سلام دوستان ممنون ازهمه شما
اختلاف خاصی بین این دو برادر نیست من هیچ کسی رو ندیدم که دیگران رو به خانواده خودش ترجیح بده اما ایشون؟؟؟؟؟؟؟؟
همسرم پسر دایی من هست و من از شرایط زندگیشون با خبر بودم
چیز خاصی بینشون نیست
برادر شوهر بنده متاسفانه خود نماست و فقط بلده پیش من و کسایی که میشناسه خود نمایی کنه ولی تو یک جمع غریبه و در روابط اجتماعی بیرون بسیار خجالتی برخورد میکنه
چند روز پیش که شوهرم فهمید معده ی داداشش درد میکنه زنگ زد گفت یه روزی که میتونی بگو برات وقت دکتر بگیرم و ایشون هم گفتن باشه خبر میدم
اما بعد متوجه شدیم که به عموش ( با جناقش ) زنگ زده گفته برام وقت بگیر
این چیزا برام مهم نیست خیلی بهتر که به من و همسرم زحمت نمیده اما حس بدی با دیدن خودش و همسرش بهم دست میده و دلم به حال خودمون میسوزه
خودم شخصا که دیگه ابدا کاری باهاشون ندارم
فقط یه برخورد رسمی اما مودبانه با خودش و خانمش

- - - Updated - - -

سلام دوستان ممنون ازهمه شما
اختلاف خاصی بین این دو برادر نیست من هیچ کسی رو ندیدم که دیگران رو به خانواده خودش ترجیح بده اما ایشون؟؟؟؟؟؟؟؟
همسرم پسر دایی من هست و من از شرایط زندگیشون با خبر بودم
چیز خاصی بینشون نیست
برادر شوهر بنده متاسفانه خود نماست و فقط بلده پیش من و کسایی که میشناسه خود نمایی کنه ولی تو یک جمع غریبه و در روابط اجتماعی بیرون بسیار خجالتی برخورد میکنه
چند روز پیش که شوهرم فهمید معده ی داداشش درد میکنه زنگ زد گفت یه روزی که میتونی بگو برات وقت دکتر بگیرم و ایشون هم گفتن باشه خبر میدم
اما بعد متوجه شدیم که به عموش ( با جناقش ) زنگ زده گفته برام وقت بگیر
این چیزا برام مهم نیست خیلی بهتر که به من و همسرم زحمت نمیده اما حس بدی با دیدن خودش و همسرش بهم دست میده و دلم به حال خودمون میسوزه
خودم شخصا که دیگه ابدا کاری باهاشون ندارم
فقط یه برخورد رسمی اما مودبانه با خودش و خانمش