به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سارا جان،

راستش حرف شما کمی عجیب به نظر می رسه که یک اس ام اس قدیمی که نرسیده، با یک اس ام اس جدید، بعد از یک ماه ترکیب بشه و ارسال بشه.
    ممکنه اون توی گوشی شما بوده و اشتباهی باز شده و شما متن جدید را در ادامه اون نوشتید یا ....
    ولی این که می گید خودش از یک ماه پیش ارسال نشده و با این یکی ترکیب شده اصلا قابل باور نیست.

عزیزم، نمی گم دروغ می گید و نمی خوام به من توضیح بدید که راست می گید. برای من که فرقی نداره شما راست بگید یا دروغ.
    ولی می گم به همسرت حق بده که نتونه باور کنه.
    شیدا جون، این امکان وجود داره، برای منم پیش اومده :) یبارم نه، چند بار این اتفاق برام افتاده!
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

2. 6 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 05 آذر 93), khaleghezey (چهارشنبه 05 آذر 93), sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), szd (چهارشنبه 05 آذر 93), رویای پر کشیدن (سه شنبه 04 آذر 93), شیدا. (سه شنبه 04 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 95 [ 15:20]
    سطح
    30
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 105 در 37 پست

Array
    سلام دوست عزیز، این اتفاق هم چند مدت قبل برای من اتفاق افتاد، اس ام اسی که دلیور نشده بود با یه اس ام اس دیگه ارسال شد بعد از مدت زمان طولانی..

4. 5 کاربر از پست مفید رویای پر کشیدن تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 05 آذر 93), khaleghezey (چهارشنبه 05 آذر 93), sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), szd (چهارشنبه 05 آذر 93), شیدا. (سه شنبه 04 آذر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دیر دلیور شدن نه ها ...

متن دو تاش با هم ترکیب شده.

اسمسي كه يك ماه پيش فرستادم با اسمسي كه اونروز فرستادم تلفيق شده و به صورت تك اسمس بهش رسيده بود شوهرم هم زير بار نميره ميگه تو فكركردي من اسكلم ميگي اسمسا قاطي شده
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

6. 2 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

szd (چهارشنبه 05 آذر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 05 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام سارا جان
    در مورد اس ام اس راست میگی منم گاهی گوشیم اینجوری میشه
    ولی این مشکل از گوشی شوهرت بوده احتمال زیاد
    ببین من بعضی وقتها یه اسی برام میاد بعد باز میکنم میبینم با یه اس قدیمی که توی گوشیم بوده ترکیب شده اصلا نمیفهمم چی بوده
    از هر کی پرسیدم گفتن شاید گوشی ویروسی باشه حالا واسه روشن شدن این مسئله وبرطرف شدن سوتفاهم شوهرت بهتره گوشیش ببره پیش یه تعمیر کار گوشی این مشکل بگه مطمئنم میفهمه که مشکل اس شما نبوده مشکل از گوشی بوده.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

8. 4 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 05 آذر 93), sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), szd (چهارشنبه 05 آذر 93), شیدا. (سه شنبه 04 آذر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سارا جان،

ببخشید من این موضوع اس ام اس را نمی دونستم و برام خیلی عجیب بود. دوستان هم اینجا و هم خصوصی لطف کردن برام توضیح دادند.
    انگار توی بعضی گوشی ها این مشکل هست.

شرمنده اگر باعث انحراف تاپیکت شدم و ببخشید که گفتم باور نمی کنم.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

10. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 05 آذر 93), khaleghezey (چهارشنبه 05 آذر 93), sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), szd (چهارشنبه 05 آذر 93), مو فرفری (چهارشنبه 05 آذر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 05 آذر 93), رزا (چهارشنبه 05 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 00:04]
    سطح
    55
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    861

تشکرشده 293 در 87 پست

Array
    شیدا جان واسه منم دقیقا اتفاقی که دوستمون میگه افتاده اس ام اسه سه هفته قبلم با یه اس دیگه ترکیب شده بود واسه دوستم رفته بود دقیقا همین اتفاق واس منم دلیور نشده بود سه هفته قبلش

12. 6 کاربر از پست مفید rayehe تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 05 آذر 93), khaleghezey (چهارشنبه 05 آذر 93), sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), szd (چهارشنبه 05 آذر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 05 آذر 93), شیدا. (چهارشنبه 05 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سارا جان فکر کنم شوهرت بیاری این تایپیک ببینه کلا قانع میشه چون این مشکل برای خیلیا پیش اومده
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

14. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), szd (چهارشنبه 05 آذر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 05 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 خرداد 95 [ 10:11]
    سطح
    40
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    250

تشکرشده 193 در 52 پست

Array
    شيدا جان بخاطر اسمسايي كه من براي خودش فرستاذم و بعدا بهش رسيده بصورت تلفيقي فكرميكنه بهش خيانت كردم و اون اسمس براي كسي ديگه بوده كه من اشتباهي براي اون فرستادم در مورد خيانتش هم بهم شك داشت فكرميكرد من با همكلاسي دانشگام رابطه دارم چون جواب اسمسشو داده بودم كه درمورد پايان نامم بود و اشتباهي كه كردم اسمسارو پاك نكردم و خيلي راحت دادم بخونشون كه يهو جوش آورد و دعواو...دوماه بعدشم كه قضيه خيانتشو فهميدم كه ميگفت خواستم تلافي كنم گرچه اين شماره رو من قبلا هم توي گوشيش درزمان عقدمون ديده بودم يعني خيانتش وجود داشت از قبل ولي پي در پي نبود (تاپيكاي قبلي منو بخوني متوجه ميشي)
    موفرفري عزيز حرفاتون درسته ولي من ميگم اعتماد بنفسم پايين نيومده نگفتم اعتماد بنفسم بالاست ضمن اينكه من ازين سايت ياد گرفتم مردا از زني كه اعتماد بنفسشون پايين باشه خوششون نمياد تازه من آدمي نيستم كه بخوام خصوصيات خوبمو به رخ كسي بكشم چه برسه به اينكه بخوام به شوهرم شريك زندگيم سركوفت ظاهرو موقعيتم رو بزنم ايناروگفتم چون هركس ديگه اي بود دودستي زندگيشو ميچسبيد،نه اينكه خودش خرابش كنه و براي توجيه خيانتش بگه يه شيطنت كوچيك بوده و يا بگه خواستم تورو اذيت كنم،اينكه الان مشكلاتمون رياد شده چون هرچندوقت يه بار كه بحثمون ميشه ناخوداگاه بحث خيانتش دوباره ميشه و يه حالتي مث كنايه بهش حرف ميزنم گرچه ميدونم كارم خيلي اشتباهه و اين حرفا وقيحش ميكنه ولي خودم تخليه ميشم چون خيانتش عين نامردي بود بخاطر همين حرفايي كه ميشه بينمون فاصله ميفته و ازهم دور ميشيم خودشم ميگه هرچي بيشتر اين حرفارو بگي بيشتر ازت دور ميشم

آره براي شوهرم مهمم چون زنشم ناموسشم بايد غيرتي بشه ولي هيچوقت يادم نميره زماني كه با اون دختره رابطه داشت تو اسمساش ميگفت دوست دارم يا حالاهرچيزي كه نشون دهنده علاقه يه مرد به زن باشه رو نشون ميداد ولي داشت خيانت هم ميكرد

مشكل اول رو قبول دارم ميدونم اين مشكل رو دارم من درعين ظرافتهاي زنونه يه كم اخلاق و روحيات مردونه دارم يعني لجبازي و يكدندگي زير بار حرف زور نميرم چون برادر نداشتم و بچه اول بودم مثل پسرا رفتاركردم چون همبازيامم همه پسر بودن و خلق و خوي اونارو گرفتم بااينكه همه روشهاي و رفتار زنونه رو ميدونم ولي موقع عمل نميتونم اجرا كنم هميشه ميگن سكوت كن تا آروم بشه من تا يه حدي ميتونم سكوت كنم بعدش صدام درمياد
    درمورد مشكل دوم كه گفتين خيلي درمورد من صادق نيست اينكه من ميگم همه كاري براش كردم واقعا براش كردم اينو من نميگم حتي خانواده خودشم بهش ميگن كه زنت لوست كرده من ياد گرفتم محبت بي قيد و شرط كنم ولي يه جاهايي بايد ياد بگيره قدر شناس باشه ،هميشه بهش گفتم تو يه قدم برداري 10 قدم برات برميدارم 100 قدم برداري دنيا رو به پات ميريزم ضمن اينكه من تنها چيزي كه ازش ميخوام محبت و توجهه همين چيز زيادي نيست اينكه براش مهم باشم و بهم خيانت نكنه
    خلاصه مطلب اينكه راه جدبشو بلدم ولي نميتونم كاربردي و عمليش كنم
    شوهرم نميدونه من ميام تالار مشاوره ميگيرم اصلا نميدونه يه همچين سايتي عضوم و نميخوامم بدونه چون ظرفيت دونستن رو نداره
    دوستان ممنونم كه بهم نشون دادين به جزمن بازم كسايي هستن كه اسمساشون تلفيقي ميره اي كاش شوهرمم ميتونست بفهمه چون ميدونم گ.شيش يه كم ايراد داره ولي خودش قبول نميكنه
    شيدا جان ازحرفات ناراحت نشدم عزيزم از راهنماييهاتم ممنونم
    آيا راهي هست كه بفهمه اينجور اسمسا واقعا وجود داره كه شكش برطرف بشه؟الان چندروزه تحويلم نميگيره ولي ديگه بحثي هم دراين مورد بينمون نيست
    ویرایش توسط sara503 : چهارشنبه 05 آذر 93 در ساعت 09:25

