سلام وقت شمابخیر.
شما اول ما بقی معیاراتون رو هم در نظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید.
در خصوص شغل ایشون من هم با شما موافقم که ایشون عملکرد نسبتا ضعیفی داشتن و هر چندکه شما مسئول این نابسامانی وضعیت اقتصادی و بیکاری در جامعه نیستید ولی واقعیتی هست که باید بپذیرید و تبعات این وضعیت نابسامان فقط دامن گیر آقایون نمیشه و خانم ها نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر میشن، پس از این واقعیت نمیشه فرار کرد.
شما باید بین این خواستگار و خواستگارهایی که از قبل داشتید یک قیاس منطقی داشته باشید تا بتونید در خصوص این موضوع تصمیم نهایی رو بگیرید .
در خصوص شغل ایشون من یه مقدار موضوع رو باز میکنم،شاید برای تصمیم گیری شما موثر باشه:
خواستگار شما اگه در آزمون پایه 3( نظارت، اجرا و محاسبات که هر کدوم جداگانه منبع درآمدی برای زندگی شما خواهد بود.قبول بشه خود به خود با بخشی از پروژه های عمرانی درگیر میشه و از طریق همین راهی که پیش روش باز میشه اگه کمی زرنگ باشه و شما هم مشوقش باشید.میتونه پروژه های دیگه ای هم بگیره.
مضاف بر این بعد چند سال ایشون ارتقا پایه میگیرن و دامنه فعالیت ایشون گسترده تر میشه.
به جز این ایشون در کنار کارهایی که در بالا اشاره کردم میتونن به صورت موازی در یک شرکت عمرانی هم استخدام بشن.
در مورد تاسیس دفتر مهندسی هم باید خدمتتون عرض کنم یه شرکت عمرانی صرفا بر اساس بار فنی اداره نمیشه و پارامتر های دیگه ای هم باید در کنارش باشه ازقبیل دید اقتصادی و بازاریابی و علم به ضوابط حقوقی پروژه های عمرانی و داشتن روابط و... پس با توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم فکر نمیکنم حداقل تا 7_ 8 سال آینده این امر برای ایشون مقدور باشه.
پس فعلا روی تاسیس شرکت مهندسی حسابی باز نکنید.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)