سلام مَش پارسا
تاپیک قبلی ات رو هم مرور کردم دیدم دوستان منتظر بودن من پتو رو بندازم روت و بقیه هم که واقعاً دستشون درد نکنه حسابی به خودت و پتو حال دادن(منظورم اینه که منتظر بودن کسی به احساساتی بودنت اشاره کنه و....)
خوشحالم که خیلی بهتری
به قول سرپرست محترم سایت خانم فرشته مهربان
مهم بودن خوب است ولی ، خوب بودن مهم تر است
حالا یه چیز کوچولو هم هست و اون این هست که ما با حرکت به سمت خوب تر شدن میتونیم خوبی هامون رو حفظ کنیم (در نشیب و فراز زندگی نمودار خوب بودن مون به طور کلی به سمت بهتر شدن پیش بره) در واقع خوب تر شدن هم یک ضرورت برای حفظ خوبی هاست
آبــی که برآســود زمینــش بخــورد زود
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
و البته قسمت عمده خوبتر شدن شناخت ،مهار و تصحیح ضعف هاست و حتی در احکام دینی انجام ندادن کار مکروه ارجح بر انجام دادن کار مستحب هست
گر نه موش دزد در انبان ماست
گـندمِ انبارِ چهلساله كجاست؟
علاوه بر توصیه دوستان ، من هم تمرین جدیدی رو بهت پیشنهاد میکنم ،دقت داشته باش که تمرین هست و باید سعی کنی به مرور زمان خودت رو بهتر کنی ،عیب یابی کنی و نقاط قوتی رو که بابت انجامش بهش رسیدی بتونی برای خودت ملموس کنی
تمرین 1:
در ابتدا یک هفته شروع کن 15 دقیقه از روزت رو که با جمع میذرونی رو در نظر بگیر و توی این 15 دقیقه قبل هر حرفی که میخوای بزنی فکر کن و بازخورد هاش رو بسنج که با این حرف فلانی چی فکر میکنه، فلانی ممکن هست چه واکنشی نشون بده و ... اگر به جمعبندی مثبتی از بیان حرفت رسیدی اون رو بیان کن و اگر حس کردی حرفت بار منفی و یا حتی حالت خنثی اون رو بیان نکن و البته ،در مورد کسی هم قضاوت نکن. هفته بعد این موضوع رو به 17 دقیقه برسون و هر هفته دو دقیقه به اون اضافه کن اگر توی کل عمرت به جایی رسیدی که هر روز تونستی روزی یک ساعت این حالت رو حفظ کنی خودش خیلی خوبه اگرچه بعد از مدتی که تمرین کردی (مثلاً یک سال) تا حد زیادی این موضوع ملکه ذهنت میشه ولی یادت باشه آروم آروم
تمرین 2 :
تا اونجایی که میتونی به کسی وعده نده ،اگر کاری از دستت براومد برای کسی انجام بده ولی اگر امکانش هست هیچ قول یا وعده ای به کسی نده ،این جور هم خودت را از تعهد آزاد میکنی و مهارت نه گفتن رو به احساس مهروزی خودت یاد میگیری و هم زیر بار تعهد کسی قرار نمیگیری و هم در بقیه احساس توقع ایجاد نمیکنی.
پس سعی کن قاطع باشی البته انعطاف هم داشته باش ولی سعی کن موضعت رو شفاف بیان کنی و وقتی میتونی بله بگو و وقتی نمیتونی با احترام و نرمش بگو نه نمیتونم و جواب دو پهلو نده مثل این که ببینم تا چی پیش میاد مگر انعطاف واقعا ایجاب کنه و مثلاً تا فلان مقدمه حل نشه نمی دونی واقعا چی پیش میاد.
تمرین 3:
کـِـردار بیــار و گــِرد گفتــار مَگَـــرد
چون کرده شود کار بگویند که کرد
نیاز نیست به بقیه توضیح بدی ، سعی کن مرد عمل باشی و وقتی کار به پایان رسید خودش بهترین توضیح برای توضیح تو هست و تازه اقتدار و احترام تو رو هم توی چشم بقیه بالا میبره
توضیح: اصلا فشار زیاد برای تغییر خودت بر خودت اعمال نکن ،چون جواب برعکس میده، اگر آگاهانه و آهسته و پیوسته (از روزی 10 تا 15 دقیقه) شروع کنی به مرور خودت درک میکنی بعد از یه مدتی که میتونی دامنه تغییر رو بدون فشار بر خودت توی زمان بیشتری اعمال کنی و بدون که بسته به ساختار شخصیتی ، تربیتی و خِلقتی ممکن هست یک موضوع رو کمتر و بعضی رو حتی تا آخر عمر در موردش دقت کنی.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)