به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 خرداد 97 [ 13:17]
    سطح
    65
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 245
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,386

تشکرشده 653 در 231 پست

Array
    سلام سایه جان
    متاسفانه همینطوره که شما میگی ... متاسفانه رتبه کنکور - اسم دانشگاه و درجه علمی توی این جامعه تعیین کننده موقعیت دختر در خانواده و فامیل ونهایتا در جامعه است
    ناراحت نباش عزیزم ... من بسیار افراد فارغ التحصیل دکتری میشناسم که دنبال کاری میگردن که فقط 100هزار تومان بهشون حقوق بدن اوضاع جامعه خیلی داغون تر از این حرفاست که مادرتون فکر میکنه .... پسرهای جامعه کار ندارن - پول ندارن - مسکن ندارن در کل هیچی ندارن که بخوان بیان جلو برای ازدواج اقدام کنن ... اون بنده خداها هم نیاز به همدم دارن اونها هم مثل شما فکر میکنن
    در عجبم که چطور یک نتیجه کنکور احترام و شخصیت انسان را روزی به او می دهد و روزی هم از او می گیرد.
    درسته کاملا درسته ... مثلا من خودم ارشد دارم از یکی از دانشگاههای دولتی تهران - کارمند دولت هستم و موقعیت اجتماعی خوبی دارم اونم توی سن 25 سالگی ... باورت میشه برای اکثر دخترهای فامیل از خودم کوچکتر به یه الگو تبدیل شدم برام خنده داره چون به واسطه یکی شون تازه متوجه این قضیه شدم .... من خودم و هیچی حساب میکنم اونوقت یه عده چشمشون به منه که چکار میکنم یا چکار خواهم کرد خیلی متاسف شدم وقتی دیدم مادر شما هم مثل مادر من بخاطر موقعیتم به فامیل پز میده ... جامعه ما تبدیل به یه استیج مد شده که هر کسی میاد موقعیت خودش رو نمایش میده و کلی فخر میفروشه و میره
    خواهش میکنم بخاطر دیگران زندگی نکن ... خودت باش ... چون منم مثل شما یک عمر منتظر بودم که ببینم مادرم به عنوان فرمانده عملیات چه دستوری رو برام آماده کرده تا به نحو احسن انجامش بدم ... البته موقعیت الانم رو مدیون سخت گیری های ایشونم ولی میتونم به جرات بگم هیچوقت خودم نبودم ... وجالبش اینه که ایشون هرگز راضی و خوشنود نمیشدن خودت باش عزیزم ... خودت باش خواهرم ... خودت باش وگرنه زندگی برات جهنم میشه

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر روبرو از پست مفید هم آوا تشکرکرده است .

رزا (سه شنبه 18 آذر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)