1.به نظر من که بچه دار شدن را بذارید برای وقتی که خودتون تو زندگیتون ارامش داشته باشید.
2.اگر امکانش هست قبل ازین که بچه دار بشین از کارتون استعغا بدین تا همسرتون متوجه بار زندگی بشه.
3.شما دوساله به این منوال پیش رفتین و عوض کردنش زمان بره.(خرجی نمیدن یا کم میدن؟قبل ازین که مواد غذایی و مایحتاجتون تموم بشه یه لیست خرید تهیه کنید و ازش بخواین یه روز صبح قبل ازین که بره سر کار باهم برین فروشگاه و خرید کنید. اگر طفره رفت و به بعد موکول کرد شما هم نخرین حتی اگه همه چیز تموم بشه و چیزی واسه خوردن و غذا پختنم نباشه.. شاکی میشه و غر میزنه؟ اونوقت شمایین که باید غر بزنین..)من این راهو رفتم که دارم میگم.. همسرم هم به این قضیه عادت کرده. ماهی یک بار کل چیزای مورد نیازمونو لیست میکنم و باهم میریم فروشگاه.اوایلش پیش اومده بود که رفتن به خریدمون طول بکشه و غذایی رو هوس کنه که موادش تو خونه نبود و اونوقت اون بود که شرمنده میشد.. حالا این بین یسری خورده ریزارم مثل میوه و اینا یا خودم میگیرم یا بهش اس میدم و چند بارم یاداوری میکنم که بگیره و بیاد خونه.
شما چه راههایی رو امتحان کردین تو این مدت؟برای خرج خودتونم از همسرتون تاحالا پولی گرفتین؟کلا آدمی هستین که توقع کنید ازشون یا آدم قانعی هستین که اعتراض نمیکنه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)