به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 تیر 94 [ 11:34]
    سطح
    19
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    219

تشکرشده 73 در 28 پست

Array
    خانم reihane_b ممنونم.

حدس میزدم پست آخرم این برداشتو به وجود بیاره که این دفعه من بدبین شدم و نقطه مقابل سادگی قرار گرفتم...
    صحبت های شما رو تا حدودی قبول دارم. نمی دونم شاید من بدشانسم...
    ولی درسته من با دو مورد از دختر خانما برای ازدواج آشنا شدم و این برداشتم بوده ولی مامانم حدودا 8 تا دختر خانمو رفتن دیدن. از بین اینا 5 تاشون خواسته های این چنینی داشتن ! تازه جالبه که تو همون جلسه اول که مادرم رفته خونشون اینا رو متوجه شده. در واقع تو نگاه اول خودشونو نشون دادن.
    از طرف دیگه، همکارم که یک سالی از من بزرگتره و پسرخالم هم تو وضعیت من هستن... همکارم تقریبا همزمان با من دوره اشنایی با یه خانم رو شروع کرد آخرش خراب شد می دونین دلیلش چی بود ؟ این که باید خونه به نام خانم بشه ! چرا؟ چون خودشون برای عروسشون هیمن کارو کرده بودن ! بعد از اون خواستگاری یه دختر خانم دیگه رفتن. ایشون مذهبی هم بودن. حدس بزنین این مورد برای چی به هم خورد ؟ ایشونم یه خونه 70 متری طلب کرده بودن !
    شما خودتونو جای من بذارید. نمی دونم شاید منو همکارم فقط به این خانما برخورد می کنیم. نمی دونم. خدا به خیر کنه. ولی مسلما هستن دخترایی که اهل زندگی باشن. خواسته های عجیبو غریب نداشته باشن.... ولی خیلی کم شدن. خیلی !

ببینین میخوام بگم همیشه اگه یه خانم یه اشاره کوچیک یا یه درخواست معمولی ازتون داشت به حساب چیز دیگه ای نذارید
    البته بازم میگم.. من دارم با توجه به محیط اطراف خودم میگم.
    چون اکثر دوستان من و دختران مجرد اطرافم همه واقعا دنبال پول و ازادی و...نیستن.خیلی نرمال تر از چیزی هستن که شما از دخترای جامعه ترسیم کردین!!
    درسته، ولی چیکار کنم که حسابی زخم خوردم. باور کنید خیلی حس بدی بهم دست میده وقتی من پاک و صادقانه حرف بزنم با یه خانم اونم حرفاشو بزنه بعد از یه مدت یهو حرفای عجیب و غیر منطقی بزنه. احساس می کنم به بازی گرفته شدم. این که سعی می کنن وابستگی پیش بیارن و بعدش به حساب خودشون افسارم دستشونه ! چون این حرفارو هم ایشون هم مورد قبلی وقتی زدن که دیگه همه چی داشت اکی میشد و به روزای عقد نزدیک میشدیم.
    ولی متوجه منظورتون هستم. دلیل نمیشه هر خانمی هر چیزی خواست من اونو بزرگ کنم و خطش بزنم. ولی دیگه خیلی خیلی محتاطم و با تجربه. بعضی خانما با زدن این حرفا می خوان قدری خواستگارو محک بزنن، بعضیا می خوان ببینن تا چه حد کمال گراست و ... ولی منم باید مطمین شم این خواسته ها از کجا نشئت گرفته. با یه بررسی شخصیتی و نگاه به خونواده خیلی چیزارو میشه متوجه شد.

تو خواستگاری های بعدیتون سعی نکنید همه رو مثل این دو مورد به اون چشم نگاه کنید و سریع از خودتون برونید.
    تو رفتارتون مراقب باشید به طرف مقابل خواسته یا ناخواسته توهین نکنید
    اینکه غیرمستقیم به یه دخترخانم بگید منو بخاطر خونه و پول و آزادی و کمبودای(!) دوران مجردیت نخواه! خیلی توهین آمیزه. و اگه خانم خوبی باشه خیلی راحت شما رو کنار میذاره!
    ممنون از توصیه های خوبتون.
    همه رو به چشم این دو خانم نمیبینم ولی حسابی درس گرفتم. خیلی چیزا که مجال گفتنش نیست. بنده اصلا به خودم اجازه نمیدم به خانمی توهین کنم. اصلا. حتی اگر به من توهین بشه. من به این خانمی که دو ماهو نیم تقریبا باهاش بودم هیچ وقت توهین نکردم... خیلی تو هین ها دیدم ولی به روی خودم نیوردم و به اصطلاح بخوام تلافی کنم. از جمله حرفای سنگینی مثل "من به خاطر خونه و ماشینی که داری الان باهاتم وگرنه که هم کلاسی های دانشگاهیم هستن ! " و خیلی جمله های این چنین که تو ذهنم نقش بسته. این ها رو اول نمی گفت روزای آخر می گفت... البته فقط روز آخر توهین کردم. اونم در جواب توهین های ایشون بود.
    مسلما نه مستقیم میگم نه غیر مستقیم. مگه میشه این جوری صحبت کنم ؟

به هر حال دیدم به ازدواج کردن و دختر پیدا کردم کاملا عوض شده. باید خیلی مراقب باشم. ترجیح میدم مجرد باشم تا این که خودمو تو این جور گرفتاری ها بندازم. از وقتی که رابطه تموم شده خیلی خوب شده برام. این خانم همش می گفت تو باعث شدی از درسام بیفتم ! فکر کرده بودن من بیکار بودم و دایم در خدمت ایشون باید می بودم و کارو زندگی نداشتم. در صورتی که تو همین چند وقت اخیر پایه های کار آزادم رو هم ریختم و به زودی شروع خواهم کرد و کلی جلو افتادم...
    شما هم جای من بودین خیلی بدبین میشدین. ولی پیامتونو متوجه شدم. و ممنونم بابت توصیتون. شما از اول تاپیک بتنده رو دلسوزانه راهنمایی می کردین. براتون ارزوی موفقیت دارم.

امیدوارم واقع بینانه ببینید،منطقی فکر کنید،عاقلانه نتیجه گیری کنید، و عاشقانه زندگی کنید

مرسی. امیدوارم این ها برام رقم بخوره. همه اینایی که گفتین.

جناب Mr DaNi ممنون
    دخترا تو نگاه اول همه خوبن ولی تو آشنایی هست که باید به حرفاشون دقت کرد.حتی خیلی هارو تو پنج دقیقه حرف زدن میتونی بفهمی به دردت میخوره یا نه.فک کنم اول راهی و حالا حالاها باید ادامه بدی...
    من تا به حال فکر می کردم دخترا همه خوبن و باید نیاز هاشونو تو جلسات اشنایی شناخت تا بشه یه زندگی خوبو شروع کرد ولی الان حرفم حرف شماست. دخترا تو نگاه اول همه خوبن ! ولی تو آشنایی هست که باید به حرفاشون دقت کرد...
    درسته اول راهم ولی خوشحالم که همون اول راه متوجه خرابی ماشینم شدم که وسط راه نگهم نداره ! ولی حسابی باید مجهز بشم. هنوز باید خیلی چیزا یاد بگیرم.
    ممنون.
    ویرایش توسط inventor : چهارشنبه 03 دی 93 در ساعت 10:34

2. 3 کاربر از پست مفید inventor تشکرکرده اند .

ebi-larynx (چهارشنبه 03 دی 93), rayehe (چهارشنبه 03 دی 93), reihane_b (جمعه 05 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)