنه.تو زندگی باید با سیاست و کاملا آگاهانه بری جلو.هر حرفی که میخوا بزنی رو باید قبلش مزه مزه کنی.به این فکر کن اصلا این حرفی که من الان میخوام بزنم بعدش چه تبعاتی داره؟اصلا ارزش گفتن داره یا فقط چون عصبانیم میخوام خودم رو تخلیه کنم؟؟عزیزم با سیاست درست و مهارت میتونی خوشبخت ترین زن دنیا باشی.تو این سایت مقاله های خوبی هست .حتما مطالعه کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)