سلام سارای تنها.
خیلی متأسف شدم ازشرایطی که پشت سرگذاشتی.من جواب پستت روتوی تایپیک خانم إلی تنها ارسال میکنم شاید بعضی صحبتها مشترک بود.برای بسیاری از زنهای متأهل ،دردناکه وقتی متوجه میشن شوهرشون ازاون فیلمها نگاه کرده. صبروآرامش خودت رو حفظ واجازه نده وسوسه نا امیدی بهت غلبه کنه.شما یه جاهایی در زندگیت اراده بهتر کردن شرایط رو داری و یه جاهایی موقتایادائما اراده ای براون شرایط نداری،توی قسمت دوم سعی کن عدم قدرت تأثیرگزاریت روبپذیری وازتکنیک توقف فکراستفاده کنی به مسائل منفی فکرنکنی وسرخودت روباکارهای لذت بخش تر گرم کنی.
اما درمورد قسمت اول؛ میتونم بفهمم با چه امیدها وآرزوهاورؤیاهای پاک وعاشقانه ای قدم درزندگی مشترک گذاشتی.بادیدن اون شرایطی که فکرشو هم نمیکردی ،بسیار نیازبه قوی بودن واستحکام داری.اولا اپه فکر میکنی حقوقت تاثیر مثبتی در رشد زندگی مشترک نداره سعی کن تامیتونی شوهرت روبه حقوق خودت(یاهمه حقوقت) وابسته نکنی یه جوری باخلاقیت مدیرتش کن که تنش ودلخوری پیش نیاد ولی وابستگی هم کمتربشه وتلاش خودش بیشتربشه....
.امادرمورداون فیلمها اولانقش پدرومادریامعلم روبرای شوهرت نداشته باش. صمیمیتت در روابط روبیشترکن،سعی کن احساسات شوهرت روبیشتر درک کنی.بهش نزدیکتر شو گفتگوههی صادقانه ومحبت امیزت روبیشتر کن نه بخاطر اون فیلما به خاطر هردوتون.باهاش همدل وهم احساس باش.بدون اینکه کارشو تأییدکرده باشی.خودت هم تا میتونی نشاط بیشتری در زندگیت داشته باش .
مسأله پورنوگرافی چیزی نیست که به زودی وسادگی از زندگی شوهرت حذف بشه اما حذف شدنیه.به خاطرپورنو سرزنشش نکن،محکومش نکن وامرو نهی نکن شکننده ترین وحساس ترین قسمت روان شوهرت همون نقطه ای هست که داره پورنو رو نگاه میکنه.منظورم چاپلوسی یالوس کردن شوهرت نیست.یک دوره بلند مدت صبروحوصله وپشتکار شمالازمه تامقاومت شوهرت برای ترک، شکسته بشه.طوری رفتارکن که اختیار دیدن و ندیدن به عهده خودش باشه،بدون تأییدکردن.زندگیت رو طوری مدیریت کن که وقتی خونه هستی نشاط وشادابی داشته باشی هروقت فکرمنفی اینکه شوهرت فیلم نگاه کرده .میاد به ذهنت همون لحظه جلوش روسد کن اجازه نده توروافسرده و نأمیدکنه.به خودش هم بگو اگه کمکی ازتو دراین موردبرمیادبهت بگه. هروقت هم بحث پورنو پیش میاد خیلی صادقانه اون احساسی که اون لحظه از نگاه کردنهاش داری رو بهش بگو. به خودش اعتبار بده خیلی صادقانه وصمیمی بهش بگو باورش داری ومطمئنی اراده ترک پورنو رو داره.وامید داری یه روز پورنو از زندگیش حذف میشه.سعی کن مهارتهای بیشترواستاندارد زناشویی رو ازسایتهای مثل تنظیم خانواده یادبگیری و کم کم اونارو وارد روابطتون کنی یه مدت با این روال برو جلو ببین بازخوردش چی هست وچه تغییراتی میبینی این مدت رو حداقل یکماه درنظربگیر.این لینک رو هم نگاه کن:
http://www.hamdardi.net/thread-11930.html
من بعضی مطالب دیگه رو در تایپیک خانم روزنه امید ارسال کردم ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)