16. 5 کاربر از پست مفید sara503 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 05 آذر 93), واحد (چهارشنبه 05 آذر 93), مو فرفری (چهارشنبه 05 آذر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 05 آذر 93), شیدا. (چهارشنبه 05 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    سلام سارا جان،
    در ابتدای حرفم میخواستم من هم عذرخواهی کنم. چون اصلاً فکر نمیکردم اس ام اسها بشه که با هم تلفیق و ارسال بشن.
    خدا روشکر که همچین مشکلی تاحالا واسم پیش نیومده. چون من اس ام اس های شوخی به دوستام خیلی میدم و یهو یکیشون بخواد ارسال بشه واسه یه نفر دیگه.....وای خیلی بد میشه!

من خودم تو 9سال زندگی مشترک یه چیزی رو فهمیدم، که جروبحث کردن مثل آفت، زندگی زن و شوهر رو میخوره. نه نتیجه ای میشه ازش گرفت، نه نقطهء مبهمی رو روشن میکنه. بحث منطقی قضیش کاملاً متفاوت هست، ولی اینکه بحث منحرف میشه و کشیده میشه به سالهای گذشته و کارهای قبل این خیلی بده.
    جدیداً چند وقته که من و همسرم تصمیم گرفتیم لحظه ای که فکر میکنیم داره بحث منحرف میشه، با جملهءکوتاه بحث رو قطع کنیم. و بعداً سرفرصت و آرامش در مورد موضوع قبلی صحبت میکنیم و مشکل رو حل میکنیم. خیلی خیلی بهتره. چون اون لحظهء اول که بحث شروع میشه یهو دچار تنش و هیجان میشیم و چیزایی به دهنمون میاد و میگیم که دیگه نمیشه درستش کرد.
    اولین راه حل شما اینه که جروبحث نکنی با همسرت. میدونم خیلی حساس شدی، میدونم حتی فکر خیانت هم آدم رو نابود میکنه چه برسه به اینکه واقعاً تو زندگیت باشه(من که حتی اگه تو خوابم همچین موضوعی رو ببینم تا یه هفته حالم بده)، ولی تا اینجایی که من فهمیدم شما قصد ادامهء این زندگی رو داری، همسرت رو دوست داری، همسرت هم تورو دوست داره ولی به خاطر مشکلاتی که پیش اومده، (و جلوگیری از پیش اومدن این مشکلات خیلی ساده بوده) الان ایشون از شما دور شده.
    اول باید آرامش خودت رو حفظ کنی. آرامش به معنای واقعی ها! نه اینکه سکوت کنی و از درون خودت رو بخوری. راههای خیلی زیادی وجود داره واسه این کار. یکیش مدیتیشن هست، یکیش رفتن تو بُعد معنوی زندگیه (البته اگه اهلش باشی) و راههای دیگه که من توش تخصصی ندارم. آرامش باعث میشه جذابیتت بیشتر بشه. وقتی آرامشت بیشتر بشه، آستانهء تحملت بالاتر میره، یعنی با مسائلی که قبلاً به هم میریختی و عصبیت میکرد، دیگه عصبی و به هم ریخته نمیشی.
    همین کمکت میکنه که از حرفها و کارای همسرت نرنجی و وارد بازیش نشی.

