یه تمرین میگم انجام بده . همه انتظاراتت از شوهرت رو یک تیکه کاغذ بنویس و به ترتیبی که برات مهمه رو لیست کن و یکبار باهاش بشین و صحبت کن و تک تک این انتظارات رو بهش بگو و از اون هم بخواه که به انتظاراتشو بهت بگه . و تاکید کن که ما یک رابطه ای رو شروع کردیم و تا اخر میخوایم ادامش بدیم و هر کدوم از ما انتظاراتی از این رابطه داریم که نیاز داریم برآورده بشه و باید تلاش کنیم که در حد معقول طرفمون رو راضی نگه داریم و به نیازها و خواسته هاش اهمیت بدیم
خیلی راحت و بدون دعوا و ترس بهش بگو عزیزم عشقم من نیاز دارم وقت بیشتری رو با من بگذرونی و زمان بیشتری رو با من باشی ، دوست دارم تو مهمونی ها باهم بریم و . .
ولی یادت باشه مجبورش نکنی ، کاری که از روی اجبار انجام بشه تداومی نداره ... حالت دستوری نباشه ، حالت پیشنهاد باشه . بهش بگو اگه این کارارو کنی چه مزایایی داره و رابطمونو همیشه خوب نگه میداره وگرنه کم کم دلخوریمون از هم زیاد میشه و کار به جاهای باریک میکشه . بگو نکته های خیلی ریزی هست که تو رابطه با یک زن باید رعایت کنی و اینایی که الان بهت گفتم و میگم چندتاشونه . هر کدوم از این نکته های خیلی کوچیک میتونه باعث دلخوری بزرگ شه یا برعکس انجامشون میتونه باعث نزدیکی خیلی زیاد بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)