سلام.
آقا پارسا
من تقریبا هر شب یا درس میخونم یا پروژه انجام میدم تا 3.5. صب هم ساعت 7 باید بیدار بشم که اصولا خواب می مونم . در واقع خوابم نمیبره اگه فکرم مشغول باشه. راه نداره که بخوابم!!!
اما موقع بیکاری هم عادت کردم که فیلم میبینم. این رو هم نمیتونم تغییر بدم!!! البته راهش اینه که کلا از بیخ و بن اینترنت رو قطع کنم که اونم نمیشه!!! به هر حال اگه فیلم نباشه میرم
کتاب میخونم. رمان میخونم ولی واقعا رو اعصابمه. تازه ترکش کردم.
به هر حال تا من کار و بارم رو به راه نشه و خیالم از درس و کار و ... راحت نشه و این همه رو اعصابم راه نرن!!! وضعیت تغذیه و وزنم همینه و نمیدونم چیکار کنم. قرص اشتها آور واقعا عالیه و
ولی من واقعا نمیتونم استفاده کنم. حتی یک چهارمشو. واقعا خواب آوره. اما مطمئنم رو اعتماد به نفسم تاثیر داره. ولی واقعا باید کل زندگی مو تعطیل کنم که وزنم رو اضافه کنم ، به نظرتون
درسته آخه؟
ممنون از جوابتون.
ساره جان چقدر خوشحالم کردی که به تاپیکم سر زدی.
واقعا ازت ممنونم. حرفات خیلی روم تاثیر گذاشت. میدونی آدم وقتی به صورت کلی به دنیا نگاه میکنه، واقعا دعوا و ناراحتی و عصبانیت و .. معنی نداره. اصلا آدم احساس میکنه که باید با
همه خوب و مهربون باشه.بدی واقعا بی ارزشه. به هر حال همه ی ما یه روز هستیم و شاید روز دیگه نباشیم. چه بخوایم و چه نخوایم این رسم دنیاست.
ساره جان، من واقعا غصه ام گرفت که باعث شدم تو غمگین بشی. تو اصلا نباید خودتو با کسی مقایسه کنی. باید همیشه و همیشه اول داشته هات و خوبی هات رو ببینی. تو که نمیدونی
واقعا چی به من گذشته. میای خودتو با من مقایسه میکنی و فکر میکنی که چقدر کمبود داری؟ کاملا در اشتباهی. منم اول مثل تو بودم اما یاد گرفتم که دیگه هیچ وقت مگه برای پیشرفت
خودمو با کسی مقایسه نکنم.مطمئنم تو هم خیلی زود اهمیت این موضوع رو میفهمی.
من کلکسیون مشکلم!!! اما تصمیم گرفتم به اندازه ی تمام مشکلاتی که دارم سعی کنم که برا خودم خوبی جمع کنم. شادی جمع کنم و موفقیت و رضایت از زندگی.
خیلی وقت نیست که شروع کردم. سعی کردم اینبار دیگه خواسته هام دروغی نباشه. مثلا اگه قبلا درس میخوندم که معلمم دوستم داشته باشه حالا دیگه برا دل خودم و به خاطر اینکه
خودم لذت میبرم درس میخونم. اگه سر کار میرم به خاطر دل خودمه و کلا برنامه های زندگی مو عوض کردم و جهت همه ی خواسته ها رو گرفتم سمت خودم. فک کن تو این وضعیت یکی
درست بر عکس من و ضد من عمل کنه. کلی برا همین یه چیکه اعتماد به نفس زحمت کشیدم!!!! اجازه نمیدم که ازم بگیرنش. حالا هر کس که باشه.
خیلی خوشحال میشم اگه تو هم از همین لحظه شروع کنی به رسیدن و توجه به خودت. واقعا دنیای آدم عوض میشه.
به حرفات فکر میکنم . خیلی خوب نوشتی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)