به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 8 از 8 نخستنخست 12345678
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 72 , از مجموع 72
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

جناب پارسا در خصوص توضیحاتتون در رابطه با مراجعین غیر همجنس تالار و نوع تعامل مملو از دلسوزی و هم حسی فراوان با آنها باید یادآوری کنم که از همان ابتدای ورود شما به تالار دلیل آسیب زایی این نوع تعامل با شما صحبت شد و شما هم قبول داشتید و البته تعدیل فرمودید اگر چه بعضی جاها از دستتان در رفته . اکنون در فضای عمومی که توضیح دادید و بعضی دوستان اگر چه به تندی اما پاسخی که می تواند تلنگر برای شما باشد را دادند .

عرض می کنم جناب پارسا دقت داشته باشید که اینجا یک تالار تخصصی مشاوره هست و قراره که کمک کنه افراد مسائلشان را حل کنند نه مسائلشان را مُسکن دهند و یا مشکلی به مشکلاتشان افزوده شود حتی در مورد خود شما هم ما مراقب هستیم که اینجا باعث آسیب پذیری شما نشود .

هم حسی های بسیار عاطفی از هرکس که باشد خیلی جاها مخرب است اگر حتی مراجع خوشش بیاید چون با آبیاری احساسات مراجعین مانع حل مشکلشان می شویم و به نوعی آنها را یا در ضعف نگه داشته یا ضعیف تر می کنیم این موضوع در رابطه با چنین هم حسی هایی از سوی جنس متفاوت بیشتر آسیب رسان هست و چه بسا جذب و وابستگی مخرب پیش آورد که مطمئنم شما این را دوست ندارید و بسیار دلسوز دیگران هستید و تصور می کردید مفید به حالشان هست و ان شاء الله اکنون که بیان شد مضر هست و غیر مشاوره ای توجه روا خواهید داشت چون توضیحات شما برای روندتان غیر مشاوره ای است و روندتان ،هم به خودتان آسیب می زند هم به دیگران که این تاپیک و پستهایش گویای آن است پس کنترل و تغییر این روند ، هم کمک به خودتان است هم کمک به دیگران . در همین همدردی سعی کنید تمرین کنید و با پرهیز از احساس ورزی و مهر بخشی و مهر طلبی دوز قدرت مردانه و قاطعیت و جدیت را در خود بالا ببرید . ضمناً از ارسال پستهای طولانی که دلیلش دخیل کردن عواطف در راهنمایی دادن هست پرهیز کنید .

اینجا می بینید که بنده دو راهکار به شما دادم .

1 - در همدردی از ارسال پستهای حاوی هم حسی پر رنگ و مخصوصاً با خطابهای عاطفی عزیزم و جانم ، قربونت برم و .... در رابطه با غیر هم جنس پرهیز کنید ( البته این عمومیت دارد و به همه عزیزان عضو گوشزد می شود )

2 پستهایتان حداکثر در 5 خط راهنمایی دهد

این تاپیک هم قفل می شود چون روندش حاشیه روی شده و برای شما مطلوب نیست لذا بهتر است تاپیکی باز کنید پیشنهاد می کنم با این عنوان که چطور دوز احساساتم را پایین بیاورم .... یا چطور می توانم قدرت و قاطعیت و جدیت مردانه را در خود تقویت کنم یا تلفیق این دو

موفق باشید

2. 8 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 22 آذر 93), meinoush (جمعه 21 آذر 93), parsa1400 (پنجشنبه 20 آذر 93), roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93), sevil73 (پنجشنبه 20 آذر 93), میشل (پنجشنبه 20 آذر 93), winter (پنجشنبه 20 آذر 93), بهار.زندگی (پنجشنبه 20 آذر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 03 خرداد 94 [ 14:19]
    سطح
    35
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    سلام
    صرفا به رسم ادب به اقای پارسا و نه بیشتر.
    دوست عزیز لطفا از دست من ناراحت نباش. بنده نظری دادم و اکنون نیز پشیمان هستم به هر دلیلی. لذا فقط به عنوان خاتمه نظراتم:

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    من تلمیحی بهت گفتم ولی گویا متوجه نشدی . شما و آقای آرام هردو مرد هستید وهردو منو زیر نظر داشتید ولی انقدر جرات نداشتین که مردانه مشکل منو بیان کنید .
    حالا که بیان کردیم چه گلی بر سر ما زدید دوست عزیز؟
    یه نگاهی به لحن پست های اخیرتون نسبت به بنده بیندازید. نیم نگاهی نیز به پست های سایر دوستان. ربعی نیز به انحراف پیش امده در تاپیک.
    بنده همینجا دست اقای ارام را بابت درایتشون می بوسم. بله بنده شجاعت ایشون رو نداشتم . اما نمیپرسی چرا؟
    چون متاسفانه تمام پیش بینی های بنده در مورد شما و اون خانم درست از اب در اومد.
    رسیدن به جایی که هستیم به وضوح برای بنده مشخص بود.
    حضور بنده در تاپیک شما اشتباه محض بود.
    اون زمان که شما عضو اینجا شدی ، بنده اینجا رو شناختم و فهمیدم که تا چه حد باید ملاحظه کنم. جو حاکم بر تالار کاملا زنانه و تسلیم محض است. شما هم مثال خیلی ها اسیر این جو.

زندگی ، تماما انتحاب است. متاسفانه شما نمونه های مناسبی برای الگوهای رفتاری و ارشادیه خودتون انتخاب نمی کنید.
    همین یک جمله ، پاسخ بنده به تمامیه تاپیک ها و سوالات شماست.
    ایا کمی نگاه به پست های کاربران نمی کنید؟ بر چه اساسی انتخاب می کنید؟ نمیدانم چرا بعضی مسائل انقد اشکار اند اما بعضی ها توان دیدن ندارند !!!
    برای بار اخر به خط فکریه شما و ایشون هشدار دوستانه میدهم ، این تفکر در مواجهه با هر مساله ای ، به مشکل خواهد خورد.

در هر حالتی ، دیگر بنده برای شما پاسخی نمی نویسم. امیدوارم که تمام حرفهای من اشتباه باشد و شما راه درست رو از این تاپیک پیدا کنید.
    البته بنده ناراحت نیستم و نشدم. به هر حال چیزی مد نظر بود و قصد کمک . قصد جلوگیری از اشتباهی مکرر. لذا نتوان که خندان بود.
    مهم شرط بلاغ بود که انجام شد و البته بهتر بود که نمی شد !

----------------------------------------------------------------------
    بنده دو بار گزارش پست خلاف دادم اما خبری نشد. گویا مدیران برنامه خاصی دارن...
    بحث باغ نیز فقط در فرم پیام خصوصی قابل پیگیریست که خدا رو شکر بنده محروم.

موفق و موید
    تمام.

4. 5 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 22 آذر 93), meinoush (جمعه 21 آذر 93), parsa1400 (پنجشنبه 20 آذر 93), roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93), بهار.زندگی (پنجشنبه 20 آذر 93)

صفحه 8 از 8 نخستنخست 12345678

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)