سلام بر شما. از دیدن شما خو شحال شدم
از پاسختان سپاسگزارم. حقیقتش از این که کسی پاسخ دهد ناامید شدم و فرایندی را که فرمودید دیروز انجام دادم
( خواستم با استفاده از تجربه دوستان راه میانبری را طی کنم.
معمولا توصیه ای را که لطف کردید و نوشتید را انجام میدهم. در مورد پاسخ و نظرات خواننده ها مواردی که دنبالش بودم دقیقا همگی در یک کتاب نبودند.
من دنبال کتابی بودم که :
بیشتر مناسب برای نوجوانها باشد ( دانش اموز کم شنوایی دارم که بابت این مشکلش خ عذاب می کشد و دیواری ضخیم بین خودش و دوستانش کشیده است. با توجه به باهوش بودنش و شرایط خاصی که دارد خ متمایل به کمک کردن هستم چون در غیر اینصورت مطمینم عداب زیادی را بر دوش خواهد کشید .متاسفانه امکان استفاده از اینترنت و .. را ندارد و تقریبا فقط می توانم برایش فایل فارسی یا کتاب چاپ شده ببرم انهم به فارسی.) و ازانجایی که سطح مالی بالایی ندارد ترجیح میدهم کتابهایی را معرفی کنم که قطعا برایش سودمند باشد)
بومی با شد و بیشتر راهکار عملی متناسب با فرهنگ خودمان ارایه داده باشد. در سایتی که لینک کردم نظرات کاربران را که می خواندم نیازهای مرا برطرف نمی کردند.
البته در بین این کتابها کتابی توجهم را جلب کرد که متاسفانه متوجه شدم ترجمه نشده است. ( با سایت کتابخانه و اسناد ملی چک کردم ) احتمالا باید تابستان دست به قلم شوم.
کشفی که کردم این بود که خودم بیشتر از تورنت برای دانلود فایلهای صوتی و فیلم استفاده میکردم تا الان نشده برای دانلود کتاب ازش استفاده کنم!! خودم تعجب کردم !!!
بار دیگر از پاسختان سپاسگزارم.
برای شما آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت دارم

. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)