درود بانو
به سایت وزین همدردی خوش امدید
خدا پدر مادرتو بیامرزه خدا کنه مشکل عروسها و مادر شووهر ها فقط در همین حد باشهمن مرد هستم و متاهل ولی خدایی اگه جای شما باشم مادرشوهرم را با احترام درون سینی قرار میدهم و بعد میزارم روی سرم و دورش میدم انصافا اگه فقط تنها مشکلی که دارید با ایشون همینه خیلی خیلی خیلی مسئله عادیه نسبت به بقیه بانوان تالار همدردی که با مادرشوهران مشکل دارند.
خوب بزار بگه دوست داره کلاس میزاره خوب بزاره چه ایرادی داره بنده خدا دلش به همینا خوشه یکی کنارش بشینه و اینجور مسائل را تعریف کنه خوب انصاف بدید بانو هرکسی نقطه ضعف و ایاردی داره شما هم مسلما دارید این دلیلی بر خوب نبودن طرف مقابل نمیشه که تعجب من از شماست که اعصابتو خورد میکنی و گریت میگیره!!!
دوما شما ازدواج کردید پس توانایی اداره کردن یه زندگی مستقل را دارید شخصیت محکم و مستقل فردی که لیسانس حسابداری داره و حسابداره آیا در شان و شخصیت شماست بخاطر اینکه مادرشوهرتان از کارهایی که می کنه تعریف و تمجید و گاهی هم اغراق میکنه دلخور بشید و وقت گرانبهایی که میتوانید در کنار شوهرتان عاشقانه سپری کنید به این موضوع کوچک و بی اهمیت بپردازید.
اینو واقعا دارم میگم از نظر بنده بشخصه این رفتار شما درست نیست شاد باش و از زندگیت لذت ببر بقول بانو نیکیا گرامیمگه چندسال میخوایم زندگی کنیم که اونم شما داری اینقدر از وقت و انرژیتو صرف چنین مسئله کوچک و بی اهمیتی میکنی من جات باشم میشیم کنار مادرشوهرم و ازش تعریف میکنم و لذت میبرم همه هم میگن چه مادر شوهر خوبی داری و منم میشم عروس خوبه و شوهرم خیلی خیلی بیشتر بهم علاقمند میشه و قربون صدقم میره
![]()

من مرد هستم و متاهل ولی خدایی اگه جای شما باشم مادرشوهرم را با احترام درون سینی قرار میدهم و بعد میزارم روی سرم و دورش میدم انصافا اگه فقط تنها مشکلی که دارید با ایشون همینه خیلی خیلی خیلی مسئله عادیه نسبت به بقیه بانوان تالار همدردی که با مادرشوهران مشکل دارند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)