به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مهر 04 [ 18:40]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 337 در 127 پست

Array
    این پست را نوشتم که دوستان به خصوص آقایان محترم تالار بتوانند راهنمایی درستی به شما بکنند و از تکرار کلیشه ها جلوگیری کنم. حرف های کلیشه ای فقط صورت مساله را پاک می کند و ما را از ریشه یابی و یافتن راه حل درست باز می دارد.

من شما را مقصر نمی دانم. مشکل از افکار خلاف اخلاق همسرتان است و از رفتار و گفتار ماردشوهرتان کاملا مشخص است که ایشان تربیت غلطی در مورد پسرشان اعمال کرده اند.
    و متاسفانه هنوز هم نمی خواهند از این اشتباه دست بردارند.

خودت را سرزنش نکن عزیزم. از ظاهرت ناراحت نباش و اعتماد به نفست را از دست نده. به دوستت هم حسادت نکن. چون شوهرت گفته است که این مساله بارها برای او پیش آمده و خود را مردی تنوع طلب می داند. اگر این دوستت هم بالاخره فرصت دیگر و زن دیگری در دسترس شوهرت هست و فراوان هم
    هست.

به توضیحاتم دقت کن :

این ماجرا ربطی به تاهل یا تجرد دوست شما ندارد. خود شوهرتان صراحتا گفته است که با دیدن زیبایی خانم ها بسیار تحت تاثیر قرار می گیرد. ایشان نگفته است که تحت تاثیر زن بدون شوهر قرار می گیرد. بلکه گفته است وقتی در خیابان هم زن زیبایی می بیند به خیالپردازی دچار می شود و یقینا هیچ کس نمی داند زنی که در خیابان می بیند متاهل است یا مجرد. ایشان کلا در مورد خانم ها خیالپردازی می کند و اینکار را طبیعی و حق خودش می داند نه کاری خلاف شرع مقدس و خلاف اخلاقیات.

اینجا موضوع تاهل یا بیوه بودن یک زن نیست. بلکه صرفا زیبایی او مطرح است و... بیشتر از این توضیح نمی دهم چون به هر حال او شوهر شما است و می ترسم ناراحت شوید.

کما اینکه شما در ساعتی با دوست خود بوده اید که شوهرتان سرکار بوده است و به گفته خودش یواشکی آمده است و این خانم را تماشا کرده است بدون اینکه کسی متوجه شود. و در ثانی این خانم هم محجبه است و تکلیف خودش را انجام داده است.

پس مشخص است که مسئله تاهل یا تجرد ایشان مطرح نیست. همچنین به نظر من شما اشتباه نکرده اید.چون اولا وقتی با این خانم دوست بودید ایشان شوهر داشته است و بعدها شوهرش فوت شده است. دوما شما و دوستتان حد و حدود را رعایت کرده اید .

حالا اگر مادرشوهرتان می رود وصف یک زن نامحرم و زیبایی های او را جلوی پسرش تعریف می کند تقصیر شما چیست ؟ اصولا این کار اشکال شرعی دارد چه در مورد زن متاهل چه دختر چه زن بیوه. کسی حق ندارد وصف زن را پیش مرد یا پسر نامحرمی ببرد .

اگر شوهرتان سر کارش را ول می کند و می آید از پشت در دید می زند که این خانم را بی حجاب ببیند خطای خودش است و دقیقا اینجا حکم محرم و نامحرم کاملا برمی گردد به کنترل درونی ای که شوهرتان باید داشته باشد و ربطی به حجاب نداشتن دوست شما ندارد.
    چون ایشان در خانه ای بوده که نامحرم حضور نداشته است و شوهر شما بدون اینکه او متوجه شود....

کما اینکه مساله فقط در مورد شوهر نیست.

بلکه درباره هر مردی اعم از پدر ، برادر و پسر یک خانم نیز مطرح است عزیزم . سنت اصیل ایرانی این است. یعنی من دختر که مجرد هستم و فرضا برادری جوان و مجرد در خانه دارم ، هرگز نباید دوستم را هنگامی که برادرم در خانه است بیاورم.

فرضا بنده در همسایگی ام خانمی جوان و متاهل و دارای کودک دو ساله است. هیچ وقت این خانم را هنگامی که پدر ( مرد متاهل ) یا برادرم ( مرد مجرد ) در خانه حضور دارند ، دعوت نمی کنم.

پس حتی در سنت ایرانی ما هم مساله تجرد یا تاهل مطرح نیست. بلکه حدود در مورد همه خانم ها و آقایان باید سفت و سخت رعایت شود.

چه به اندازه موهای سرم مردانی را دیده ام که عاشق دوست متاهل همسرشان یا هر زن متاهل دیگری شده اند و زندگی دو خانواده را برهم زده اند. نه تنها من که همه این موارد را دیده و خوانده ایم و حتی در این تالار هم چنین تاپیک هایی مطرح شده است. به علاوه لازم است وقتی 16.5 درصد قتل ها به خاطر روابط نامشروع بوده است باید حساب کار دستمان بیاید.

ویرایش توسط پرنیان یاسی : دوشنبه 29 دی 93 در ساعت 12:48

2. 5 کاربر از پست مفید پرنیان یاسی تشکرکرده اند .

asal2013 (دوشنبه 29 دی 93), royarahimiko (دوشنبه 29 دی 93), گیسو کمند (پنجشنبه 07 اسفند 93), اقای نجار (سه شنبه 05 اسفند 93), داود.ت (دوشنبه 29 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)