نظرتون کاملاً محترمه؛ لولهکشی و سنگکاری و بقیهی موارد، شغلهای پردرآمدی هستن.
البته باید روحیهی اشخاص رو هم در نظر گرفت.
من این دو نرمافزاری که گفتم رو بیشتر به این خاطر کار میکنم که بتونم خودم رو به اهدافی که از رشتهام انتظار دارم نزدیکتر کنم.
چند وقت پیش، با اینکه خیلی جستهگریخته 3DsMax تمرین میکنم اما طی یک بازهی سه روزه، تونستم ۱.۵ میلیون تومن بابت اجرای طراحی نمای یک ساختمون دستمزد بگیرم.
شاید به نسبت شغلهای پردرآمدی که گفتین ناچیز باشه ولی محک خیلی خوبی واسهام بود تا ببینم میتونم آیندهای از اینکار داشته باشم یا نه.
برنامههای دیگهای هم برای زبان انگلیسی و زبانهای برنامهنویسی موردنظرم دارم که توضیحاتش خارج از بحثمونه.
خلاصه اینکه متوجه منظورتون شدم و منم اون شغلها رو پردرآمد میدونم اما فکر میکنم شغلهای پردرآمد فقط محدود به کارهای یدی نمیشه.
ممنون بابت لطفتون.
بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم، این تاپیک باعث شد روحیه و انرژی بهدست بیارم.
از لطف شما هم ممنونم.
امیدوارم برادرتون مثل من دچار این آه و نالههای بیفایده نشه و خیلی زود راهش رو پیدا کنه.
- - - Updated - - -
تصمیم خودمم همین بود و این ترم مثلاً فقط ۱۵ واحد برداشتم تا بتونم کار و درس رو با هم پیش ببرم.
در ظاهر اوضاع بر وفق مراده ولی از شروع ترم که میگذره، میفهمی علاوه بر ساعات کلاس، باید زمان زیادی رو هم برای انجام ماکتسازی و مشقهایی که اساتید لطف میکنن بذاری!
مثلاً این ترم یه درسی داشتیم به اسم «ساخت و ارائه» که بعضی هفتهها باید ۵۰ تا پرسپکتیو (به عنوان تمرین هفتگی!) میکشیدیم و تحویل میدادیم!
حالا منو تصور کنین که واسهی هر پرسپکتیو باید نیم ساعت زمان بذارم. یعنی فقط یک روز کامل از وقتم رو باید برای تموم کردن تمرینهای یکی از دروس ترمم صرف کنم.
و خب این چیزی نیست که بتونم بهراحتی با ساعات کارم هماهنگش کنم.
البته کسی که خربزه میخوره باید پای لرزشم بشینه. منم تا اونجایی که میشه سعی میکنم وقتای خالیم رو به انجام اینکار اختصاص بدم اما گاهی اوقات حجمشون بیشتر از زمانهای خالی منه!
اوضاعی دارم خلاصه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)