منظور من از مشخص نبودن اینه که یه چیز واضح نیست که آدم راحتر بتونه بفهمه و راهکار بده. مثلا شما یه مشکل رفتاری مشخص با همسرت یا مادرشوهرت نداری که بشه راحت دربارش قضاوت کرد. آشفتگی درونی داری که علتشو شاید با تست روانسنجی و مشاوره حضوری بهتر بشه فهمید. ببین از کی اینطوری شدی؟ شاید یک زمان و علت مشخص داشته و شاید واقعا افسردگی... یا یه چیز شبیه این براتون پیش اومده.(حرفاتون درباره بارداریتون خب نشون میده که اون زمان شرایط مناسبی نداشتین و شاید آسیب روحی دیدن، اینارو حضوری میشه فهمید)درسته که قبلا بیشتر کارشناسان پست میذاشتن اما اونا هم زندگیاشون درگیری داره و بنده خداها اینهمهههه تایپیکو باید بررسی کنن. من خودم تایپیکام خیلی کم پسته و کارشناسان جز یک مورد یادم نمیاد بهش سر زده باشن پس درکت میکنم خانمی. اما منو شما از وضعیت بقیه که خبر نداریم که چقدر وقت آزاد دارنو میتونن بیان اینجا پاسخ بدن.امکان مشاوره حضوری برات نیست که بری؟ به نظر من تمام تلاشتو بکن حضوری بری.یه چیز دیگه هم اینکه من خودم وقتی از یک خصلت بدم خیلییی ناراحتم و بهش دائم گیر میدم حس میکنم روم فشار شدیدیه (یعنی یه جور وسواس میگیرم) شما هم خیلی خودتو تحت فشار گذاشتی عزیزم. کمی به ذهنت استراحت بده خودتو بیشتر دوست داشته باش، به خودت جایزه بده. الان که تو ماه صفریم فرصت خیلی خوبیه که روحیتو تقویت کنی با توجه به اینکه مذهبی هستی. شاید من حرف خاصی برای گفتن نداشته باشم برات ،اما ناراحت شدم اینقدر بی قراری خواستم کمی باهات همدلی کنمامیدوارم که هر روز زندگی بهتری داشته باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)