من هر کیو باور کنم ایشونو نمیتونم باور کنم!باز فرهنگ مهربونه و دخترا رو دوست داره ولی برا اونم نمیرم... نمیرم خب ... ن می رم
زیادی دیگه بله قربان گو خانم ها شدند!
حالا نمیدونم این بخاطر حضور 24ساعته اشون در طول این چند سال در همدردیست یا از سیاستشونه!
بهرحال جناب صابر و جناب ام.رضا، خودشونو کاتیون خالص تعریف نمیکنند،حداقل مطمعنم اگه براشون برم خواستگاری دختر مردم جلسات آشنایی و درست پیش میبرن!
من با توجه به تاپیک ها و پست های جناب صابر، ایشون و بیشتر قبول دارم و مورد تایید بنده هستن، پس من برای ایشون میرم خواستگاری، تازه منو بعنوان بزرگتر قبول دارند! !!!!
تازه مطمعنم جواب مثبت میگیرند!
پ ن :بنظر من، انسان کاتیون خالص و آنیون خالص وجود نداره!
- - - Updated - - -
یعنی میگید آرزو به دل بمونممممم؟ ؟؟!!!اصلا دختر بیخیال بیا بی خیال خداستگاری (!)بشیم ها چطوره؟
- - - Updated - - -
الله اکبر! !!!!
من که گوش خاکستری رنگ ندارم! مطمعنم! !!!!
مگه خانم قمر و بلقیس چشونه!
آهان الان تازه آنیون وجودتون فواران زد؟
درکل بده آدم از روی اسم کسی قضاوت عجولانه داشته باشه!
شاید همین دو نفر واقعا زن زندگی باشند و تمام معیارهای شمارو داشته باشند!
خیلیم از اون سه نفر دیگه بهتر باشند! والا!
- - - Updated - - -
چشم، حتما!حالا جدا بد نیست ببینیم تو خواستگاریا دقیقا چه خبره شما سوالاتونو به صورت سوم شخص یا هر چندم شخصی که دوست دارین بذارید ؛ ما نسخه ی خودمونو بومی سازی می کنیم و بعد از طراحی تاکتیکی سوالاتمونو در این جلسات علیه طرف مقابل استفاده میکنیم.البته ما هم نسخه ی خودمونو برای شما میذاریم که شما هم سطح سوالاتونو ارتقا بدید؛ به این میگند تبادل اطلاعات به صورت سازنده و پویا !!
باغ همین یکی و کم داشت دیگه!
شما برای مشاهده شبیه سازی کامل میتوانید یک جلسه خواستگاری رسمی به همراه خانواده بروید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)