کسی نمی تونه بهت اجبار کنه یا اینکه محکم بگه ازدواج کن. کسی هم نمی تونه بگه ازدواج نکن. انتخاب شخص خودته چون در نهایت خودت هستی که زندگی می کنی. هیچکس نه توانشو داره نه حقشو که بهت به طور مطلق بگه چه کار کنی.
در مورد این اقا اگه خیلی دو به دلی ویزگی هایی که خوشت نمیاد و ویزگی هایی که خوشت میاد رو بنویس. در مورد اونایی که خوشت نمیاد ببین کدوم هاشون قابل تغییرن یعنی قابل بهبودی هستن. مثلا چند کیلو چاق یا لاغر شدن راحته اما نه بیشتر از 4 کیلو. یا لباس پوشیدنش مدلش راحت می تونه تغییر کنه. یا چیزای این مدلی که راحته تغییرش. بعد ببین چی می مونه که دوست نداری و تغییر نمی کنه.
فرشته دافعه ات اگه به خاطر مرد بودن نیست خوبه. من خودم دافعه ام به خاطر اینه اصلش که با مرد راحت نیستم یعنی اون واهمه رو دارم از نزدیک شدن به یک مرد به عنوان یک غیر هم جنس همسر.
می مونه همون که فکر می کنی باید همه چی خوب باشه طرفت. اون مواردی که برات مهم هستن رو لیست کن. اونایی که می تونی ازشون چشم پوشی کنی و زیاد مهم نیستن رو حذف کن. ااونایی که می مونن رو اولویت بندی کن. مثلا دو اولیت بده. یک اولویت رو بذار ضروری یکی رو هم بذار غیر ضروری. غیرضروری ها یعنی خوبه باشن اما اگه نبودن هم با ویزگی دیگه ای که بیشتر مهمه برات می تونن جبران شن.
تو دقیق تر باید بدونی و اگه می تونی اینجا بنویسی که چیه این اقا رو اعصابته. نوشتی تیپش (لباس یا قد یا استخون بندی چهره یا هر چی) نوشتی نحوه ی حرف زدنش نوشتی که دوست داری شوهرت طوری باشه که همه جا بتونی نشونش بدی. حالا این اقا چشه دقیقا که ممکنه نتونی نشونش بدی یا چشه که نمی تونی بهش افتخار کنی؟
بعضی چیزا رو راحت میشه تغییر داد بعضی چیزا رو می شه راحت یه کم بهبود داد. بعضی چیزا تغییرشون یا خیلی سخت هستن یا اصلا ممکن نیستن. موارد نامطلوب رو در مورد ایشون بررسی کن.
خودت ظاهرا فکر می کنی مشکلت کمالگراییه. نمی دونم واقعا این هست یا نه.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)