با سلام
شما به سیستم و مشکلات کار نداشته باشید. ذهن و تمرکزتون را روی درسها و یادگیری مطالب و متعاقبا گرقتن مدرک بذارید. با فکر کردن به مسائل حاشیه ای فقط اعصاب خودتون را خورد می کنید و تمرکز و وقتتون را از دست میدید.ولی یه مشکل دارم متاسفانه وقتی وارد دانشگاه شدم سیستم افتضاح دانشگاه رو دیدم به کل از زندگی نا امید شدم
گفتید که احیانا این ترم هم مشروط میشید. خب طبق قوانین شما چند بار امکان مشروط شدن دارید؟ ایا باز هم امکان ادامه دادن دارید؟ اگه بله؛ به نظر من این ترم فقط تمرکزتون را روی درساتون بذارید و یادگیری مطالب فراتر را موقتا کنار بذارید و سعی کنید که این ترم خوب مطالعه کنید تا نمرات خوبی کسب کنید تا معدل کل, را کمی بالا ببرید و در دوران تابستان به دنبال یادگیر مهارتهایی که ذکر کردید باشید.
میگن برای اینکه از میزان نگرانی بکاهیم, به بدترین احتمالها هم فکر کنیم.
خب فرض کنیم که خدای نکرده از ادامه تحصیل بازموندید و مجبور شدید برید سربازی. خب در این شرایط هم باز دنیا به اخر نمیرسه! می تونید در دوران سربازی در زمانهای فراغت خودتون خوداموز برنامه هایی که نیاز هست را یادبگیرید و بعد از پایان سربازی به دنبال کار و همچنین تحصیل باشید.
تازه زودتر هم مانع سربازی را از سر راه تون برداشتید. البته این فقط یک احتمال بود. ان شا الله از این به بعد به خوبی درسها را مطالعه می کنید و مدرک تون را می گیرید.
به جای ناامیدی و ناراحتی, به این فکر کنید که الان چه اقدامی انجام بدید موجب بهتر شدن شرایط می شود.
سلامت و موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)