دومین چیزی که به ذهن من میرسه، اینه که بالاخره باید یه راهی پیداکنی و همسرت رو برای همیشه به خاطر خیانتی که کرده ببخشی! ببین عزیزم شما تصمیم گرفتی بعداز خیانت ایشون به زندگی باهاش ادامه بدی، یعنی از نظر شما تو اون برهه اززمان چیزهایی وجود داشت که ازرش ادامهء زندگی رو داشته، ولی دیگه نباید تو هر فرصت مغتنمی پتک این کارش رو تو سرش بکوبی. اگه ایشون با شما این کارو میکرد خوب بود؟ میپسندیدی؟ حالا خیانت نه، یه رفتار دیگه رو برداره و با هر اتفاقی اونو تو سر شما بکوبه.
    این واقعاً بی انصافیه. میدونم که خودت هم میدونی، پس باید هرطوری شده این کارش رو ببخشی. والا اگه منم بودم، رفتاری غیراز شوهر شما نمیکردم. من وقتی هنوز مجرد بودم، نماز میخوندم. ولی بعضی وقتا حسش نبود یا وقت نمیشد یا خواب میموندم، ولی بقیهء مواقع رو میخوندم. اینق.......در مامان من سرکوفت این موضوع رو تو سر من زد، که من از هرچی نمازه فراری شدم. اصلاً حاضر نیستم، به سجاده نگاه کنم. زندگی رو واسم جهنم میکرد، خیلی وقتا دوست دارم دوباره برگردم سرسجادم، ولی همین که به این موضوع فکر میکنم برم وضو بگیرم بیام آدرنالین خونم بالا میره، تپش قلب میگیرم، گرمم میشه، سردم میشه، هزارویک اتفاق میفته که خاطرهء اون روزای مجردیم رو برام زنده میکنه. آخرسر هم با همون حس نفرت، از کارم پشیمون میشم.
    ببین یه برخورد نادرست چطور میتونه یه نفرو از یه رفتار خوب متنفر کنه. به همون نسبت برخورد بد با رفتار بد هم میتونه طرفت رو به اون رفتار تشویق کنه. وقتی شما خیانت گذشتش رو به رخش میکشی، اونم تو خلوت خودش میگه خوب میکنم که این کارو میکنم. حتی واسه این که بیشتر به خودش حق بده، از هر فرصتی استفاده میکنه تا این موضوع رو به شما هم ببنده تا وجدانش راحت تر باشه. همونطور که میگی اس ام اس دوست دختر قبلیش رو توجیه میکنه ولی مال من رو نه!
    پس فعلاً به نظر من فوکوس روی این دوموضوع در ارجحیت قرار داره. آرامش و بخشیدن گذشته.

یه سری کلاسهایی هم هست، به اسم پالایش درون. نمی دونم کدوم شهر هستین ولی اگه تهران باشین خیلی راحت پیداشون میکنین. حتی اگه خواستی یه پیام خصوصی بده تا آدرس سایت اون کلاس رو برات بفرستم.
    این کلاس کمکت میکنه، همین کارو بکنی. شاید بعضیا بگن شیادن و کلاهبرداریه و این حرفا ، نمی دونم، تصمیم گیریش با خودت. یه سرچی تو اینترنت بکن.

امیدوارم موفق بشی

18. 2 کاربر از پست مفید مو فرفری تشکرکرده اند .

sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), شیدا. (چهارشنبه 05 آذر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو

یه ایراد بزرگی که شوربختانه بانوان متاهل الان دارن یا دختران اینکه خودشان را خیلی دست بالا میگیرن نمیدونم مدرکم بالاترم فرهنگم بالاتره یا زیبا هستم و تناسب اندام خوبه و خوشهیکل و خوش تیپ و خانوادم سطحش بالاتره و...... توی تایپیک شما بیداد میکنه این بالا بودن بخوام کلی بگم اینا شاید خوب باشه ولی اینو فراموش نکنید شاید شما بانوان امروزی شده باشید ولی آقایان هنوزم همان فرم سنتی خودشان را حفظ کردن گرچه تحصیلات سوال و درک و شعور فرد را بالا میبره و از این نظر خوب بوده برای بانوان ولی لطماتی هم به زندگیشان زده.هرچیزی جای خودش خوبه

