سلام دوست خوبم . اینکه همسرتون به حجاب شما اهیت میده نشونه اینه که ایشون خیلی فرد معتقدیه و به شما هم علاقه داره . ولی در مورد چیزهایی که شما گفتید خود منم مشکل دارم . انسان ذاتا زیبا پسنده و خوب زیبایی رو همه دوست دارند . من خودم یک خانم مذهبیم و حجاب برام مهمه و رعایتش میکنم . ولی زیبایی رو هم دوست دارم . منم یه زنم و وقتی این همه زن زیبا و شیک تو خیابون میبینم باور کن بعضی وقتها دلم میگیره . اخه نمیشه هم محجبه بود و هم زیبا بود . ایندو رو یکجا نمیشه جمع کرد . چون حجاب یعنی مخفی کردن زیبایی . دیگه اگه زیبایی نمایان باشه که دیگه حجاب نیست . ولی در مهمانیهای زنانه یا در داخل خونه سعی میکنم جبران کنم .

)
)
ببین شالت رو سرت کن و اون قسمتی که معمولا با گیره میبندن رو با دستت نگه دار. حالا به دو حالت میتونی گیره بزنی یا از زیر چونه ات که گیره روی شال قرار میگیره و معلوم میشه و قشنگ نیست یا دستت رو ببر پشت شال و با یه گیره کوچک شالت رو ببند و بعد بسته به سلیقه ات دو طرف شالت رو بنداز روی شونه هات. یک طرفش رو جوری از کنار گلوت عبور بده که حتی اون حالت کیپی شال که ناشی از بستن با اون گیره هست معلوم نشه.( خودم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم تو متوجه شده باشی
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)