نوشته اصلی توسط
love less
سلام دوباره دوست عزیز
ممنون بابت تشکرت واسه تاپیک زبان . وظیفه بود. خوشحالم که مفید بوده. بهش عمل کن وگرنه مدیونی :)
چند تا نکته عرض کنم خدمتتون :
1- تصمیم بد بهتر از نگرفتن تصمیمه.
2- در زندگی ، به اونچه لیاقت شماست فک کنید و برید جلو ، نه اونچه که از ان می هراسید.
بنده حالت مشابه شما رو داشتم. گیر کردن بین دو انتخاب مهم و ترس . دو سال از عمرم هدر شد. بعد دلو زدم به دریا و یکی رو انتخاب کردم. کاری که اول باید می کردم.
من اگه جای شما بودم :
هدفم رو تعیین می کردم : کار ؟ پول ؟ ازدواج ؟ ادامه تحصیل ؟ مدرک ؟ چی ؟....
بعد بر اون اساس به اون دو حالت انتخابم ضریب میدادم ، این که کدوم یک من رو از راه امن تر و سریع تری به هدفم می رسونه.
شما هدفت چیه برادر ؟
اگه کارت خوبه و واست مهمه که خب ادامه بده ، برو تا تهش ، حالشو ببر ...
اگه ادامه تحصیل واست مهمه ، اگه نیاز داری واسه هزینه ها بری سر کار ، خب باید بری دوست عزیز ، ولی فقط در حد تامین هزینه ها.
ببخشید بنده عقلم بیشتر از این دوحالت رو برداشت نمیکنه. یا این یا اونه دیگه . شما چرا گیر کردی این وسط؟
همش میگی می ترسی ؟ از چی می ترسی ؟
ببین یه زمانی می رسه که میگی یه سال دیگه دوسال دیگه ده سال دیگه ، فقط بشه ، پس از این تعلل دست بکش و اقدام کن.
این که بعدا چی بشه چی نشه و این حرفا رو ول کن.
اشتباه من رو نکن. هر دو تا رو باهم پیش ببری از کسایی که هر کدومش رو تنها انتخاب کردن ، عقبی.از خودت هم عقبی. مگه این که مجبور باشی.
اگه ازدواج هدف اصلیته ، خب باید کار خوب و اینده دار ردیف کنی. یا این که درس بخونیو یکیو پیدا کنی که با شرایطت قانع باشه.
اگه کار واست هدفه ، درس رو ول کن بچسب به کار.
اگه درس میخای بخونی ، اگه از نظر هزینه تامینی ، سفت و سخت بچسب به درس. مگر این که در حد تامین مخارج بری سر کار. رشته معماری هم که خب یه کم کار عملی زیاد داره.
نظر شخصیم : اگه کارت خوبه و اینده داره برو دنبال کار، اینطوری خودت روبراه میشی ، خواستی ازدواج هم میکنی ، ادامه تحصیل هم اگه مردش باشی وقت هست واسش.
فک کنم همه اهدافت رو پوشش میده.
در غیر اینصورت اگه کارت فرعیه ، در حد تامین مخارج برو سر کار ، هدف اصلیت هم درس باشه. نگران نباش ، با استعدادی که شما داری خیلی زود از این رشته ، موفقیت رو می کشی بیرون.
نهایتا یه کم از این محدوده عدد سی بیا بیرون. خودت رو محدود نکن.زندگی یه کم بزرگتره...
فقط یک هدف ، یک راه ...
ببخشید بیش از این توان عقل ما که نکشید :)
موفق و موید باشی رفیق
علاقه مندی ها (Bookmarks)