این بالاتر بودن شما توی اکثر پست های شما هست اینکه خودتو بالاتر از شوهرت میبینی و انگار در حقش لطف کردی داری باهاش زندگی میکنی و یا در حقش خیلی خیلی لطف میکنی بخوای زندگیتو حفظ کنی و لیاقتت خیلی بیشتره.
    واژه خیانت تو یهمه پست هات بکار رفته من بطور کلی نمیدونم چه اتفاقی افتاده که شما هی پشت سر هم داری میگی خیانت خیانت خیانت ولی اگه بخواد به یک sms و زنگ باشه پس اکثر مردهای ایرانی خائن هستند به همسرشان.
    یه انیمیشن نشان میداد در مورد سیاه ساکتی که با دوستش میرفت بیرون و یک مادری داشت هرووقت می امد با کیف میزد توی سرش و کلی توپ و تشر که بوی سیگار میدی و سیگار میکشی یکروز دوستش بهش گفت تو که کتکش را میخوری حداقل بیا و سیگارشم بکش و اونم بعد یکم فکر کردن سیگاری شد(به همین راحتی) شوهرت دقیقا توی همین وضعیته
    وقتی توی هر بحثی این موضوع را وسط میکشی خوب دلیلی نداره برای این زندگی تلاش کنه هر انساسنی کار اشتباه انجام میده و تاوانشم پرداخت میکنه مخصوصا مردها که لجباز هم هستند ولی مربوط به گذشتست شما یا بخشیدی یا نبخشیدی اگه بخشیدی که چرا هی پشت سر هم تکرار میکنی(اینقدر توی پستات نوشتی خیانت که .........) اگرم نبخشیدی برو پیش مشاور خودت تنها یا با شوهرت و برای یکبار شده تمامش کن.

موقع گفتمان کردن به عقب برنگردید فقط تمرکز کنید روی همان موضوع اینجوری به نتیجه میرسید و یا امکانش بیشتره که به نتیجه برسید تا اینکه هر دفعه که گفتمان میکنید نمک بپاشید به یک زخم کنه و دوباره سرباز کنه.

نظر شخص:(رک حرف میزنم )عذرخواهی هم بلد نیستم

همسر خودمم دقیقا شبیه شما بالاتر باشه پایینترم نیست.بعنوان یه مرد به شوهرت حق میدم رفتارهایی که میکنه و اینکه حتی رابطه داشته باشه توی وایبر و لاین و خارج از منزل چون برعکس اینی که میگی شاید جذابیت از نظر موقعیت و ظاهری و جنسی داشته باشی و یا مالی ولی بعنوان یه دختر مجرد ولی بعنوان یه همسر هیچگونه جذابیتی در شما وجود نداره مطلقا هیچی
    خود من بشخصه ترجیح میدم بعنوان یه مرد یه همسری داشته باشم مهربان دوستم داشته باشه بهم اهمیت بده همیشه منو اولویت اول زندگیش قرار بده همیشه سعی کنه منو توی جایگاه بالاتری نسبت بخودش چه توی منزل و چه توی بیرون از منزل قرار بده واسه کارهایی که میکنه سر آدم منت نزاره و پشتیبانم باشه غرغر نکنه طعنه و نیش و کنایه نزنه منت نزاره پز مدرک تحصیلی و درامد و شغل و جایگاه خانوادگیش را به رخ آدم نکشه و اشتباه ادم را مثل پتک توی سرم نکوبه بصورت کلی بگم یه خانوم سنتی باشه

شما دوتا راه حل بیشتر نداری
    1.همینجوری ادامهب دی و شوهرت هم تمایل پیدا کنه به روابط خارج از خانواده(بشخصه بهش حق میدم)
    2.سعی کنی کیفیت زندگیتو بهبود ببخشی و دوباره از نو بازسازیش کنی

مهارت های ارتباطی را اموزش ببینی
    ((من)) برتر را بزاری کنار و یاد بگیری جایگاه شوهرت کجاست توی این خانه و دوباره بهش برگردانی
    یاد بگیری از زن بودنت درست استفاده کنی برای بهبود کیفیت زندگی مشترک
    گذشته را چال کنی توی باغچه حیاط خونت و شوهرت را ببخشید
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : چهارشنبه 05 آذر 93 در ساعت 12:27

20. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

sara503 (چهارشنبه 05 آذر 93), شیدا. (چهارشنبه 05 آذر 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)