عزیزم این حرفا همیشه هست و اگر بخوای به حرف مردم راه بری بیچاره می شی. 2 جلسه صحبت کردن که آبروریزی نداره از پدرت که با تحصیلاته بعیده! اطلاعات کاملی نداری از خواستگارت اما به نظر میاد هم سطح نیستین. همون طور که پدر ایشون از متراژ خونه سوال کردن شما هم باید خیلی واضح در مورد ایشون و وضع مادیشون سوال می کردی. می تونی یک جلسه بذاری و اعلام کنی برای کسب اطلاعات بیشتر اینو می خوای تا بفهمی به هم می خورین یا نه. اگر از زیر جواب دادن حسابی در رفتن بدون سطح مادیشون از شما خیلی ضعیف تره. اینکه مادرشون روز اول بی هیچ حرفی اعلام کرده وضعش خوبه رک بگم عموماً ایم قبیل آدم وضع مادی خوبی ندارن.
اگر کسیو نمی خوای محکم وایستا و حرفتو بزن. خواستگار هم ارتباطی با سن نداره. اطراف من پره از دخترایی که زود ازدواج کردن و در شرف طلاق و افرادی که 38 سالگی با خوشی ازدواج کردن و بسیار راضی هستن.
فراموش کردم بگم من خودم 30 سال دارم و الان خواستگار دارم با اینکه خیلی پیش رفته اما تا مطمئن نشم که می تونه استقلال رای دهی داشته باشه (چون مشکلم اینه باهاش) بهش جواب مثبت نمی دم.
- چیزی به نام شكست وجود ندارد، آن چه هست نوعی نتیجه است.
- انسان زاییده شرایط نیست ، خالق آن هاست.
آنتونی رابینز
علاقه مندی ها (Bookmarks)