به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 دی 93 [ 00:58]
    سطح
    7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    24

تشکرشده 42 در 12 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بانوی آفتاب نمایش پست ها
    سلام دوست گرامی

یه چیزی بگم: شما که تازه 26 سالتونه! واقعا سن زیادی نیست!!! و تازه اول راه و جوونی هستید..شما خیلی کارها انجام دادید و این خودش خیلی قابل تقدیره. درسته که شاید الآن اثرات مفید کارهاتون رو نمی بینید ولی قطعا در همون گذشته خوشحال بودید و حس خوبی داشتید..پس کارها و زحماتتون اثرات خوبی داشته و مفید بوده، اما خب الآن دیگه اثری ازشون نیست.(اشکالی نداره که). البته شایدم اثرات مفیدشون باشه و شما نمی بینید!! به هرحال عیبی نداره!

تا قبل از سن 30 سال هر کاری که بکنید بازدهی اون چند برابر کاری هست که در سالهای بعد از 30 سالگی انجام می دید! این نکته خودش خیــــــــلی مهم و قابل تامله..از لحن و ادبیات کلامتون هم پیداست که انسان بسیار فهمیده ای هستید...

مثلا در مورد همین زبان انگلیسی که اشاره کردید، شما قطعا الآن سطح زبانتون از گذشته که حداقل یه کمی که بهتر شده؟! بعد از اینم با یه برنامه ریزی روزانه می تونید سطح زبانتونو خیلی بالا ببرید »»»با کمک از تایپیک خوب آقای love less ««« و به راحتی مدرک تافل یا آیلتس بگیرید و شاید بعدش بتونید اپلای هم بکنید! (اگه یه وقتی به فکر اپلای هم افتادید، می تونید سایت های اپلای ابرود و آکادمیا کافه رو ببینید. در کل واسه معماری، ایتالیا خوبه. بورسیه استانی داره و هزینه نمی خواد بکنید و دانشگاهاشم خوبه.)

در مورد رشته تون هم چون منم معماری خوندم، کاملا می فهمم چی می گید.. با این حسابی که گفتید، اگه کارشناسی پیوسته هستید یا حتی کاردانی ناپیوسته، می تونید بعد از حدود 2 یا 3 ترم دیگه که مدرک معادل کاردانی دارید، می تونید برید سرکار مرتبط با معماری(توی شرکتها و دفاتر معماری)، بعد همزمان ادامه تحصیل هم بدید و کارشناسی بگیرید و دیگه هم لیسانس دارید و هم 2 سال سابقه ی کار.
    پس اصلا نگران نباشید..فقط 3D MAX و اتوکد رو حتما تقویت کنید که هم کارهای دانشگاتونو خودتون با کیفیت های خوب انجام بدید هم باخیال راحت بتونید برید سر کار..

اصلا نگران آینده نباشید..مثبت نگاه کنید لطفا! شما خدا رو شکر الآن سالم و سلامت هستید و توانا و کلی هم تجربه و اطلاعات دارید، با همین تلاش خوبی که دارید می تونید زندگی خوبی رو برای خودتون رقم بزنید و ازش لذت ببرید..

در پناه خدا باشید..

پست‌تون واسه‌ام سرشار از انرژی و انگیزه بود.
    بعضی اوقات وقتی کسی دور و برت نیست که بتونی باهاش مشورت کنی، حضور توی محیط‌هایی مثل اینجا و شنیدن حرف‌هایی مثل پست شما، باعث می‌شه خستگی ذهنت برطرف بشه.

سعی می‌کنم بهترین استفاده رو از راهنما‌یی‌هاتون بکنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط winter نمایش پست ها
    با سلام / مهمترین مساله اینه که آدم به این آگاهی برسه که در کجا ایستاده و چه کاری باید انجام بده ..... و شما بحمدالله به این مرحله رسیدی ... پس موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز.
    راستش تا قبل از ایجاد این تاپیک، فقط ابعاد تاریک شرایطم رو می‌دیدم.
    و خب الان می‌بینم می‌تونم نگاهم رو به جنبه‌های روشن‌تر قضیه معطوف کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sasha نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز، منم همينجورى درس خوندم، هم كار كردم هم دانشگاه رفتم هم روى دوتا زبان خارجى كار كردم، يه شبايى بود از شدت استرس كار و درس دو روز نمى خوابيدم، مريض مى شدم و گريه مى كردم ولى الان دارم پايان نامه ارشدمو ميدم ، انصافا به اون روزهاى سخت نگاه مى كنم مى بينم ارزششو داشت، هر چيزى كه آدم با سختى به دست بياره مى چسبه به جيگرش

خوشحالم که تونستین به نتیجه‌ی دلخواه‌تون برسین.
    قبول دارم؛ وقتی برمی‌گردیم و به چیزی که با سختی به دستش آوردیم نگاه می‌کنیم، به خودمون افتخار می‌کنیم!

فقط این سختی مسیر هست که پدر آدمو درمیاره!
    امیدوارم منم بتونم مثل شما این روزهای شیرین رو تجربه کنم.

2. 3 کاربر از پست مفید AmirEhsan تشکرکرده اند .

rayehe (سه شنبه 02 دی 93), sasha (چهارشنبه 03 دی 93), بانوی آفتاب (چهارشنبه 03 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)