تصمیم با خودتونه.من فقط نظرمو گفتم.اینکه فقط به امید تغییراتی که قراره تو خودتون بدید برید جلو انگار که با ماشین خرابی که تعمیر نشده و قراره بعدا تعمیر بشه برید سفر.
من تایمی برای بازگشت شما نمیتونم بگم چون تایم هم نداره.همین که هردوتون قدمهای عملی خوبی بردارید میتونه نشونه ای برای شماها باشه.
الان اعتمادها خراب شده.
اتفاقات بد گذشته تو ذهن دو طرف هست.
و البته اخلاق های منفی.
به نظر من شما دارین راه گذشته رو دوباره میرید.همون روزی که الکی مهریه رو زیاد کردین و تا همین چند وقت پیش تو هرپستتون بهش اشاره میکردین.دوباره چند وقت بعد تاپیک میزنی که من با حسن نیت رفتم اونا سواستفاده کردن.اونا بدن.اونا لیاقت ندارن.
در ضمن تصمیماتی که الان شما گفتین کاملا یه طرفس.مثل قطع ارتباط با خونواده همسرت.معلوم نیس خانومت قبول کنه.تازشم قطعا نمیتونه اینکارو کنه.و حتی اگه فقط شما باشون ارتباطتونو قطع کنی و همسرت باهاشون باشه تا یاد نگیره روابطشو مدیریت کنه بازم مشکل بوجود میاد.
و درمورد خونه من نظرم با شما متفاوته.اینکه خونتونو بگیرید و بعد خانومت با مهریش اونو بگیره ازتون یه چیز متفاوت با الانه که خونوادش خونتون غصب کردن.اون مهریه حق زنته که خودت خواسته یا ناخواسته پذیرفتیش اما اون که برادرش گرفته و سواستفاده میکنه زوره.و اینکه ادم حقشو بخواد و راجبش صحبت کنه کسر شان نمیاره.اصلا این قضیه شان و کسر شان رو برای خودتون روشن کنید که بابتش به بقیه الکی باج ندین.
به نظر من شما با مطرح کردن شروطتون پیش برید.بحث نکنید.و سعی نکنید خشن باشید.مهربون باشید اما منطقیم باشید
خونه به نام شما و همسرت بشه
هردو پیش مشاور برید.هرچند مشاورها عاالی نیستن اما همینکه بی طرفن و احساساتی نمیشن بازم خوبه.
*من جای همسرتون بودم میگفتم این مرد یا میخواد منو بکشونه طرف خودش یه بلایی سرم بیاره و انتقام بگیره.یا مشکلی چیزی داره.
والا.یه کم منطقی و اهسته و پیوسته برید.
در ضمن خیلی وقتا آدما از بی اطلاعیشون اشتباه میکن.زن وشوهرا هم اگه مهارت همسرداری بلد نباشن به مشکل میخورن.حالا اگه بگن ولش کن بیخیال حل و رفع این نقایص.انگار که یه وسیله دارین کار نمیکنه.اما حاضر نیستین دفترچه راهنماشو بخونین و یاد بگیرین.
بازم تصمیم با خودتونه.و من نظرمو گفتم والبته راجب بازگشت یا بازنگشتنون صحبت نمیکنم چون این تصمیم شماست و در مورد نحوه بازگشتتون صحبت کردم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)