cg art عزیز، شما حق دارید، خواسته یا ناخواسته علاقه به وجود خواهد آمد، مخصوصا اگه شخصیت دو طرف یا یکی از آنها پیچیده و مخفی باشه، که شناخت اون زمان می بره و امکان داره وقتی شناخت نسبی حاصل بشه که دو طرف شدیدا به هم وابسته هستن.
اما من تعجب می کنم که شما چرا این حرف رو می زنید، من در جریان ارتباط قبلی شما هستم، و شاهد بودم که چطور منطقی و با فکر، با وجود علاقه ای که به اون خانم داشتین، به خاطر اینکه از لحاظ مذهبی و اعتقادی با هم دریک سطح نبودین، تصمیم گرفتین و از ایشون جدا شدین. خوب این کاریه که کمتر کسی از عهده اش برمیاد و شما اراده خوب و قوی دارین، فقط باید قبل از آشنا شدن این شرط رو داشته باشین که در صورتی که متوجه شدین با هم در یک سطح نیستین، این رابطه و آشنایی ادامه پیدا نکنه.
به نظر من هم بهتره که باقی روابط (روابط جنسی) رو موکول کنید به بعد از رسمی شدن رابطه، تا این آشنایی برای هیچ کدوم از طرفین زیان نداشته باشه و دردسرساز نشه. در ضمن اگه این روابط نباشه، در صورت عدم تفاهم راحت تر می تونید از هم جدا بشید.
یه چیز دیگه، سعی کنید قبل از اینکه اقدام به شناخت همسر می کنید (هم آقایون و هم خانمها)، خانواده اون طرف رو بشناسید. اینطوری زودتر به نتیجه می رسید و احتمال موفقیت هم بیشتره.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)